💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 066
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Stockholm
Аз съм писала Марто за най-красив, въпреки че някой може да ми се изсмее. Ама като няма кой Joy Щото то не е по снимка да ги избираме, ами от общи впечатления-  представяне в игрите, характер, лидерски качества, интелект.  Микай- прекалено дребен, Гризлито- прекалено грубоват. Руснаците не мога да ги погледна като мъже Joy Стан и Легиона - неясни са ми. Караолис- не. От жените естествено, че Полипенко за Мис ИВ 6, а за най- секси- Силвето. Крамарска е бебе още.

# 1 771
Никой не може да ме грабне така, както Юлиян от първи сезон.
Юлиян абсолютно никога повече няма да го Видим в Игрите, това е сигурно. Не знам с делото какво стана, май нищо. А и живее в САЩ вече. Ако го поканили щял да се съгласи, та знае ли човек, ако падне рейтинга може да се прежали продукцията. Да не е никога,  но надали. 😀
Преди време четох една теория за участието на Юлиян, която ме накара наистина да се замисля и съм склонна да вярвам, че е така ( Аз също много го харесвам и исках да спечели, не е хейт в никакъв случай. ). Та тезата е: в 1 сезон Юлиян наистина беше много добър, но изглеждаше най-най-най просто защото я нямаше тази конкуренция. След втори сезон нивото адски много се вдигна, в първи сезон кой му беше конкурент? Изобщо нямаше такива атлети като сега, нямаше толкова подготвени както сега. И на фона на неможещите той изпъкна адски много, а реално чаааак толкова непобедим не  е, трасетата тогава също бяха доста по-лесни. Нали, не казвам, че няма умения, а просто, че нямаше достойна конкуренция. С Март(май) на единия пъзел помня с часове стояха с Юлиян, даже слънцето залезе.. 😀

Към настоящият сезон: Пелипенко правилен ход нямаше. Каквото и да беше направила щеше да е грешно. Не изключвам от продукцията да са и набутали някой въпрос от типа “Радваш ли се, че новото ти племе се вслушва в теб” и тя затова да отговаря “Доволна съм” или каквото беше. Мислих, че ще каже “Кралев” просто като вид отмъщение, че той я прати при зелените. Но лично аз виждам логиката в това да изпрати Димитър. Все пак се драпа да се стигне възможно най-напред. А тя там не вижда всичко, което ние зрителите виждаме(както и ние не виждаме всичко, което става) и няма как да знае, че Добрин си издава леко кофти страната..

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 09:04 от GattaMatta

# 1 772
Визуално Раду е най-мъжествен и хубав - за мен, но характерът му е много отблъскващ. Много ме дразнят мъже, които говорят много. Обикновено им казвам женствени мъже, хем външно няма женски черти, дори напротив висок, строен, добре сложен, що така това момче не спира да плямпа - не разбирам…  Мъжът трябва да стои по-тежко да мълчи, да говори рядко и да казва неща по същество. А не да клюкарства или интригантства! А и този морал, който проповядва ми се струва малко фалшиво звено, имам чувството, че са му много слаби ангелите, но тук по ТВ давай да следвам учебника.

# 1 773
  • Буркина Фасо
на продукцията това ѝ харесва - да пускат разговорите и мислите на Раду.
другите също говорят, но не ги дават.

# 1 774
Визуално Раду е най-мъжествен и хубав - за мен
Не е ли онзи от блатото (Станислав или Светослав) - чалгар един, в САЩ е живял. Човекът е висок и е потрениркал немалко.

# 1 775
Аз най- харесах, че Димитър му се опъна на това мекере Кралев и не му мълча, макар че мислеше, че може да го прати на блатото.
Раду ми е чичка с мислене на  чичка.

# 1 776
Визуално Раду е най-мъжествен и хубав - за мен
Не е ли онзи от блатото (Станислав или Светослав) - чалгар един, в САЩ е живял. Човекът е висок и е потрениркал немалко.
Да, да, Стан изглежда по-мъжествен и по-читав по характер. Спокоен е. Да може би той. Честно казано, тези червените ги забравих. Те изгниха на това блато. Пълна подигравка с хората. А мъжете там са от светлата страна и Венци, и Борисенко и Стан. И тримата ги виждам в добра светлина. Особено Борисенко е много забавен, бях се приготвила в началото на сезона. Те ги почерниха. Аз оня ден като гледах и Павел много зле изглеждаше на елиминационната. Това е много тъпа част на предаването - гледа ми се предаване където всички с равни условия се състезават и да кажем отпада по един на всяка битка. Да се види наистина кой е най-добрия, а не така един ял, спал, друг зъзнал, трети гладувал.

# 1 777
Мъж не се ли усети кога да замълчи... не ми го хвалете.
Визирам РадУ- то. Още Калоян като му направи забележка и последвалата реакция беше абсолютно комплексарска.

# 1 778
Визуално Раду е най-мъжествен и хубав - за мен, но характерът му е много отблъскващ. Много ме дразнят мъже, които говорят много. Обикновено им казвам женствени мъже, хем външно няма женски черти, дори напротив висок, строен, добре сложен, що така това момче не спира да плямпа - не разбирам…  Мъжът трябва да стои по-тежко да мълчи, да говори рядко и да казва неща по същество. А не да клюкарства или интригантства! А и този морал, който проповядва ми се струва малко фалшиво звено, имам чувството, че са му много слаби ангелите, но тук по ТВ давай да следвам учебника.
Като изключим хубостта (за мен е от тези чиято физиономия не се помни) с другото съм на същото мнение 🙂

# 1 779
  • София
Изпуснах ви тази седмица от толкова пътувания.
Относно Пелипенко съм много раздвоена. От една страна е нормално сега, като е в това племе, да мисли за неговото добро. Но от друга страна, чисто човешки ми стана тъпо за Димитър. Въпреки че не се сещам той кой знае колко да я е пазил. Те преди да дойде Мартин си бяха в противникови коалиции. Ама начинът, по който после дори на синхрон обясняваше, че се радва, че са подкрепили нейното "решение" (не предложение, а решение), ме бута по-скоро в посоката на Радините вълнения.

# 1 780
Микяй е най-хубав според мен, нищо че е нисък.

Ушите на борец малко развалят картинката.
На екран и на мен ми е най-симпатичен, а и е шампион. На живо едва ли ще има много кандидатки с този си ръст обаче.

# 1 781
С жена му са си перфектни, тя е по-мъничка от него.

# 1 782
Кралев щом от 9 годишен е пратен в льорозето, значи доста годинки е бил заедно с чедата на световния елит. И вместо да е по снимки с принцове и принцеси, той в ИВ с...Благой 😁. На последният му се привижда ролята на телохранител - мутра на Кралев. 😀

Наистина ли толкова рано са го изпратили в чужбина? За мен това показва, че просто са искали да се отърват от него час по-скоро. Коя нормална майка ще си прати 9-годишното дете само в чужда държава? Каквато и да е причината, очевидно са се провалили като родители...

# 1 783
Мики и жена му са от 10г заедно,каза го,когато я бяха поканили за коментатор гост в Надкаст.
За тези 10г, само два пъти й е повишил тон,защото е успяла само 2 пъти да му вдигне кръвното. Laughing Бил тих и търпелив.

Не виждам проблем,че едно 9-годишно дете е пратено в луксозен пансион в света - да бъде обучавано от топ учители,да научи чужди езици и да си другарува с децата на каймака на обществото.Има ваканции,родителите не им е било финансов проблем явно да пътуват всеки месец да го посещават (дали са го правили,не знам).

Не знам какви са подбудите им да го пратят чак там при факт,че има и луксозни училища в София.Според мен е да се хвалят "пък моето дете учи там,ще стане голяма работа ехеее". Имали - дали.

# 1 784
Като гледам какъв досадник е предполагам, че родителите са се отървали от него. Подозирам, че и собствената му майка трудно го търпи.

Общи условия

Активация на акаунт