💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 85 964
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 785
Най-вероятно е комбинация … хем са искали от рано да го отделят от нашенската среда, да се омеши с “висшата” класа , а и да си го пише в сивито, демек да се хвалят,  разбира се.

# 1 786
  • София
.  Цитат от една статия за " престижното" розе

".. Наследниците на покойния Илия Павлов и жена му Дарина завършиха световно известния колеж за тузарски дечица „Льо Розе” в Швейцария
Там са учили трите деца на Славчо Христов, малкото дете на Петя Славова, наследникът на Николай Банев, както и малкият син на Маринела и Ветко Арабаджиеви. Фамилия Гергови също са се доверили на колежа в Гщаад за обучението на внука Георги Гергов II. Там са учили и наследниците на Емил Кюлев и Младен Михалев-Маджо.....

И е сигурно, че там залягат над уроците, независимо от чутовната сума. Защото в България родителите ти може и да са известни, но в „Льо Розе” никой не се интересува от фамилията, а от качествата - и на преподавателя, и на ученика. Въпроси колко е известен баща ти, колко пари получава са абсурдни...."

🤣🤣🤣
Страшна хумореска е статията и такава "реклама" прави, че да ти се отще да си го помислиш да изпратиш детето си там,..

# 1 787
Хех, от така изредените имена, май никое не ми е познато, освен бегло Кюлев - нещо банкер ли беше и разбира се Маджо - от книгите на Георги Стоев.
Другите нещо хайлайф ли са?

".. Наследниците на покойния Илия Павлов и жена му Дарина завършиха световно известния колеж за тузарски дечица „Льо Розе” в Швейцария
Там са учили трите деца на Славчо Христов, малкото дете на Петя Славова, наследникът на Николай Банев, както и малкият син на Маринела и Ветко Арабаджиеви. Фамилия Гергови също са се доверили на колежа в Гщаад за обучението на внука Георги Гергов II. Там са учили и наследниците на Емил Кюлев и Младен Михалев-Маджо.....

И е сигурно, че там залягат над уроците, независимо от чутовната сума. Защото в България родителите ти може и да са известни, но в „Льо Розе” никой не се интересува от фамилията, а от качествата - и на преподавателя, и на ученика. Въпроси колко е известен баща ти, колко пари получава са абсурдни...."
🤣🤣🤣
Страшна хумореска е статията и такава "реклама" прави, че да ти се отще да си го помислиш да изпратиш детето си там,..

# 1 788
Всички до един  изброени са от най-маститите мутри и техните приближени от 90те години 🙂. Буквално каймака на утайките и топ престъпници.

# 1 789
  • София
Сони, сигурно живееш в чужбина, но по-добре, че не ги знаеш..
Всички до един  изброени са от най-маститите мутри и техните приближени от 90те години 🙂. Буквално каймака на утайките и топ престъпници.
Точно!

# 1 790
Е все пак знам и една съвременна мастита мутра, даже много мастита, ама айде да не правим офтопик Wink

# 1 791
Да си кажа и аз за Раду и Силвия. Ма наистина ли ви възмущава това, че един мъж не приема предизвикателното поведение на жена в стил „Ела вълчо, изяш ме“. Лигите ли трябва да му потекат, да забрави да мисли с горната си глава ли или какво… Аз пък се кефя на такива мъже. И за ПолиЛЕпенко беше прав – вярно, че е игра и стратегиите са важни, ама и без да се беше изказала, щяха да изгонят някой силен играч.  Явно тя си е интересчийка, щото то няма как да изиграеш нещо в една игра, ако не си го играл и в живота.

# 1 792
  • София
Раду ми е чичка с мислене на  чичка.

Точно щях да пиша същото. Раду е доста по-малък от мен но не мога да спра да го възприемам като чичак Joy

# 1 793
Да си кажа и аз за Раду и Силвия. Ма наистина ли ви възмущава това, че един мъж не приема предизвикателното поведение на жена в стил „Ела вълчо, изяш ме“. Лигите ли трябва да му потекат, да забрави да мисли с горната си глава ли или какво… Аз пък се кефя на такива мъже. И за ПолиЛЕпенко беше прав – вярно, че е игра и стратегиите са важни, ама и без да се беше изказала, щяха да изгонят някой силен играч.  Явно тя си е интересчийка, щото то няма как да изиграеш нещо в една игра, ако не си го играл и в живота.

Точно!
Не вярвам някой в живота да е един, а в игрите да е коренно различен.

За хубавите мъже във формата - няма отявлен красавец, но всеки има нещо по-запомнящо се. Бях писала, че оня ден видях отблизо Гешев, върнал си няколко кг, избръснат с оформена брадичка, хубаво облечен. Не е манекенска красота, но е много добре откъм визия, мъжкар е и умен, знае кога и какво да говори.

За отрочетата учили в розето не съм чувала нещо фрапиращо, да не кажа, че изобщо не съм чувала. А Кралев вече втори път го засичам по "новините". Първият път, че кара с 200 км по бул. България и сега вече се представи с целия си блясък, възпитание и образование.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 08:57 от mery_poppins1

# 1 794
Раду ми е чичка с мислене на  чичка.

Точно щях да пиша същото. Раду е доста по-малък от мен но не мога да спра да го възприемам като чичак Joy

По-скоро е мъж, а не момченце. Другият такъв е Гешев. И това е то.

# 1 795
Аз винаги ще твърдя, че всички там, а и пред екраните, независимо от пол и възраст са много красиви хора. Не са специално подбирани по хубост. Тази конкретна група, понеже са и спортисти, още повече радват окото. Не красотата е проблем. Ясно се вижда, че разликата е във възпитанието и характера. Това прави и разликата в живота между хората. Бъдете здрави в понеделник!

# 1 796
.  Цитат от една статия за " престижното" розе

🤣🤣🤣
Звучи толкова необективно и непрофесионално написано, че или Кралев сам си я е писал или някой е лично обиден и държи да се знае колко е велико и престижно това учебно заведение 😅

# 1 797
Дано възпитаниците на това престижно учебно заведение не са прихванали мутренските маниери от издънките на тези “знатни” български фамилии. Като гледам Кралев не е прихванал от чуждата култура, а от родната субкултура.
Ситото на учреждението май е пропускливо според таксата, не според качества и учебни постижения. Точно такъв купен престиж нищо добро не вещае, ако татковите пари внезапно секнат.

# 1 798
И аз попрочетох нещо за това частно училище, но останах със смътната мисъл, че там повече са игри, забавления и занимания по интереси. Може и да са ми грешни впечатленията, ама като не познавам никой от възпитаниците му, не мога да черпя вода от извора 😉

# 1 799
И аз попрочетох нещо за това частно училище, но останах със смътната мисъл, че там повече са игри, забавления и занимания по интереси. Може и да са ми грешни впечатленията, ама като не познавам никой от възпитаниците му, не мога да черпя вода от извора 😉

И аз!  Обаче предстои да гледаме още известно време Льольо и да го опознаем Wink

Общи условия

Активация на акаунт