💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 105
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 725
В рамките на играта - да, добър избор на Полипропиленко ( Grinning ). Но в човешки план, както каза някой, биваше поне в синхрон да изрази съжаление, че се е наложило да постъпи така.
Отделно пък аз лично смятам Добрин и Мартин за по-опасни играчи. Както споменах, Димитър ми напомня Мастагарков - силен играч, но не го бива в социалните схеми, съответно надали ще стигне финал. А другите двама са хитри, Мартин го бива и на пъзели... Да, гадничко щеше да е пак да иде на блатото, но пак щеше да се измъкне.
Аз бих се обидил на Димитър на мястото, ако ме сравнят с Мастагарков Sweat Smile . Димитър има ясна идея какво да прави, подготвен е на всичко по арената, но просто социалната игра му куца и сам се прави аутсайдер, докато Блажко буквално не знаеше къде се намира, лъжеше и мажеше постоянно, оплиташе се в собствените си глупости и излезна един от най-глупавите "герои" (може би с право) влизали някога в риалити . Мен ми се виждат коренно различни играчи. Стан , може би, прилича най-много на Мастагарков - залюхано моделче, което не знае какво се случва и е там за "чест и слава" ( демек фолоуъри ) , но трудно можем да видим, дали ще разгърне някакъв игрови потенциал в оная тиня.

# 1 726
  • София
А, моля, моля, аз съм фен на Мастагарков, никаква обида не е сравнението. Blush

# 1 727
А, моля, моля, аз съм фен на Мастагарков, никаква обида не е сравнението. Blush
Значи трябва да си повече от щастлив, че вече не е участникът с най-слаба социална игра в историята на Игрите, защото Кралски е класи над него само за няколко седмици вече Laughing

# 1 728
Хепи Ванче всъщност доста се изложи във втория си сезон във Фермата и не стигна до края. Веселка и Джино са печелили един формат два пъти.
Иначе Андрей и Алекса вече имат билет за All Stars, Милен не успя да се справи, а Добата едва ли ще го канят (или когото и да е от първи сезон). Така че си мисля, че няма как да не видим и Рълев в кастинг битка.
Ох, да.. Имах предвид Веселка.  Мисля, че тя спечели два пъти Фермата. Защо един и същи човек трябва да печели два пъти голямата награда и намалява шанса на другите?
Аз съм против Андрей и Алекса да имат билет за Ол Старс, но фактите са факти. Ръсев също. Един от тях тримата може пак да спечели. И защо? Да поканят останалите финалисти, от второ до шесто място във всеки един сезон. Естествено не всички, а да си направят баланса мъже-жени. Аз, като зрител, не бих искал един и същи човек да печели два пъти Игри на волята.

Е какъв Ол Старс ще е като най-големите Старс ги няма? Нали идеята е да се съберат най-добрите от добрите. А и по този начин тези които са завършили втори, а и всички останали получават шанс за реванш.Ако някой победител наистина е толкова добър, че да спечели втори път, така да е.Просто за втори път ще докаже, че е най-добрият, какво лошо има.А ако ги няма победителите, който и да победи за него ще се говори, Е победи, ама защото ги нямаше предишните победители. И ще има спорове кой е най-добър. А така всички на куп и най-добрият да си победи.

Това при положение, че продукцията не се намесва. Мисля, че всички тук бихме били на същото мнение.

# 1 729
  • София
За Кралев все още недоумявам възможно ли е това да са истински реакции и поведение, струва ми се направо нереален с тъпотиите си!

Жена съм, tfn2k, и у Благо ценя далеч не само социалната игра. Blush

# 1 730
Никой не може да ме грабне така, както Юлиян от първи сезон. Може би само Андрей , но той в игрите и подготовката му е равен, бих гледала с удоволствие между двамата дуел. Ни Фифо, ни Пипо, ни никой. Морунов ми харесваше, ама доста вече налят. Пламен от първи сезон също, но е по-слаб от Юли и не е такъв стратег. Рълев е жилка и също ми харесва, соц. игра..не ми е важна толкова . Момчи - ситият лъв ми е симпатичен, добре подготвен играч, обран в думи и действия, почтен, но...няма тръпката.
Би искала един звезден отбор от Юлиян, Андрей, Рълев, натътък ...Морунов, Фифо, Георги (на Фейгин) Момчил, Гого. Може и Вайс да прибавим, че техният сезон пък съвсем...и май това са. Да сложат и няколко жени и готово, ама...все по-зле става. Големи заявки и накрая въздух. Този Раду какъв е по народност та заваля думите. Направо ..не знам .. но е прав за Пепелянката. Толкова доволна седеше на верандата, че чак се смяташе за велика. Грам угризение или някаква тъга нямаше в нея. Да, може и права да е била кой е най-опасен и силен, ама има начини и не я оправдавайте с младост и години. Тя просто е червива за мен отсега ябълка. Далеч....
А да и победителят от първи сезон Добрин)) Може вече да се е научил да плува ...с пояс поне. Само той се облажи обаче с 200х на онова време. Нямаше и разни блата тогава, та...ама за него ни дума, ни нищо.

# 1 731
За Кралев все още недоумявам възможно ли е това да са истински реакции и поведение, струва ми се направо нереален с тъпотиите си!

Жена съм, tfn2k, и у Благо ценя далеч не само социалната игра. Blush
Разбирам, сега всичко си идва на мястото Smile.

Иначе Кралев е 100% натурален талант. Евала на продуцентите, това да чупиш тъпомера от предните сезони е супер висока летва, а Симака даже не се напряга и го стори LaughingLaughing

# 1 732

Иначе Кралев е 100% натурален талант. Евала на продуцентите, това да чупиш тъпомера от предните сезони е супер висока летва, а Симака даже не се напряга и го стори LaughingLaughing

🤣😜😀
 Малее

Мастагарков ще го има ли на кастинг битка? И за него ми домъчня.

# 1 733
Кралев щом от 9 годишен е пратен в льорозето, значи доста годинки е бил заедно с чедата на световния елит. И вместо да е по снимки с принцове и принцеси, той в ИВ с...Благой 😁. На последният му се привижда ролята на телохранител - мутра на Кралев. 😀

# 1 734
Неделчо не ми се вярва да участва в кастинга за Ол Старс.Той е станал толуп ,как ще играе на арената Thinking  ...

Да, Неделчо сам си каза няколко пъти, че това което е постигнал в неговия сезон – да е финалист, няма как да го повтори и затова не би искал да си разваля имиджа. Ако му предложели колосална сума, в което силно се съмнявам, щял да си помисли дали да участва.

# 1 735
  • Sofia
Добра преценка на Неделчо, спор няма. Първо, че от неговия сезон много вода изтече и с всеки следващ сезон участниците са все по-подготвени, и второ, да, добър беше на пъзелите, но хич го нямаше във физическата част и в социалната игра. Уж голям стратег, а успеваемост нулева. И беше мрънкач.

# 1 736
  • Sunshine state
И аз съм на подобно мнение за Жоро. Никак не ми беше любимец в техния сезон.
Много се радвам, че Момчил вчера победи. И яз бях за него.

# 1 737
Аз, вярно че съм стара, но игричките на Силвето ме дразнят. Сатенената пижамка не разкриваше повече плът от обикновено клинче, но асоциацията за закуска след секс беше очевидна. Изобщо поведението ѝ на куртизанка никак не ми допада, точно колкото и мъжкарското мачкане на жени.
В това отношение Раду правилно е нацелил как да обработва зрителите, най-малкото това за което дудне, включая ситуацията с Полипропиленко, дава повод за размисъл.

# 1 738
  • Sunshine state
Абсолютно съм съгласна, че украинката ще хвърли на вълците всеки без да й мигне окото. Силвия в началото ми беше ок, но сега категорично не й симпатизирам, което е жалко, защото е добре подготвена. Очаквах повече от нея в социалната й игра.
Крамарска започва да ме дразни с нестабилното си поведение. Разбирам, че е малка, но тия постоянни ревове и мрънкане как я манипулирали, ми идват в повече. Малко на Фейгин и нейното безхаберие ми напомня.

# 1 739
Не разбирам защо толкова го дразни Раду използването на красотата от Силвия и Поли. Обикновено жените се дразнят на такива женски тактики от друг жени. По принцип и аз не харесвам това, ама той пък голям моралист се извъди. Според мен той се чувства привлечен от Силвия, още от началото си я беше набелязъл като особено интересен противник и се опитваше да я разгадае.

Общи условия

Активация на акаунт