💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 035
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 680
Понеже този сезон ми е скучен. Играчите, които ми донякъде ми допадат- Силвия, Борисенко, Раду, Павката. Очаквам още от Микяй, Димитър и надявам се и някой още. А, бе мъка.
Само съжалявам за част от лилавото племе. До сега кои се класираха за ол старс? Сещам се за Фифо, Жоро, Морунов, Михаела, Ваня, Андрей, Джералдин, Алекса ( аз го харесвах и все още смятам, че Фифо падна, защото просто не успя да си нареди пъзела Wink  ) и сега Момчил. Предполагам още 4-5
човека от миналия сезон ще викнат + Гого. Изглежда трябва поне още 2-3 сезона да направят, за да докарат бройка.

# 1 681
Гого не вярвам да се появи повече в ИВ, независимо от формата.

# 1 682

А втори шанс, ами защото аз си стоя зад думите, че от продукцията го контузиха и може да са се чувствали и гузни кой знае. А и виждат, че е доста адекватен на терен и заради едно нелепо стечение на обстоятелствата да си тръгне...

Точно тази продукция да се почистват гузни? Вече гледаме 6-ти сезон. Толкова народ контузиха за 6 сезона и никога не видяхме да се чувстват гузни. Освен това изгониха цяло племе в което имаше доста адекватни на терен след една битка, без дори да им мигне окото.Сигурен ли си, че не бъркаш продукциите🤣

# 1 683
  • Пловдив
Много тъпи синхрони тази година.
На участниците мисълта им върви перфектно!

# 1 684
Дяволче, Неделчо също ще е на кастинг битка. Wink

# 1 685
Кралев е златната кокошка на сезона, ще си го пазят още дълго време, а както се вижда 90% се коментира той, 5% Раду и 5% всички останали. Рейтингът ще дропне драстично, ако си замине и то няма почти няма да останат дразнители, освен холериците Раду и Наталия, като единият е пътник скоро. Знаем, че продуцентите само от рейтинг се интересуват, та съм сигурен , че са се постарали да ни подсигурят още поне 1 месец гледане на "любимеца на народа". В Острова си имат Златните момичета, тука си имат "Златното момче" Smile

И хайде вече да отделят някой лев за тая продукция, че да я преместят поне в Гърция/Турция, за да не лийкват топ3 всеки сезон, че наистина ми писна. Тука още преди седмица пак лъснаха тримцата. Да вкарат малко кеш инжекция, да си идат на някоя чиста локация, а не в тия тресавища, където и морето се води , че е част от Блатото. Хем няма да има кибици да спойлват, хем да си боядисат/ъпгрейднат игрите, хем да има готини гледки. На Острова и в ДиК си има уникални гледки и кадри, а тука гледаме салата от водорасли, чукари, блата  и "водни битки" в 40см мътеница, където хората просто си ходят, и няма нужда да плуват.

# 1 686
  • софия
Цоп в темата. Таз година зор виждам, че и гривни и игри и вечно се влача на опашката и не стигам до темата.
 Интересен феномен забелязвам, Раду е доста харесван, а за мен е ъпгрейдната версия на Алекса. Най-мразеният победител от всички сезони до сега.
 Но, докато при Алекса геройският образ, който изграждаше, беше на границата на комичното, то Раду не си поплюва.
 Удря доста гадно по тези, които не му играят по свирката и не му се връзват на популистките слова. Насочва публиката чрез синхроните. Мръсно играе, отмъщението идва с часовников механизъм. Ще ги заболи доста, след края на играта. Първо беше Силвия, сега Пелипенко. Грозна история.
 Ако играеше, без да се опитва да си наложи този геройски ореол, а просто каже, тези искам да ги махна, защото ми пречат на играта, щях да му стисна ръка, че и да го харесам, но в този случай за мен е най-големият неприятник на сезона.
 Кралев ги прави нещата от тъпотия и няма тотална връзка с реалността. Той си е пародия на злодей. Ще се погаврят още малко с него, пък ще си хване пътя. Докато Раду има акъл и начинът по който действа не му прави чест.

# 1 687
Момчи ми е любимец. Дали пада или побеждава го знам от спойлерната тема.

Е добре де, защо трябва да споменавате спойлерната тема? Голям гордост, че знаете как е завършила битката.Обсъждайте си в нея тема как е завършил двубоя.То бива, бива ама толкова несъобразителни хора.
Много ми е неудодобно да го кажа, но пиша обяснение по този въпрос за последен път.
Пиша и че в спойлерната тема. Затова, за да не пишете /както се е случвало и друг път с други потребители/ го заявих ясно.
Ясно заявих, че в тозипост изказвам мое лично мнение. Дори го обосновах, защо мисля така.
Наистина се прекалява с тези забележки от хора, които не са прочели подробно написаното.
От първи сезон гледам ИВ. В темите пиша от тяхното създаване. Обидно ми е, когато с лека ръка се обиждат потребители.
Да бяхте дочели мненията и по конкретно, следващото написано от мен обяснение.
И един съвет към тук списващите. Лично аз, преди да тръгвам да оспорвам мнение на конкретен потребител, го изчитам повторно Simple Smile  Да, може да не съм разбала нещо.
Надявам се да сме се разбрали по този въпрос. Спокойна неделя!

Дописвам: Момчи си каза, че е видял последния куб, но е помислил, че е на другия играч. Сети се в края на нареждането, че е негов.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 08:54 от jhbd

# 1 688
Цоп в темата. Таз година зор виждам, че и гривни и игри и вечно се влача на опашката и не стигам до темата.
 Интересен феномен забелязвам, Раду е доста харесван, а за мен е ъпгрейдната версия на Алекса. Най-мразеният победител от всички сезони до сега.
 Но, докато при Алекса геройският образ, който изграждаше, беше на границата на комичното, то Раду не си поплюва.
 Удря доста гадно по тези, които не му играят по свирката и не му се връзват на популистките слова. Насочва публиката чрез синхроните. Мръсно играе, отмъщението идва с часовников механизъм. Ще ги заболи доста, след края на играта. Първо беше Силвия, сега Пелипенко. Грозна история.
 Ако играеше, без да се опитва да си наложи този геройски ореол, а просто каже, тези искам да ги махна, защото ми пречат на играта, щях да му стисна ръка, че и да го харесам, но в този случай за мен е най-големият неприятник на сезона.
 Кралев ги прави нещата от тъпотия и няма тотална връзка с реалността. Той си е пародия на злодей. Ще се погаврят още малко с него, пък ще си хване пътя. Докато Раду има акъл и начинът по който действа не му прави чест.
Алекса правеше много смях и то съвсем умишлено за публиката. Знаеше, че зрителя ще види актьорската му игра, но го правеше за контент, докато бат Раду си вярва, че успява да заблуди хората пред екрана с популистките изказвания и моралната, фурнаджийска лопатка, която я върти , само когато на него му е удобно, и към който му е удобно. Участниците, които подценяват зрителите, винаги стават недолюбвани накрая, защото се мислят за много умни и прикрити, а не знаят , колко смешни изглеждат пред камера с "геройските" си синхрони и поведение.

Дано някак си да съберат Раду, Кралев, Наталия и Димитър при сливането в едно племе, та поне да се посмеем, че друго няма какво толкова да правим в тоя сезон. Иначе това момче Благой толкова бързо се съгласява с глупостите на Симака, че кандидатства за за топ3 на най-плиткоумните участници досега, а конкуренцията там е убийствена.

"Брат, връщам се да отмъщаваме 2ма срещу 5ма + капитанство. Няма кво да стане, ще ги елиминираме един след друг". "Да, да , Симка, насраха се , ще ги пращаме на елиминации сега и ще си го върнем" ??!?!?!?!  Бийвъс и Бътхед пасти да ядат пред тези две карикатури Satisfied

# 1 689
  • гр.София
Раду се напъва да говори и да се изрази максимално ясно и правилно на български език и затова изглежда така фанатично на синхрони. Освен това човекът срещу него му пуска въдичка,той захапва и се пали в обясненията. Това е моят прочит.
Борисенко например шляпа джаста- праста като говори и затова се получава смешно и е забавен.

# 1 690
Раду се напъва да говори и да се изрази максимално ясно и правилно на български език и затова изглежда така фанатично на синхрони. Освен това човекът срещу него му пуска въдичка,той захапва и се пали в обясненията. Това е моят прочит.
Борисенко например шляпа джаста- праста като говори и затова се получава смешно и е забавен.
Мда, тази трудност на чужденците да слагат членове в края на думите на български прави цялата забава. Борисенко щеше да е мега забавен за гледане, ако беше отначалото в племената, защото е непринуден. Ако забележите Раду, когато говори, взима кратки паузи между фразите. Това си е похват за печелене на време, докато измисли правилните да думи, за да продължи, но се опитва да го изкара, че все едно придава важност на казаното досега и оставя на зрителите време да усетим "дълбочината" на казаното.

Как всъщност звучат думите на Раду и колко е "прозорлива" информацията".  - "Искам да кажа....слушайте ме сега много внимателно...ЧЕ....това, което ще споделя.....след точно 45 минути.....е много важно и никой не го знае....всички хора, които познават Раду....знаят....че....той никога няма да спести жизненоважна информация от близки...ще го направи за тяхно добро...ще разкрие тайна.....ЧЕ....първа буква от азбука в български език....била...."А"!!!!

# 1 691
  • софия
За мен не е проблем начинът му на изказ, а посланието, което отправя към зрителя.
 И го прави с ясното съзнание, че ще боли.
 Пелипенко примерно нямаше избор. Трябваше да посочи един от старото си племе. Успя да направи, каквото може за да съхрани ядрото на коалицията. Марти и Добри. И логично предложи Димитър, който им е дразнител от самото начало. Нейният глас не мисля, че имаше особена тежест при вземането на решение. Но Раду го изкара, все едно тя е палачът. А е съвсем наясно със ситуацията. Възползва се и насъска тълпата. Сега Пелипенко е злодей, диванната армия я храни, каква е предателка мръсна.
 Същото и с кака Сиси. Всички ходят по кратки гащи, но тя обиждала гаджетата им. Много добре надушва слабите места и къде ще ги заболи, като кобра напада.

# 1 692
За мен не е проблем начинът му на изказ, а посланието, което отправя към зрителя.
 И го прави с ясното съзнание, че ще боли.
 Пелипенко примерно нямаше избор. Трябваше да посочи един от старото си племе. Успя да направи, каквото може за да съхрани ядрото на коалицията. Марти и Добри. И логично предложи Димитър, който им е дразнител от самото начало. Нейният глас не мисля, че имаше особена тежест при вземането на решение. Но Раду го изкара, все едно тя е палачът. А е съвсем наясно със ситуацията. Възползва се и насъска тълпата. Сега Пелипенко е злодей, диванната армия я храни, каква е предателка мръсна.
 Същото и с кака Сиси. Всички ходят по кратки гащи, но тя обиждала гаджетата им. Много добре надушва слабите места и къде ще ги заболи, като кобра напада.
Той друго надушва, като мине кака му Сиси покрай него, затова ѝ се дразни. Сигурно ходи по 5 пъти "до душовете" в резиденцията заради нея Satisfied . На Пелипенко ѝ приписват прекалено много кредит, че е мислещ играч. Наистина лекотата , с която изстреля , че Добрин или Димитър трябва да пратят, е показано, че дори не се е замислила, че може да има още размени в племената, че може да я върнат при жълтите, че може на сливането да е с тях. Тя си мисли, че вече вечно ще е при зелените и няма как да се преплетат пътищата им повече в едно племе. Ако беше вложила малко мисъл, щеше да подходи доста по-прикрито и галантно, ако иска да им даде жокер кой да пратят, а тя толкова иска да блесне с нещо за новото си племе, че го изстреля веднага, което значи, че е мнооого далече от мислещ играч или дълбок стратег, а просто интуитивен играч, който си играе "на усещане" .

# 1 693
От първи сезон гледам ИВ. В темите пиша от тяхното създаване. Обидно ми е, когато с лека ръка се обиждат потребители.
И аз ще напиша за сетен път моето мнение като мнооооого дългосрочен потребител- не искаме да знаем за спойлерната тема. Имате право да си пишете там каквото пожелаете, но идвайки тук и "снасяйки" ни личния си възторг от Момчил, подчертавайки, че сте потвърдили мнението си и от написаното в спойлерната тема- ние не сме деца. Обясненията ви са несъстоятелни и не на място, каквото и да мислите за уменията си да изразявате смисъл. Кратко и ясно- не искам да знам за спойлерната тема. По ИВ пиша само тук.
За да не е празен пост- още не им знам имената на всички и не ги различавам добре- те ги разлашкаха в нови племена... Ама шоол да става. Желая хубав неделен ден!

# 1 694
Хепи Ванче всъщност доста се изложи във втория си сезон във Фермата и не стигна до края. Веселка и Джино са печелили един формат два пъти.
Иначе Андрей и Алекса вече имат билет за All Stars, Милен не успя да се справи, а Добата едва ли ще го канят (или когото и да е от първи сезон). Така че си мисля, че няма как да не видим и Рълев в кастинг битка.
Ох, да.. Имах предвид Веселка.  Мисля, че тя спечели два пъти Фермата. Защо един и същи човек трябва да печели два пъти голямата награда и намалява шанса на другите?
Аз съм против Андрей и Алекса да имат билет за Ол Старс, но фактите са факти. Ръсев също. Един от тях тримата може пак да спечели. И защо? Да поканят останалите финалисти, от второ до шесто място във всеки един сезон. Естествено не всички, а да си направят баланса мъже-жени. Аз, като зрител, не бих искал един и същи човек да печели два пъти Игри на волята.

Общи условия

Активация на акаунт