💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 123
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 710
Не разбрах как изказването на мнение се квалифицира като " плюене"!?
Добри беше САМО споменат. Полипропиленко изрази доволство , че са Я ПОСЛУШАЛИ. Не говорим за предателство на племето, а предателство към Димитър ( както е споменато по-горе, че я е пазил и обгрижвали). Няма ненаказано добро!
 Нищо де! Няма лошо,че танцьорката се взе за фактор в племето. То времето ще покаже кой какъв е и колко струва.

# 1 711
И аз си мисля, че Добрин трябваше да е на блатото. Да го видим там какви стратегии щеше да сътвори. Не се дразня на ходовете на продукцията, да кажем, че трябваше да се борят за някакво предимство на племето. И това си е супер предимство. На блатото също ще стане интересно. Искам в играта да влезе френският легионер. Мисля, че има какво да покаже.

# 1 712
Изпуснах вчера Момчил, жалко! 💙💙💙
Този сезон не харесвам никой , нито от мъжете, нито от жените. Евентуално Стан, но той едва ли ще влезе в играта. Но не се и учудвам, то кой  "нормален" човек ще влезе в този формат.

# 1 713
Формата не е за "нормални хора".Simple Smile "Нормалните хора" си стоят пред телевизора с дистанционно в ръка.

# 1 714
Аз мисля, че трябваше да пратят Добрин на блатото 'мозъкът' на превратите. Без него щеше да се разбутат повечко пластовете. Мартин нямаше да може да се спотайва, Крамарска щеше да е пак в срив, Кралев щеше да облъчва всички... Евентуално с Благой, сега вярно по-малко... Жертваха Димитър, това е. Той не че няма да излезе, знае пъзели. Но ако са решили да му видят сметката, така ще стане. На мен лично канала на Добрин и Мартин ми показва ясно, че задругата с Димитър е развалена или нереализирана...

# 1 715
Нещо/някой не се харесва на Раду, той:

Жена изказва мнение, Раду:

Жена, играе играта, Раду:

Ще го видим и него, надявам се, напред в хода на предаването как ще "предава ближния", но със сигурност ще го облече в много героичен и справедлив довод. Убеждавам се колко лесно манипулируема е тълпата. Една стъпка накриво, един словоохотлив популист словоблуд под прожекторите и готово, огъня запален, манджата пресготвена.

# 1 716
  • Sofia
Попиленко имаше възможност да помогне в избора на новото си племе, без да постъпва мръснишки спрямо предишното. Но, има едно голямо но! Първо трябва да имаш способността да "виждаш по-далече от носа си", второ - трябва да притежаваш умения да изпитваш емпатия, трето - да не си егоист и да не си мислиш че всички са ти длъжни, и четвърто, да имаш морал. Та няма защо да сме изненадани от постъпката на рускино-украинчето, при тях егоизмът и липсата на морал са вродени. Сори за обобщението, но който е имал "удоволствието" да общува с украинки или рускини, ще ме разбере. 😊

# 1 717
Първа "жертва" от женска хитрост падна Светлин, втори Димитър. Да се готви следващият, май ще е Каролис 😀

# 1 718
  • Някъде в Матрицата
Ааа, да не пипат Каролис-ът. 🤣🤣😉
От няколко сезона чакам ватерполист в играта. Нека да му се порадвам. 😆

# 1 719
Хепи Ванче всъщност доста се изложи във втория си сезон във Фермата и не стигна до края. Веселка и Джино са печелили един формат два пъти.
Иначе Андрей и Алекса вече имат билет за All Stars, Милен не успя да се справи, а Добата едва ли ще го канят (или когото и да е от първи сезон). Така че си мисля, че няма как да не видим и Рълев в кастинг битка.
Ох, да.. Имах предвид Веселка.  Мисля, че тя спечели два пъти Фермата. Защо един и същи човек трябва да печели два пъти голямата награда и намалява шанса на другите?
Аз съм против Андрей и Алекса да имат билет за Ол Старс, но фактите са факти. Ръсев също. Един от тях тримата може пак да спечели. И защо? Да поканят останалите финалисти, от второ до шесто място във всеки един сезон. Естествено не всички, а да си направят баланса мъже-жени. Аз, като зрител, не бих искал един и същи човек да печели два пъти Игри на волята.

Е какъв Ол Старс ще е като най-големите Старс ги няма? Нали идеята е да се съберат най-добрите от добрите. А и по този начин тези които са завършили втори, а и всички останали получават шанс за реванш.Ако някой победител наистина е толкова добър, че да спечели втори път, така да е.Просто за втори път ще докаже, че е най-добрият, какво лошо има.А ако ги няма победителите, който и да победи за него ще се говори, Е победи, ама защото ги нямаше предишните победители. И ще има спорове кой е най-добър. А така всички на куп и най-добрият да си победи.

# 1 720
Ааа, да не пипат Каролис-ът. 🤣🤣😉
От няколко сезона чакам ватерполист в играта. Нека да му се порадвам. 😆

Е, ми той сам може да се предаде. Поне има такива заявки, които видяхме покрай басейна 😀.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 12:57 от mery_poppins1

# 1 721
Алекса беше отвратителен! С Виктория бяха като онбашиите на племето. Те колеха, те бесеха. Няма нищо общо с Раду, който дори да е малко популист е прав. И не се крие зад полите на жените.

Цоп в темата. Таз година зор виждам, че и гривни и игри и вечно се влача на опашката и не стигам до темата.
 Интересен феномен забелязвам, Раду е доста харесван, а за мен е ъпгрейдната версия на Алекса. Най-мразеният победител от всички сезони до сега.
 Но, докато при Алекса геройският образ, който изграждаше, беше на границата на комичното, то Раду не си поплюва.
 Удря доста гадно по тези, които не му играят по свирката и не му се връзват на популистките слова. Насочва публиката чрез синхроните. Мръсно играе, отмъщението идва с часовников механизъм. Ще ги заболи доста, след края на играта. Първо беше Силвия, сега Пелипенко. Грозна история.
 Ако играеше, без да се опитва да си наложи този геройски ореол, а просто каже, тези искам да ги махна, защото ми пречат на играта, щях да му стисна ръка, че и да го харесам, но в този случай за мен е най-големият неприятник на сезона.
 Кралев ги прави нещата от тъпотия и няма тотална връзка с реалността. Той си е пародия на злодей. Ще се погаврят още малко с него, пък ще си хване пътя. Докато Раду има акъл и начинът по който действа не му прави чест.

# 1 722
Алекса беше отвратителен! С Виктория бяха като онбашиите на племето. Те колеха, те бесеха. Няма нищо общо с Раду, който дори да е малко популист е прав. И не се крие зад полите на жените.

"Малко" популист, да Smile . Само всяко второ изречение и при всеки удобен повод . Алекса ми беше по-интересен извън арената даже, отколкото на нея. "Жоркааа, що не даде пара да спасиш жена , бееее" , "Фейгииииииииин, тука веднагааа" SatisfiedSatisfied . Супер комичен образ беше и знаеше как да прави шоу. Бат РадУ си е тежко във филма и си мисли, че е съдята Дред, че даже ще раздава правосъдие за другите племена. Голям филмар, голямо нещо. 100% съм сигурен, че ще е по-неприятно с него в племе, отколкото с Алекса, щото Алекса правеше контент за пред камерите (факт) и после  се е извинявал на съплеменниците си, докато Марк Клатенбърг не можеш и дума да си кажеш с него, ако не си съгласен с гледната му точка. Става все по-нагъл и дразнещ, и си плюе на силната игра по арената, както и по образа.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 13:15 от tfn2k

# 1 723
  • София
В рамките на играта - да, добър избор на Полипропиленко ( Grinning ). Но в човешки план, както каза някой, биваше поне в синхрон да изрази съжаление, че се е наложило да постъпи така.
Отделно пък аз лично смятам Добрин и Мартин за по-опасни играчи. Както споменах, Димитър ми напомня Мастагарков - силен играч, но не го бива в социалните схеми, съответно надали ще стигне финал. А другите двама са хитри, Мартин го бива и на пъзели... Да, гадничко щеше да е пак да иде на блатото, но пак щеше да се измъкне.

# 1 724
  • Sofia
Аз съм от харесващите Раду и не виждам дори и бегла прилика с Алекса! Последният се изявяваше като много хлъзгав селски хитрец, все "качества", които засега поне не виждам в Раду. Когато Алекса ти каже добро утро, може и да е изгряла луната. 😂

Общи условия

Активация на акаунт