💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 014
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 620
Апропо, какво стана, Раду говори ли с децата си? Май съм го пропуснала.
Казаха в близко бъдеще Joy

# 1 621
Много грозна история! Жалко за Димитър. Ядосах се - и на рускинчето, и на продукцията най- вече. Заслужават си, че хората отказват да ги гледат.. Момчил си е все същото удоволствие. Раду- абсолютно прав. И с това, че е само игра не съм съгласна. Игрите имат ясни правила. Това е една мръсна история, която се подиграва със свестни хора и толерира боклуци.

# 1 622
Добрин ,Мартин и Крамарска нещо се наговаряха за новия капитан ,явно Мартин са искали ,а Димитър щял да се предлага .И кой ще гласува за Димитър -самият той и Малвина.За Мартин повече ще са ,само Кралев не знам за кой ще  е ,но мисля ,че и той за Мартин .

# 1 623
Много ме е яд за Димитър. Но е факт, че може би е най-силният мъж. Добри не го бива в пъзелите. За Мартин не съм сигурна дали е по-силен от Димитър. До този момент не сме го гледали достатъчно като че ли.

Пелипенко трябваше или да замълчи, или да посочи Кралев. Раду е прав.

# 1 624
  • Буркина Фасо
Добрин ,Мартин и Крамарска нещо се наговаряха за новия капитан ,явно Мартин са искали ,а Димитър щял да се предлага .И кой ще гласува за Димитър -самият той и Малвина.За Мартин повече ще са ,само Кралев не знам за кой ще  е ,но мисля ,че и той за Мартин .
никой Smiley
нали ще е на блатото. само не знаем кога ще му го кажат - преди или след избора за капитан.

# 1 625
Няма как да не призная, че Раду е абсолютно прав за Пелипенко. Confused
Прав е, ама не изпуска възможност да си напомпа геройския образ.Тоя похват вече се изтърка толкова сезони, зрителите го научиха. Все едно щяха да пратят Кралев и да го беше споменала. Заминаваше пак Добрин или Димитър. Признавам му на Раду, че е голям опортюнист и не изпуска възможност да трупа дивиденти на гърба на другите, но ако толкова държеше да е топ герой, без тези неща щеше да е доста по-позитивно изглеждащ.
И как трябваше да реагира Раду, "за да не си напомпа геройския образ", но да си каже мнението, че който може да направи мръсно, на хора, които до последно са го поддържали, няма грам да се подвоуми да го направи и на други, които познава отскоро? Какво точно трябваше да каже? Или трябваше да си замълчи, щото не му позволяваме да говори?
Хайде, хайде, имаше 100 начина, по които можеше да каже това, което иска, без да преувеличава и да се възмущава. "Всеки ще получи това, което е заслужил, щом си има работа с мен" 😂. Човекът няма нищо общо дори с темата, но изведнъж ще търси възмездие за Димитър от Пелипенко.

Знаем си го Раду, че е най-големият популист в предаването, но е прекалено прозрачен. Предобря много манджата и разваля доброто впечатление, което оставя на арената.

# 1 626
Мартин и Добри бяха обещали на Димитър да е капитан следващата седмица, само не разбрах, дали Димитър ги чу, когато Добри и Мартин обсъждаха как всъщност да го изиграят.
Липсва ми играч като Момчил в този сезон, човек с принципи и без да говори много владее екрана.

# 1 627
Аз да питам - кога ще се случи това разместване всъщност? 😒
Видяхме, че Димитър ще бъде на териториалната в понеделник… демек ще им изкара пак битката и тогава ще го отпратят ли? 😒😒

Много съм разочарована от избора на Силните. Не само, защото симпатизирам на Димитър, а основно поради факта, че не мисля, че в племето ще има кой знае каква промяна, ако той отиде на блатото. Така или иначе единствено Малвина реално играе с него. Ако бяха решили да изпратят Добрин, със сигурност смятам, че слоевете можеше да се разместят доста. Крамарска мисля, че ако не беше Добри, можеше и да се съгласи да се върне в коалицията на Кралев.
А за Миряна - харесвам я и се радвам, че ще се върне, беше достойно от страна на племето да си я вземе обратно. Ама пак - няма да доведе до нещо интересно при зелените.
И на трето, но не на последно място!!! - С най-голяма вероятност Димитър на битката във вторник ще се спаси, тъй като останалите мъже са гола вода в пъзелите. Единствено Анита има някакъв шанс, но пак се съмнявам тъй като дори и тя да е добър пъзелист, едва ли би настигнала Димитър по трасето, че и да го изпревари на пъзела.
Вече просто много ми е жал за Венци, Борисенко и Стан. 😩😭😭

# 1 628
Скрит текст:
Прав е, ама не изпуска възможност да си напомпа геройския образ.Тоя похват вече се изтърка толкова сезони, зрителите го научиха. Все едно щяха да пратят Кралев и да го беше споменала. Заминаваше пак Добрин или Димитър. Признавам му на Раду, че е голям опортюнист и не изпуска възможност да трупа дивиденти на гърба на другите, но ако толкова държеше да е топ герой, без тези неща щеше да е доста по-позитивно изглеждащ.
И как трябваше да реагира Раду, "за да не си напомпа геройския образ", но да си каже мнението, че който може да направи мръсно, на хора, които до последно са го поддържали, няма грам да се подвоуми да го направи и на други, които познава отскоро? Какво точно трябваше да каже? Или трябваше да си замълчи, щото не му позволяваме да говори?
Хайде, хайде, имаше 100 начина, по които можеше да каже това, което иска, без да преувеличава и да се възмущава.
"Всеки ще получи това, което е заслужил, щом си има работа с мен" 😂. Човекът няма нищо общо дори с темата, но изведнъж ще търси възмездие за Димитър от Пелипенко.
Скрит текст:

Знаем си го Раду, че е най-големият популист в предаването, но е прекалено прозрачен. Предобря много манджата и разваля доброто впечатление, което оставя на арената.
Това вече е въпрос и на монтаж. Може да са го питали нещо друго, например как той би реагирал, ако е на мястото на Димитър или нещо друго, той да го е казал това и сега да го показват в по-различен контекст. С едно наум ги гледам синхроните.

# 1 629
  • Stockholm
Да, което ме навява на мисълта, че продукцията лекичко е подшушнала на Пелипенко накъде да ги насочи. С една дума-сготвиха един силен играч и враг на протежето им Кралев. Досущ като миналата година Цецо. Подозирам същата съдба и за Димитър, който не ми е фаворит, но все пак е абсурдно. Похватът да се хвърлят свестни хора и добри играчи на блатото "без съд и присъда", ми напомня на някои мрачни режими и това вече стана   запазена марка на Тупарев и компания.

# 1 630
Поли Глупиненко! Trollface

# 1 631
  • София
Хайде, хайде, имаше 100 начина, по които можеше да каже това, което иска, без да преувеличава и да се възмущава. "Всеки ще получи това, което е заслужил, щом си има работа с мен" 😂. Човекът няма нищо общо дори с темата, но изведнъж ще търси възмездие за Димитър от Пелипенко.
Ама той възмездие за Димитър ли търси? Flushed
Не реагира ли на това, че Пелипенко е вече в тяхното племе и, че както и да се държат с нея, не могат да разчитат на лоялност...

# 1 632
  • София
Разочарована съм от зелените, но много повече от продукцията, която насажда омраза, разделение и реже крилата на съвестни и достойни играчи. Ако Димитър отпадне по неведоми пътища, както отпадна Цецо...ще ги заплюя..
Да остане там оня трол, а да отпадне силен играч, ще бъде супер долно и грозно...😡

# 1 633
  • София
Да, което ме навява на мисълта, че продукцията лекичко е подшушнала на Пелипенко накъде да ги насочи. С една дума-сготвиха един силен играч и враг на протежето им Кралев. Досущ като миналата година Цецо. Подозирам същата съдба и за Димитър, който не ми е фаворит, но все пак е абсурдно. Похватът да се хвърлят свестни хора и добри играчи на блатото "без съд и присъда", ми напомня на някои мрачни режими и това вече стана   запазена марка на Тупарев и компания.

Поне на този етап няма как да го прецакат така, защото Цецо го изпратиха почти на финала на отшелническото тогава племе и общо взето го изгониха на съвет. Прекалено много са хората на блатото към момента, че да успеят да прецакат играч като Димитър. Даже и с "женски" битки няма да успеят, че то при тях жени няма почти. Остава да нагласяват 3-4 битки една след друга, но чак толкова нагли не вярвам да са. Мисля си, че идеята им е изгоненият, ако се върне (оптимистично приемам, че не са знаели кой ще е) да е "случайно" при племето, което го е пратило там.

# 1 634
  • На Изток от Рая
Този сезон явно Пелипенко иззе ролята на онова девойче, което прати Цецо на камънаците, ама той нали се беше провинил нещо пред Продукцията... Надявам се, че все пак Димитър ще се измъкне от блатото н пук на оня Кральольо, защото не искам да му гледам самодоволната физиономия

Общи условия

Активация на акаунт