Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 86 381
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 360
Датският химн ли звучи? Ако да, откога е гаф да пееш на химна, ако ще и никой друг около теб да не пее?

Мери както винаги е безупречна. И далеч не е единствена с промени по себе си, на нея на  50+ й проличават поне.

# 361
Изглежда, че и тя го прецени като гаф, щом спря да пее. Можеше да си продължи, ако не е.

# 362
Мери не пее през цялото време така или иначе.
И ако е датския химн не е гаф, че пее, нито че не пее през цялото време, колкото и да се опитвате да го изкарате такъв.

# 363
  • в сърцето на един мъж...
Нали имаме право на мнение все пак? Мери има доста промени по лицето, които не й правят услуга, но е разбираемо. Животът й се срути и вече не е такъв, какъвто е. Аз изпитвам само респект към нея - от другия край на света да дойдеш, да научиш толкова труден език, да се справяш с такава работа и в крайна сметка излиза, че не си заслужава труда, защото този, който трябва да те подкрепя, той те е поставил в патова ситуация...
Исландката е с много красива рокля и й стои много добре, мъжът й е сладур Simple Smile

# 364
За мен не е гаф да запееш химна на страната си ,то идва инстиктивно и като не пее друг - млъкваш, да не изпъкваш сам.
 Мери остарява и се променя,  след 50 си е нормално.  Идва зряла възраст  и промени.

# 365
  • София
Няма никакви признаци, че животът на Мери се е срутил. Напротив, семейството изглежда доста спокойно и сплотено, подкрепено от Маргрете и възрастните рояли. А самата Мери цъфти и изглежда в чудесна форма.
Да се включа и аз в спекулациите, изказвам си личното мнение, както всички други Bowtie

# 366
Оказва се, че 30 мин преди да бъде арестуван за първи път Мариус е получил предупредително обаждане от полицията. Когато са дошли да го арестуват и да му вземат телефона е предал счупен телефон, без сим карта, което много усложнява процеса по възстановяване на информацията в телефона. Полицията отказва коментар.

https://www.vg.no/nyheter/i/VzGK8r/opplysninger-til-vg-marius-bo … kort-til-politiet

Тъкмо щеше да напиша същото.
Първият път като е бил арестуван, наистина си е счупил телефона и махнал СИМ картата. Крие доказателства. Затова полицията е шурмувала вилата, където го арестуват втория път и му изземат телефона преди да го счупи и да скрие и другата СИМ карта.
Явно лекето получава такива съвети от адвоката си.
Адвокатът на Нора обяснява, че изобщо не е нормално полицията да предупреди някой половин час предварително, че ей сега ще го арестуват. Това е дало възможност на Мариус да унищожи доказателства срещу себе си. Според адвокатът полицията е могла да потърси съдействие от бодигардовете и охраната в имението да му вземат телефона преди арестуването, за да не може Мариус да унищожи доказателства срещу себе си. Какъв боклук се оказа тоя. Ябълката не пада по-далече от дървото.
Адвокатът на Мариус пък се оплаква в собствения Инстаграм, че адвокатите на жертвите на неговия клиент много приказват и много се бъркат.

На Мери много й отива това тъмносиньо и роклята е хубава.

# 367

На тази снимка Стефани/нали така се казваше съпругата на Гийом/ много ми харесва, тя не е красавица и като тяло не е перфектна, но тук е уцелила прическа, рокля и е страхотна.

Принцеса Кейт може да се появи заедно с Пол Мескал на филмова премиера през следващите седмици.

Гладиатор II трябва да получи своята световна премиера на 72-то Кралско филмово представление, което се очаква да бъде посетено от принц Уилям и съпругата му Катрин, принцесата на Уелс . Paramount Pictures и The Film and TV Charity - която се оглавява от двамата кралски особи и подкрепя хиляди хора, работещи в развлекателната индустрия на Обединеното кралство - се обединиха, за да дебютират предстоящото наследствено продължение на режисьора Ридли Скот на историческия епос от 2000 г. на 13 ноември в Лондон .

# 368
Голяма сладурка тая исландка, ето жена, която няма перфектна фигура, но изглежда чудесно облечена и в костюм и във вечерна рокля. На всичкото отгоре е и жизнерадостна и усмихната.

# 369
Няма никакви признаци, че животът на Мери се е срутил. Напротив, семейството изглежда доста спокойно и сплотено, подкрепено от Маргрете и възрастните рояли. А самата Мери цъфти и изглежда в чудесна форма.
Да се включа и аз в спекулациите, изказвам си личното мнение, както всички други Bowtie
И аз не виждам нищо гнило в Дания, откъде такава убеденост за наличие на драма и разбити сърца не разбирам.
Сякаш всички останали дами, които следим, са винаги усмихнати и щастливи. Не мисля.

С брада кралят изглежда по-добре. Без нея има твърде младежко, бих казала - хлапашко излъчване. Така че на него брада определено му отива.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 11:19 от птица

# 370
Ох, великолепна е Мери, толкова да и отива да е кралица. Вчеращният вариант на полата най- ми хареса, някак си най- модерен е. Исландката наистина е с кофти рокля, и много ретро, но пък тя самата изглежда много слънчева и топла. Красив банкет!

# 371
Всеки от нас вижда различни неща Simple Smile За едни едно е хубаво, за други друго. Едни смятат, че един е щастлив, друг, че е нещастен. Всеки си има мнение по въпроса и смятам, че може да го сподели.
В първия вариант роклята на Мери ми харесва най-много.

# 372
Херцогът и херцогинята на Единбург по време на обиколка на Вила Гуардаманджа в Пиета, за да научат повече за реставрационните работи, които се предприемат в бившата резиденция на покойната кралица и нейния съпруг принц Филип.

# 373
Тъкмо щеше да напиша същото.
Първият път като е бил арестуван, наистина си е счупил телефона и махнал СИМ картата. Крие доказателства. Затова полицията е шурмувала вилата, където го арестуват втория път и му изземат телефона преди да го счупи и да скрие и другата СИМ карта.
Явно лекето получава такива съвети от адвоката си.
Адвокатът на Нора обяснява, че изобщо не е нормално полицията да предупреди някой половин час предварително, че ей сега ще го арестуват. Това е дало възможност на Мариус да унищожи доказателства срещу себе си. Според адвокатът полицията е могла да потърси съдействие от бодигардовете и охраната в имението да му вземат телефона преди арестуването, за да не може Мариус да унищожи доказателства срещу себе си. Какъв боклук се оказа тоя. Ябълката не пада по-далече от дървото.
Адвокатът на Мариус пък се оплаква в собствения Инстаграм, че адвокатите на жертвите на неговия клиент много приказват и много се бъркат.

В този случай този, който го е предупредил понася същата присъда като него. Да са си опора в затвора.
Мътни са водите, дано да не натиснат и потулят всичко, и да му се размине.
Представям си жертвите какъв тормоз понасят, за да млъкнат.

# 374
Ох, полата на Софи с тези макове е разкош! Абсолютен, тотален разкош! Heart

Общи условия

Активация на акаунт