Отговори
# 30
Мертооо🔥

# 31
Това е от сет с Мерт, но ми прилича на сватбена зала. Дано да греша.

# 32
Здравейте! Heart
Мистери ,мерси за новата ни тема! Flowers Rose Дано я изпълним само с приятни емоции . Heart

# 33
С кака май ще ходят на фитнес, а 😡😡🤦‍♀️🤦‍♀️🤢
Албенче, повторила съм те, сега видях 🫣😁

# 34
За мен детайлите много подсказват, но има излишни пълнежи.
Във връзка с бебето бях срещнала Суна+Аби=момче.
И пак кой какъв образ олицетворява Ифакат и Султан=Серпил, Пелин- Дияр.

# 35

Няма да има бебе сега, споко... Може кака да излъже, че е бременна и така да върже Феро.

На същото мнение съм, Рени Kissing Heart Кака ще излъже, за да се оженят Stuck Out Tongue Winking Eye

Мистери, благодаря за новия ни уютен дом Heart

# 36
Ако потърсим логиката на сценаристите  ,защо Дияр е по-стара от Ферит.:
-Тя е  завършена жена  с образование , житейски  опит и професия
-Разведена  ,което я прави разумна и  с подходящ характер  за Ферит
-Никой нямаше  да прости на Ферит  прелъстил и  да изостави  добричка ,наивна и влюбена 20 годишна

# 37
Здравейте, досега само Ви следях, ама да се включа и аз с предположенията за детето 🙂 Според мен Сейран е разбрала, че Ферит ще става батко. И фразите изобщо няма да бъдат последователни в серията.

# 38
Айде към Х!
MertRamazanDemir AfraSaraçoğlu

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 19:31 от BELL-

# 39
От преди 1 ч
Скрит текст:
Появили са се слухове,че Синан ще напусне сериала в 82 епизод.Сейран вече не вярва на Синан и ще се разделят,но той няма да го приеме и ще и отмъщава.По повод Дияр няма никаква информация обаче.Но видимо на Ферит ще му се наложи да и направи предложение.Ферит е честен с Дияр.Той не може да се нагледа на Сейран.Дияр,за него е като нов Абидин.Ако се оженят от това няма да излезе нищо добро.В брака трябва да има любов,а тук са само празни думи за любов и разбира се "легло".Да,още не е известно що за "тъмен кон" е тя .А ако има свой собствен "скелет в гардероба"?Появата на Дияр,която видимо е по-голяма от Ферит много напомня на това когато Ифакат е изпратила Султан при Ферит.А ако Ифакат отново "управлява" Ферит?Струва си да отбележим и факта,че Дияр постоянно тъпче Ферит с непонятно какви таблетки.Показаха ни как Сейран и Синан са се сближили,но откъде се взе Дияр не показват.В 77-ма серия ще има много трогателни моменти с Ферит и Сейран.Появило се е съобщение от бижутерийния дизайнер на сериала."Продължавайте да създавате великолепни проекти,майстор Ферит.Дизайните се получават красиво.Работата е свършена.С радост ви представяме наши ескизи в новия епизод.Надяваме се,че ще ви харесат.Вашите мисли и отзиви по повод тези ескизи са много важни за нас.

# 40
# 41
  • Манчестър
Благодаря за новата тема Мистери 🧿.
Нямате стигане девойки,аз също мисля че става въпрос за Орханският бебек🤞,другите да почакат лютфен😉

# 42
Мистери, и от мен благодаря за новата тема Flowers Rose
И понеже в една друга тема, която наглеждам, ми подсказват, че днес е ден на преводачите, поздрав за Рени! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 43
Афито и Рамо подпалиха Х! 🤍❤🧿
MertRamazanDemir AfraSaraçoğlu

# 44

Мистери, Мердо се разсипа да прави предложения на Афито бе Stuck Out Tongue Winking Eye

🧿🧿🧿🧿🧿

Белче, браво, отчетох се и аз Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт