Отговори
# 600
Дотук имам чувството, че са вкарали сцени със СейФер просто за да ги има в епизода, но иначе продължават да си прокарват Дияр, семейството на Синан, любовницата на Орхан и т.н.

# 601
Еее, този епизод ще е за Диарията и Синан. Само подлъгват с един разговор
между Сейран и Ферит, за да се гледа серията.
Пръстена явно ще е за каката, но ще има изненада май.

# 602
Имам чувството , че това вече съм го гледала. Сейран пак не е готова за интимности , а Ферит изпада в ярост  когато някой иска да го изостави. Все едно гледам ситуацията с "любимата " ми Пело.
Спокойно мога да го пропусна този епизод.
И Аби  така ме нерви и той - един сдъвкан , смачкан, никакъв живец в него.

# 603
Ферит е по-скоро ядосан,че му се сервира това нещо по телефона.Той просто се почувства като "опитно зайче",като нейчий експеримент.Много добре се получи,дано започне да го осъзнава малко по малко,защото той наистина е "експеримент".Повече ме притесни признанието на Серпил,че е влюбена в него.Явно ще "разкарат" Дияр,но ще го замотат със Серпил.

И на мен така ми замириса или ще прави интриги ако съберат накрая с магическа пръчка Сейран и Ферит, в противен случай нямаше да вкарат тази линия. Нещо ще мъти водите това момиче, но все повече се убеждавам, че няма да го събуждат от кома или пък нас, най-вече, все имах нажежда, но този един час ми я изби... 😒😒😒

# 604
Ферит изтрещя, защото пристанът Дияр си отива. Как да реагира, Сейран е женена, Дияр е до него. Разбра, се, че тя
е била до него да го вкара в норма. Вече е в норма/каквото и да означава това/ и може да го остави. Добре са се забавлявали и т.н.Тоест самата Дияр е поставила по тоди начин връзката сФерит - да е свободна, без ангажименти
и както видяхме се влизаше през терасата. Но явно се влюбва във Ферит и започва да се бошува.
Майката на Ферит най-добре разчете казаното от Дияр на Ферит, като му каза, че момичето очаква предложение за брак. Ферит отказва такова начинание, защото връзката му с нея е била поставена в онова начало за веселие.
Мен Дияр не ме дразни, напротив за сега тя се държи достойно, но е влюбена и не се знае накъде ща отиде поведението й.
Между Сейфер пробляснаха искри. Много сладко беше ръкостискането им с целувка и прегръдка. Спомниха си за себе, всеки помириса другия и се наслади на аромата. Няма спасение, това  ще нажежи доста тяхната творчедса дейност. Става ми все по-инстересно как ще вървят един към друг, което начало поставиха.

# 605
Майко тия са ограничили постовете,сега писах коментар на страницата им и ме уведомиха че някои коментари ги ограничават Anguished

# 606
Ферит е наранен, защото е изоставен!!! Той има фиксация в проблема за изоставянето от някого!
До кога, Кате? Ясно ни е, че най- големият страх на Ферит е да не бъде изоставен, но мисля, че вече трябва да работи по тази травма и да се справи. Сейран даде пример как се ходи на психолог. Отделен е въпросът, че така са я подредили в този сезон, че и тя има крещяща нужда от такъв в момента. А както е тръгнало и аз ще взема да си потърся. Пуууу! Бях решила, че ще приемам всичко спокойно, но...

# 607
Синан преби брокера като разбра ,че Сейран е била с Ферит на огледа. Откачалка пълна.

# 608
  • Яко в Матрицата...
Ох, този е толкова смешен JoyJoyJoy Джемчо да се пробва само като каскадьор, не става за друго.

# 609
Аууу, тоя я супер бездарен! Мега смешник, на тоя каст толкова ефирно време на манго, смях! 🤮

# 610
Синан е луд колкото Тарък и Акън взети заедно. 🙄

# 611
Синан или по-точно актьорът, който го играе, въобще не трябва да го дават в близък план. Ужас просто. За мен наистина той е най-слабото попълнения в каста на сериала, което сме имали. Като бонус - ще го играе тотално куку.
Сценаристите поставиха Сейран в отвратителна и нелепа позиция, поне можеха да и дадат един нормален човек, който да стои до нея.😵‍💫
А Феро пак го погнаха с пръчката. 🤣🤣🤣

# 612
Ферит пощуря, че кака иска да се разделят. 🙄
Направо ми развалиха кефа с тази сцена, спомних си чудесно пелинското отношение, старият Ферит съска през зъби на Пело.
Същите усещания и същата асоциация!

# 613
Мдааа, Ферит ще ходи при кака в хотела.

# 614
Моля се тези сцени и това време, което дават на всички нови, да е само, за да може да се отърват от тях.
Петелът. Ох, наистина ме разсмяха. 🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт