Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 86 402
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 405
  • Някъде там
Карл-Филип и София на среща на фондацията им.

Белгийците дават прием за управителите на белгийските провинции.
Матилде  с другата рокля днес беше по хубава.

# 406
София е много сладка бременна.

# 407
Матилде определено не е за рокли с високи талии. Изглежда ужасно несъразмерна, особено до другата дама.

# 408
Матилде май има проблема на Радева - върлинеста фигура, която някак състарява и трябва да се съобразява облеклото. А има хубави крака, няма да е трудно да изглежда елегантна. С черната рокля например изглежда страхотно, и прическата ѝ е хубава там.

# 409
Единственото зловещо е как принц Хари описва в мемоарите си, че общува с духа на майка си и как е усещал присъствието на майка си в ключови моменти подробно описано е присъствието на духа на Даяна по време на зачеването на Арчи.

Аз четох книгата и не си спомням такова нещо, както и въобще подробно да е описано зачеване.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 10:11 от Iris04

# 410
  • София
Матилде май има проблема на Радева - върлинеста фигура, която някак състарява и трябва да се съобразява облеклото. А има хубави крака, няма да е трудно да изглежда елегантна. С черната рокля например изглежда страхотно, и прическата ѝ е хубава там.

Съвсем различни са. Матилде е с тесни рамене и широк ханш.
Радева обратно - широки рамене, тесен ханш, внушителен ръст. На Радева не й отиват рокличките с рязана талия, с които непрекъснато я обличат.
На Матилде не отиват тоалетите с прилепнала горна част, която очертава тесните рамене и обемна долна част. Отделно има и едно характерно за възрастта прегърбване.
Но, в крайна сметка всеки сам си решава какво да носи и важното е да се чувства добре в дрехата.

# 411
  • Някъде там
Красива Маделин. ❤️
Много хубав тоалет, а тези очи...
На благотворителен търг в чест на годишнината на  фондацията ѝ.

# 412
  • в сърцето на един мъж...
Матилде изглежда бременна с тая рокля Simple Smile

# 413
  • София
Много е елегантна отново кралицата (страхотен класически костюм със закачлива
блуза), исландката също - чудесен пример за облекло по време "на работа", мъжете и те хващат окото, и двамата са хубави.

Изглежда много добре!

Маделин много ми харесва в този червен цвят. Нещо се промени при нея в последните години - сякаш отслабна много в един момент и това ѝ се отрази на лицето. А може и просто от възрастта да е. Виждаме как всички са се променили между 40 и 50.

Разбира се, това не се отнася за "лудата" Максима. Смях се с глас на снимката от юбилея на майка ѝ 🤣 - да в жив и здрав, който я е пуснал.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 08:12 от Lana

# 414
  • При семейството си
Единственото зловещо е как принц Хари описва в мемоарите си, че общува с духа на майка си и как е усещал присъствието на майка си в ключови моменти подробно описано е присъствието на духа на Даяна по време на зачеването на Арчи.

Аз четох книгата и не си спомням такова нещо, както и въобще подробно да е описано зачеване.
“Принц Хари разкри, че е държал кутия с косата на покойната си майка, принцеса Даяна, в нощното си шкафче - и вярва, че тя е послужила като вид талисман за късмет, който е помогнал на него и Меган да заченат първото си дете.

38-годишният мъж направи много интимно признание в експлозивните си нови мемоари Spare, описвайки момента, в който той и 41-годишната Меган Маркъл откриха, че очакват сина си Арчи – както и разкри другата „добра поличба“, която показва, че че ще стават родители.”

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-11607409/amp/Prince-H … han-pregnant.html

# 415
Някой ако е чел мемоарите може ли да ми обясни нещо. Четох откъс от тях покрай преиздаването, в който Хари описва как е казал на Чарлз и Уилям на сватбата на Беатрис мисля, че чака дете. Описва колко се зарадвали всички, колко било мило, Чарлз се просълзил, Уилям се развълнувал, Кейт много се радвала, та как от тази радост се стига до те са расисти и мразят жена ми. Мисля си, че ако са мразили Меган и са расисти няма как толкова да се умилят и зарадват.

# 416
Някой ако е чел мемоарите може ли да ми обясни нещо. Четох откъс от тях покрай преиздаването, в който Хари описва как е казал на Чарлз и Уилям на сватбата на Беатрис мисля, че чака дете. Описва колко се зарадвали всички, колко било мило, Чарлз се просълзил, Уилям се развълнувал, Кейт много се радвала, та как от тази радост се стига до те са расисти и мразят жена ми. Мисля си, че ако са мразили Меган и са расисти няма как толкова да се умилят и зарадват.
На сватбата на Южени беше, на Беа сватбата беше по времето на Ковид, което за мен беше много гадно, защо ще съобщаваш такава новина на деня на някой друг? Толкова ли не може да изчакаш още ден или да го споделиш предният ден. Едва ли са разбрали точно в деня на сватбата, а уж с Южени са много близки и все пак се опитаха да ѝ откраднат деня.

Много хубав и нежен глас има Софи, идеален за детски приказки.
https://www.instagram.com/reel/DA7rk1ioZX6/?igsh=dWs5c3VxZzFrejl1

# 417
Определено не са разбрали същия ден за бременността, тоалета беше специално избран, така че още преди да съобщят новината, тук в темата се коментираше за бременността. Но поне в откъса, който четох са съобщили на близките си на самата сватба.

# 418
Херцогът и херцогинята на Единбург, президентът на Малта Мириам Спитери Дебоно, присъстваха на приема за рождения ден на краля в резиденцията на британския върховен комисар.

# 419
  • София
В ютубето гледах видеоклип с испанската кралица София, която приема строя на военни на някакъв парад или церемония. Ясно си личи, че е жената едвам ходи и вече е възрастна за такива неща. Защо просто не я оставят на спокойствие, да си гледа старините?

Общи условия

Активация на акаунт