Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 86 387
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 375
Отново прекрасна Софи, а Едуард все повече заприличва на Филип. Сигурно е било вълнуващо за тях да бъдат на място, където скъпи на сърцето им хора са били истински щастливи.

# 376
  • София
Днес Софи ми харесва, сигурно е от маковете. Подходящ тоалет за посещението. Дължината е хубава и стои добре е еспадрилите. Бих разкарала края на ръкавите, демоде ми е, както и колана, но като цяло хубав избор.

Исландската визита продължава, президентка е много слънчева жена, поне от снимките така изглежда. Голяма симпатяга.

Страхотна е тази брошка Heart Eyes, много добре изглеждат и двете дами.

Стефани показва добро краче Simple Smile

Харесват ми и двете с Мария Тереза, но на едната бих скъсила роклята, а на другата леко удължила.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 12:22 от Lana

# 377
Костюмът и брошката на Мери са страхотни. Да, и аз това си мислех за дължините на Мария- Тереза и Стефани. Но, роклите са приятни и с хубави цветове.

# 378
Полата наистина е страхотна.
Аз обаче към нея бих сложила блузка в цвят, с други ръкави, друга кройка, по-прибрана до тялото, без този балон отзад. Абе, друга 🙂

# 379
Много хубава Софи отново, полата е разкошна,  харесва ми цялато съчетание.
Една малка клюка:

Чарлз има невероятен приятел по писалка в лицето на бившата първа дама Мелания Тръмп, както разкрива самата тя в мемоарите. Мелания поддържа текуща кореспонденция с краля, според преглед на нейните мемоари в New York Times. Те се срещнаха за първи път в Ню Йорк през 2005 г., когато крал Чарлз беше принц на Уелс. Те се събраха отново през 2019 г., когато Мелания направи държавно посещение в Обединеното кралство с Доналд Тръмп, който беше президент по това време. Мелания написа, че е "абсолютно удоволствие да се свържа отново" с Чарлз.„Този ​​път участвахме в интересен разговор за неговия дълбоко вкоренен ангажимент за опазване на околната среда“, добави Мелания.
Доналд Тръмп получи лично писмо от монарха след първия опит за убийство през юли в Пенсилвания, по време на предизборен митинг.

# 380
1949 и 2024та

# 381
  • София
Матилде и Филип на вечеря с учители в Лакен, снощи.
Черна, но фриволна рокля, прилича на зелената на Максима Simple Smile

# 382
Поне дължината е по-подходяща за нейната стойка  и положение.
 С по-късата ми е  малко подхвъркаче, не знам дали го знаете какво  е. момиченце още. Пред тийн.

# 383
  • Някъде там

Исландската визита продължава, президентка е много слънчева жена, поне от снимките така изглежда. Голяма симпатяга.

Страхотна е тази брошка Heart Eyes, много добре изглеждат и двете дами.

Стефани показва добро краче Simple Smile

Харесват ми и двете с Мария Тереза, но на едната бих скъсила роклята, а на другата леко удължила.
Тази визия не ѝ ли е неприятна на Мери, Лана ?😃 Не, че има за какво, но ако имаше нещо според мен щеше да ѝ напомня и нямаше да я облече пак и то за подобен ангажимент. Даже брошката е същата.
Нищо особено не са тоалетите днес, но подходящо облечени за ангажимента. Личи си колко комфортно се чувства исландката на това дп, непрекъснато е ухилена до ушите.Прекрасна е.

Матилдеее 😀
Ако им погледнем гардеробите на двете с Максима сигурно по-малко ще са различните отколкото еднаквите дрехи.
Харесва ми.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 14:24 от daviz

# 384
  • София
Стара била роклята, още от 2013

Каква кукличка е била Матилде преди десетина години.

# 385
Снимките на Софи и Едуард с препратките към Елизабет и Филип не са ли ви зловещи?

# 386
С кои снимки сравняваш?
Че на мен с Даяна бяха зловещи.

# 387
Снимките на Софи и Едуард с препратките към Елизабет и Филип не са ли ви зловещи?
Не са ми зловещи, а много мили, защото те не се опитват да пресъздадат същата снимка, имитирайки позата  и мястото, а са направили снимка за спомен от мястото, където родителите на Едуард са се снимали.

# 388
  • Някъде там
Не само приятен, но и ползотворен е бил днешния сутрешен ангажимент.

Скрит текст:
Датското кралско семейство по време на продължаващото държавно посещение от Исландия
Президентската двойка е придружена от бизнес делегация с акцент върху укрепването на датско-исландското сътрудничество и общите амбиции по широката програма за устойчиво развитие. Тази сутрин техни величества кралят и кралицата и президентската двойка участваха в откриването на бизнес конференция в
Industry, където Негово Величество и
Президентът произнесе встъпителната реч. След панелен дебат на тема "Енергетика и геополитика", State of Green  и Green by Iceland подписаха споразумение. На конференцията присъстваха също министърът на външните работи на Исландия Þórdís Kolbrún Reykfjörő Gylfadóttir и
министърът на климата, енергетиката и комуналните услуги на Дания Ларс Аагаард.
Сьорен Юл Ламберт
https://www.instagram.com/reel/DA5xo4HIk6J/?igsh=ZGdvdGM4MXNrZ3pm

Павлос е бил в Германия. Мацката ми заприлича на Гала.😃

# 389
Според "Hello": "Daily mail" и други любими английски медии:
"Тhe Duke and Duchess of Edinburgh recreated an iconic photograph of the late Queen Elizabeth and Prince Philip, which was taken more than 70 years ago in the Maltese villa they lived in when they were newlyweds."
"Херцогът и херцогинята на Единбург пресъздадоха емблематична снимка на покойната кралица Елизабет и принц Филип, направена преди повече от 70 години в малтийската вила, в която живееха, когато бяха младоженци..."
https://www.hellomagazine.com/royalty/723115/duchess-sophie-prin … ilip-photo-malta/
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-13940741/Prince-Edwar … r-home-Malta.html

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 17:50 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт