💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 020
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Stockholm
Каквото и да стане, е отвратителна намеса на продукцията. Хората се състезават  честно и почтено и в един момент, без никаква причина ги транспортират на блатото. Безобразие! Съжалявам, че Момчи се би за тази кауза.

# 1 591
  • София
Леле, зелените ще направят мешавица.

# 1 592
Е аре стига пратете Добрин! горкия Митко...

# 1 593
  • София
Уф, колкото и да бях сигурна, имаше съмнение в мен дали от нежелание или друго, Момчил ще изгуби.
Определено ще ми е приятно да го гледам и в ол старс сезона. Е, там няма как да съм за него - Филип ще е там, а той ми е любимец, както и Андрей - когото никак не харесвах, но продължавам да смятам за един от най-добрите (да не кажа най, но наистина във водата нямам спомен как се справяше) - та Момчи ми остава някъде след тях. И след Морунов де, е и след Рълев, и след Ваня, и след Гого, ако влиза...Абе в топ 10 ще ми е поне 🤣 Сега наистина се замислих, че много, много трудно ще си избера в този сезон за кого да съм - като симпатии, обективно - до тук първите двама, които споменах - Фифо и Андрей - са най-комплексни за мен.

# 1 594
  • София
Раду, каза и моите мисли..Евала!

# 1 595
  • София-Младост
Ееее, толкова усилия положиха за Благой и сега, хоп изненада, събира се с Димитър 😕
Като видях Пелипенко отстрани си  казах, браво, няма да предаде бившето си племе, а тя…жалко.

# 1 596
Надебелял е Момчил, факт, леко по-тромав е, но пак е чаровен, а Тунов е достоен противник - пошегува се с Момчи за килограмите, а всъщност действително разликата е около 15 кг. между двамата. И тук веднага заваляха обиди - колко бил гнусен и как си бил позволявал да казва това, потресена съм.
Момчил е с желязна психика, това е най-силната му страна.

# 1 597
  • София
Раду е много прав за Пелипенко. Гаднярка, горкия Димитър.

# 1 598
"Разбирате ли за ква хлъднокровност става въпрос?!" Направо изглежда като дявола да се е вселил в него Joy Ако беше в едно друго време същия такъв ще гори жена след жена на кладата...

# 1 599
Браво на Момчил, липсва тази година такъв играч.
Жалко, че участието му не помага, а вреди на участник. И дано не сготвят Димитър на това блато както миналата година Цецо.
И да, продължавам да харесвам Раду.

# 1 600
Ами добро решение, от стратегическа гледна точка за тях. Мислех, че ще направят грешката да изберат Кралев.
Не знам на Раду-то отново какъв му е проблема? Нали тя е от техния отбор сега? Какво трябваше да направи? Да играе против сегашния си отбор, в случая неговия? Няма такова мрънкащо, вечно недоволно същество като Раду🙄

Малко ми е кофти за Димитър. Предпочитах Добри да пратят. Но Димитър и Благо на блатото...шоуто ще е пълно...

# 1 601
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не мога да повярвам с каква лека ръка Пелипенко засили Димитър на блатото и ДОРИ НЕ СПОМЕНА Кралев…

# 1 602
  • София
Няма как да не призная, че Раду е абсолютно прав за Пелипенко. Confused

# 1 603
Не мога да повярвам с каква лека ръка Пелипенко засили Димитър на блатото и ДОРИ НЕ СПОМЕНА Кралев…
Лапешка работа ,тя Миряна изпрати с грошовете на блатото ,че тук няма да сбърка.

# 1 604
Няма как да не призная, че Раду е абсолютно прав за Пелипенко. Confused
Прав е, ама не изпуска възможност да си напомпа геройския образ.Тоя похват вече се изтърка толкова сезони, зрителите го научиха. Все едно щяха да пратят Кралев и да го беше споменала. Заминаваше пак Добрин или Димитър. Признавам му на Раду, че е голям опортюнист и не изпуска възможност да трупа дивиденти на гърба на другите, но ако толкова държеше да е топ герой, без тези неща щеше да е доста по-позитивно изглеждащ.

Общи условия

Активация на акаунт