Отговори
# 60
Айййй Heart Eyes
Брокера издаде, че Сейран е била с Ферит в къщата.

Тая ще ми се прави на жертва и ще реве, ужас.

УжасТ

# 61
Благодаря BELL! Е, нали знаете, сега сме на "кукичката", после ще видим.

# 62
Дано Сейран да разбере колко е агресивен Синан и ще е дотук. Дай Боже! Дано след подслушания разговор и Дияр се откаже от намеренията си. Дай Боже! Дано! Дано!

# 63
Страхотен фраг, дано и епизода бъде такъв!

# 64
Аха, ще чакаме каката да се откаже, тя тамън това мисли. 🙄

# 65
Каката ще се откаже, ама дали Ферит ще я пусне, това да видим, защото ако не я пусне Сейран ще тича след него, пу, не ми харесва...

# 66
Феро ще я отърве! Ще му излекува лудостта на манго! 😂
Тоя Синан ще се окаже по-луд и от Тарък. Сейроша как ще се отървава не знам. 😵💫

# 67
  • Ямбол
Mystery благодаря ти за хубавата темичка 🤗🥰💐. Фрага изглежда интересен ще видим.Кака реве,Синан се бие,а нашичките си говорят сладко сладко ,че може и целувчица  да има дай боже ❤️Макар,че си мисля,че Сейро ще се отдръпне.Ама нейсе.Ще се дърпа ще се дърпа и хоп пак при Феро бей ще отиде  ❤️‍🔥Един за друг са си 🥴

# 68
Момичета, в петък серията ще започне в 20 часа, без повторение на старата, хаберин олсун Sunglasses

Понки, ще се откаже ли каката? Хади бакалъм, аз не вярвам Stuck Out Tongue Winking Eye Прилага му тактика Grinning

# 69
Феро ще я отърве! Ще му излекува лудостта на манго! 😂
Тоя Синан ще се окаже по-луд и от Тарък. Сейроша как ще се отървава не знам. 😵💫

Чакам момента в който се хване за слепоочието, защото в този миг светът на Синан ще му отеснее. 😜

# 70
Мемо е нашият човек! 🤘

# 71
Обичам Мемо! ❤️
Мемо е нашият човек! 🤘

# 72
Момичета, в петък серията ще започне в 20 часа, без повторение на старата, хаберин олсун Sunglasses

Понки, ще се откаже ли каката? Хади бакалъм, аз не вярвам Stuck Out Tongue Winking Eye Прилага му тактика Grinning

И аз съм със съмнения някакви, ръката ми не може да пипне, но окото ми докато не види, на нищо не вярвам 🙃

# 73
  • Ямбол
Еве понеже нали няма да има повторение на новия епизод.Един от коментарите беше " То епизода няма да  става за гледане вие за повторение ни говорите " 😂😂😂😂 Заради повечето измишльотини хората започнаха да гледат отгоре отгоре епизодите.

# 74
MysteryG,благодаря за новата тема!
Фграга чуден,ама ме е страх да се зарадвам.Току виж на края на епизода пак пръстени ще се раздават./ да не дава господ и новини за бебета да се съобщават/Кака чу като си говориха за дете,да не и хрумне да хвърля бомби и всички да сме в окопа още няколко серии.

Общи условия

Активация на акаунт