Отговори
# 15
Мистери, благодаря за новата тема! 🌹🌺🪻

Момичета, дръжте се! 😃 Трябва да оцелеем, ако не до сватбата на Сейфер, то поне до тази на АфРам. 😄

# 16
Аз не мога да повярвам, че е възможно да пишат леля бременна. Това вече го гледахме цял втори сезон, освен това, този път детето ще е на Феро, няма смисъл да продължават да снимат тогава.

Колкото по-невъзможно било, толкова по-хубаво накрая щяло да е. - Емрулах бей 😁 всичко може.

# 17
Докато дойде хубавото, ние може да не оцелеем, ще ни се пръснат сърцата.
Може ли да дадете на турски името на филма Гений.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 18:15 от ani.zaiche

# 18
  • София
Точно заради Емрулах, рязко ми спаднаха очакванията, че е долен лъжец. Ако кака е бременна ще е последният пирон в ковчега на фендома това.

# 19
Благодаря за новата тема, Мистери! Heart
Аз съм още в ступор от видяното в петък и към този момент само ви чета. Дори още не се е събудило желанието ми да гледам епизода със субтитри, макар да съм от хората, които откровено мразят дублажите. За мен гласът с неговата сила, диапазон и тембър, както и дикцията, разбира се, са част от актьорското майсторство, което притежава един актьор. Скарлет Йохансон в "Her" е най- ярък пример за думите ми.
 Тези дни вдъхновението ми си е взело ваканция. Дори не ми се довършва спорът с Val за прошката (кой и защо я иска, кой и защо не я иска, кой я заслужава, кой я дава и т.н.). И на Ela  не успях да отговоря за това дали Сейран се опитва да накара Ферит да я ревнува от Ефе.Извинете ме, момичета, но не съм във форма. Приемаме, че вие сте прави.
Напоследък често си припявам "Всичко било е насън", макар да съм убедена, че това си е чистата реалност според нашите "любими" сценаристи. Даже съм се настроила и за анкета от типа на сън или реалност е случващото се. Simple Smile
P.S. Връх на творческо безсилие ще е, ако още една любовница на Ферит е бременна. Това вече ще бъде и абсолютна гавра със зрителя.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 18:21 от Fi79

# 20
Точно заради Емрулах, рязко ми спаднаха очакванията, че е долен лъжец. Ако кака е бременна ще е последният пирон в ковчега на фендома това.

Надявам се Суна да е бременна, а Емурлах да го е написал, за да накара хората да гледат коя ще е бременна, защото много добре знаят, че първо за кака ще се сетим. 🥴

# 21
# 22
Момичета, добре, че ви има. Сърцето ми се е свило, но като ви прочета и се успокоявам, в мен се заражда надежда.  Дано не са сътворили някоя велика щуротия. Стига са повтаряли минали събития. Толкова ли им е бедна фантазията? Наистина ли ще закопаят сериала? Боже, дай кома, че се не гледа.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 18:31 от ani.zaiche

# 23
Възможно е и да е Суна!Но от тъпите сценаристи очаквам всякаква простотия.Ако е за кака имат 2-възможности.Кака да излъже Ферит,че е бременна за да го принуди да се ожени за нея или наистина да е бременна.И в двата случая ще е "автогол".В първия влизаме в "клише" от което доста зрители са уморени от други сериали.Във всеки втори турски сериал има фалшива бременност и "глупав" главен герой,/както между другото направиха с Ферит в сезон 2./Във втория случай ще си е направо "харакири",защото феновете няма да понесат да гледат "бременност" на каката,да я чакат да умре при раждането и Ферит и Сейран да се съберат и отглеждат детето със собствените си деца.Абсурд.Стане ли това,аз лично се отказвам да гледам.Продължавам си с другия "фаворит".

# 24
Благодаря за новата темата! Sunglasses

Щом се касае за фраг, очаквам да е хубав, виж за серията нещата се объркват от първоначалния си вид. Joy

# 25
  • Яко в Матрицата...
Докато дойде хубавото, ние може да не оцелеем, ще ни се пръснат сърцата.
Може ли да дадете на турски името на филма Гений.
Deha

Няма да има бебе сега, споко... Може кака да излъже, че е бременна и така да върже Феро.

# 26
Срещнах в Х следното: (не знам как да го скрия - извинете ме)
"Забелязах нещо интересно в стаята на Ферит от началото на сезон 3 — през последните два сезона имаше часовник на стената, но сега го няма. Ако сме в кома, този липсващ часовник може да символизира времето, спряло за Ферит, сякаш е хванат в капан в състояние, в което времето вече няма значение, заседнал в собствения си ум без никаква реална прогресия или усещане за случващото се около него. Друга подробност, която се набива на очи, е когато Орхан и приятелката му отиват в болницата, а в коридора има часовник без стрелки. Сякаш и времето не съществува в това пространство. И двата момента могат да бъдат фини улики, че всичко случващо се е в подсъзнанието на Ферит, където времето е замръзнало и той не е в състояние да продължи напред емоционално или умствено. Тези липсващи или счупени часовници може да символизират неговата неспособност да се изправи лице в лице с реалността или неразрешените му проблеми."

# 27
Цитат
Колко интересно!   
В началото наблюдавахме неестествено нещастни Сейфер и неестествено щастливи Абсун.  Сега е обратното: естествено щастливи Сейфер, а   естествено нещастни  Абсун.
 Тик-так...

https://www.facebook.com/share/p/sjmundvpYNArDR9W/?mibextid=WC7FNe

# 28
ani.zaiche Не се "вързвай" на такива сложни разсъждения.Сценаристите нямат тоя капацитет да разсъждават по-този начин.Вече се уверихме.Те една "неконсумирана връзка" не можаха да пресъздадат като хората,че от къде толкоз акъл за часовници.

# 29
Според мен пък просто си говорят за живота. Сейран го пита , за това че преди много е искаш дете и той така й отговаря.
Много далеч отидохте с тия предположения , че каката в бременна.И да е няма да е този епизод.

Общи условия

Активация на акаунт