Отговори
# 585
Пелин А. за съжаление пак ме разсмя в опита си да плаче. Относно Ферит - аз не мога да го обвинявам. Замислите се. Той остави Сейран, защото мислеше, че и вреди. Сега отново човека, в който е намирал пристан, си отива. И то по телефона, отново без обеснение. Ясно е, че той не е влюбен в Деяр. Ясно е, че само Сейран е в сърцето му, но това не означава, че от тази раздяла няма също да го боли. Особено, ако смята, че Сейран го е забравила.
Може ли да кажете малко повече за разговора между Сейран и Суна.

# 586
Що за глупости,ако толкова е влюбен в Сейран, дори щеше да се зарадва че се отървал от Дияр.Отново ме разочарова Ферит и то многооо.Знам че е сериал но не издържам.То цяла серия ще е за тая ...а ни излъгаха Сейфер,Сейфер,йок Сейфер.Големия им епизод,пуснала съм го за фон и стоя тук...

# 587
До тук, само глупости. И това ми било бомба цял епизод гледаме за Дияр и Синан..... ужас

# 588
Доскуча ми…отбих се да видя как сте😓

# 589
Пелин А. за съжаление пак ме разсмя в опита си да плаче. Относно Ферит - аз не мога да го обвинявам. Замислите се. Той остави Сейран, защото мислеше, че и вреди. Сега отново човека, в който е намирал пристан, си отива. И то по телефона, отново без обеснение. Ясно е, че той не е влюбен в Деяр. Ясно е, че само Сейран е в сърцето му, но това не означава, че от тази раздяла няма също да го боли. Особено, ако смята, че Сейран го е забравила.

Сейран каза на Суна, че не е била със Синан. Не била готова.

# 590
Ферит е наранен, защото е изоставен!!! Той има фиксация в проблема за изоставянето от някого!

# 591
  • Яко в Матрицата...
Ако сте очаквали нещо от този епизод, признавам ви за най-големите оптимисти на света.

Сейран и Суна - Сейран ще се премести при тия, за да има оправдание да не спи със сиганина. Иначе Сума зададе логичните въпроси - като не си готова да си с него, защо му предложи, защо се подписа? Много обичала Синан, толкова направил за нея, чакал я... Чувствала, че трябва да го направи, ама след Феро не е готова да е с друг. Е, този друг вече ти е съпруг...

# 592
Отиде да се жалва на майка си, че Дияр му казала по телефона,че приключвали.А Дияр отиде да реве на баба си, дойде дядо й и реклама....

# 593
Това което ми внушава  сценариста е че е поставил Даярхна мястото на Сейран.По реакциите на Ферит съмнение да нямаш ,че обича Даяр, а със Сейран си гука като стара дружка.И скокна веднага да купува пръстен.Малко повече ми дойде.

# 594
Момичета, чак сега разбирам защо го наричате това момче от монтажа лъжец , даже сте много нужни в изказванията си за него... 😁😁
Много СейФер гледаме до сега... тези наистина ли си вярват че с тава ще вдигнат рейтинга, дете на 10 години ще им каже, че няма да стане. Това което постигат е наистина да създадат поне в мен отвръщение от серияла, изключение правят сцените на Афра и Мерт, само те отмиват противния буламач, който се сервира...
Впрочем не мисля, че ще се събужда от кома Ферит, защо иначе на племенницата на Ифакат да и вкарват и чувства на любов.

# 595
Сейран каза на Суна, че се мести при свекърва си, за да отложи близостта със Синан, като за оправдание, че докато е при майка му не може. Айде пак преписваме от втори сезон - епизода с ябълката.

А стаята в хотела ще я резервират за Дияр и току виж Ферит е с пръстена при нея в края на серията. Sad

# 596
  • Яко в Матрицата...
Да, Феро е бесен, че отново е изоставен, така е. Сега ще си говори с Дияр и ще предлага брак, защото Гюлгюн разчете думите на тейзето, че връзката им нямала бъдеще.

# 597

Сейран каза на Суна, че не е била със Синан. Не била готова.

И сега я устройвало да живее при майка му,за да продължи да го отблъсква…..

# 598
Ферит пощуря, че кака иска да се разделят. 🙄
Всички променени до неузнаваемост, само Ферит все същият. С него жена не може да скъса, само той може да къса с жените. Дори не ми се дават примери с Пелин, че имах дежа вю с епизоди от първи сезон. Оф, пак ми развалиха удоволствието от предната сцена. Как преди целувката се потопи в аромата на Сейран и после... сълзи за Дияр.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 22:57 от Fi79

# 599
Ферит е по-скоро ядосан,че му се сервира това нещо по телефона.Той просто се почувства като "опитно зайче",като нейчий експеримент.Много добре се получи,дано започне да го осъзнава малко по малко,защото той наистина е "експеримент".Повече ме притесни признанието на Серпил,че е влюбена в него.Явно ще "разкарат" Дияр,но ще го замотат със Серпил.

Общи условия

Активация на акаунт