💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 85 968
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 740
Предполагам, че Раду много се е вживял в играта и понеже няма как да прилага „женски хитрости“ гледа да ги изобличи.

# 1 741
Ама Прополис лапна ли украинската кука ме интересува? 😂 лапна. Язък му за таковата и 'сичкото му. Колко малко му трябва на един мъж 🙂 да му се поугъзи някоя танцьорка и туй то.  Егати 😀

# 1 742
Не разбирам защо толкова го дразни Раду използването на красотата от Силвия и Поли. Обикновено жените се дразнят на такива женски тактики от друг жени. По принцип и аз не харесвам това, ама той пък голям моралист се извъди.
За съжаление сам се закопа с репликата си "и аз харесвам красивите жени". Всичките му напъни да покаже колко уважава жена си, колко се скандализира от късите панталонки на красивите жени, как те също трябва да се съобразяват, че е женен и да не създават притеснения на жена му - Рухнаха. Точно тази негова реплика съм сигурна, че е била като отровна стрела в сърцето на жена му Simple Smile Изказа се като коцкар-богаташ, който си мотае женичката вкъщи и си има по 2-3 любовници за спорта.

# 1 743
  • Sofia
Е, стига де, няма мъж, който да не харесва хубави жени! И, ако някой ти го каже, значи или има нещо гнило и ти замазва очите, или не е мъж.

# 1 744
  • софия
За Поли Пилева Grinning тепърва предстоят тежки дни. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не се съмнявам, че Ралица ще я "похвали" и пред трите племена.
Синхронът на Раду е само прелюдия.Grinning

Ама не се усеща Пелипенко. Чак се зарадва, че я "послушали"..... Grinning емиии, Пилева...Joy

Раду още ми е страшен кантар. Сто процентов популист и в същото време има нещо честно и морално в него.
 Много пОказно изглежда, но не мога да пропусна отношението му към противниците на арената - винаги е уважително. Мисля, че е искрен в това.
Още не знам, но не съм го задраскала изцяло.
Нищо общо с Алекса Trollface не намирам

# 1 745
И като е женен да не е сляп. Много си е наред Радо. Харесва хубави жени, но не и да му се гологъзят под носа.

# 1 746
  • Stockholm
Моето лично мнение за All stars е, че НЕ трябва да участват победители, защото  вече са победили, взели са си наградата, получили са си заслуженото. Задължително да е обаче, да участват всички втори и трети, включително и от сезон 1. А също и изчезналите по неведоми пътища, командировани от продукцията по концлагерите.

# 1 747
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мен не е проблем начинът му на изказ, а посланието, което отправя към зрителя.
 И го прави с ясното съзнание, че ще боли.
 Пелипенко примерно нямаше избор. Трябваше да посочи един от старото си племе.

Това въобще не е вярно.Нямала избор... Rolling Eyes
Напротив,можеше да каже, "Хора,аз с тях се биех и с тях си делих хляба до вчера буквално.Не ми е удобно да назовавам имена,вие виждате кои са силните и слаби звена и какъвто избор направите,аз ще ви подкрепя".
А тя ,през всички, първа да се изкаже - Добрин или Димитър гонете.
Неблагодарница.

Раду е човек с принципи и си ги отстоява. Не може да предваш хора,с които вчера си делила хляба.Не може да си сваляш горнището с цел провокация пред камери и мъже и тн..
Сега,говори с един патос,като последният Мъдрец на земята,но това,което реално казва е правилно и достоверно.
Да не споменавам в битки как се раздава.

# 1 748
Раду все едно има някакъв комплекс с жените. Може би на времето някоя красавица му извъртяла номер и му е останало неизживявано преживяване.  Доколкото виждам тук няма жени, мъже - всеки е склонен да дълбае дъното за пари. Не помня как изглеждаше жена му, но не блестеше кой знае с какво на визитката. Мен тогава ми се стори, че му е под нивото, поне визуално, не бих могла да коментирам характери. Визуално жена му не го превъзхождаше, а това обикновено винаги оставя едно макар и прикрито неудовлетворение. Не казвам, че външният вид е определящ, просто по-красивият човек във връзката е по-склонен да си търси и намира вратички. Поне такива са моите наблюдения.

# 1 749
От ФБ с оригиналните коментари на снимките😉

# 1 750
Според мен такива агресивни хора като Благо нямат работа нито в ИВ, нито до други хора. Трябва да бъдат отделяни някъде на комуни, и там да се бият и трепят един друг. За да не стават хората жертви точно на такива психари. Само лудите симпатизират на такива
Такава измет е ненужна на едно общество, ако иска да бъде нормално
Какви тежки присъди раздавате, Вие още малко на смърт ще го осъдите, ако имахте такава власт Rolling Eyes ... Не е много умен Благо, факт, а и е голям нервак, но чак пък "измет" и "агресивен", а пък и "отделяне в комуни" е пълен смях. Никой не трябва да бъде отделян от другите хора, освен ако е извършил престъпление, защото ще стане още по-зле.

# 1 751
  • София
Този с подутото око Мастагарков ли е? Какво му се е случило?

# 1 752
Благой е с най-големите мъки във формата... Ако съм на него, бих искал да ми платят вредни, че Кралев цяло риалити се е залепил за мен и повтаря, че съм му малкото братче, което ти слага ебати и таргета на гърба, без да си направил нищо 😁

# 1 753
Като сложихте снимка на Мастагарков, да отбележа, че този сезон нито има изключително красиви участнички, нито особено впечатляващи с външност участници.

# 1 754
  • София
Този с подутото око Мастагарков ли е? Какво му се е случило?
Фотошоп-а го е ударил по главата Joy

Общи условия

Активация на акаунт