Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 86 442
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 135
Много ми харесва как англичаните гордо носят основно британски марки, чиито модели после се носят и от другите международни рояли.

Софи днес британския Ердем, вчерашния екстравагантен дизайн пак е на английска марка, шармантната Максима също е фен на английската модна къща. За Катрин и английските марки, които популяризира, дори няма смисъл да се говори.

# 136
  • Някъде там
И Максима ще видим в Бразилия.
Тя ще участва  в четвъртък във форума „Ускоряване на напредъка в последната миля на финансовото включване за финансово благополучие“ на G20 „Глобално партньорство за финансово включване“  в Рио де Жанейро. Това е първата й официална роля като специален адвокат на генералния секретар на ООН за финансовото здраве (UNSGSA) .
Не помня писах ли, че това е новата ѝ позиция в ООН.

Jasmine, ето марката на роклята.
https://bloomingdales.ae/geometric-print-midi-dress-CLO215081042.html

Ули кой се е чудил, какво общо има цикламата с цветовете на бразилското знаме, че аз написах намигване към цветовете на Бразилия, а не, повтаря цветовете на знамето на Бразилия ?
Между другото виж театъра в който бяха. Много яко 😉
Скрит текст:

# 137
След срещата с принца и принцесата на Уелс - британският Vogue, Harper's Bazaar, Planet Circus, Storm Management казаха, че ще помогнат за улесняване на желанията на Лиз Хатън. Едно от желанията ѝ е да снима на снимачната площадка на филм.
GMB казват, че Six, мюзикълът от Уест Енд, разбрал за списъка на Лиз и я поканил да снима загряването преди представлението и актьорския състав.

# 138
Пускам няколко мили снимки, които ми излязоха във фейсбук.
За тази се твърди, че е публикувана в книгата на Джеймс Мидълтън, но има нещо странно в нея, панделката върху роклята на Кейт е много неестествена, като добавена върху снимката, не съм сигурна до колко е достоверна, но са много сладки и тримата.

Тези ми изглеждат като снимани от случайни хора, не папараци, заради по-лошото качество.

Много мил колаж с децата на АКС.

Страхотно е, че Уилям и Кейт не само сбъднаха една мечта на Лиз, но и със своята популярност помагат и други да се включат и да внесат още малко радост в живота на това момиче.

# 139
Една страхотна снимка на принц Хари в Лесото

Sparkling Heart

И още- Главният директор по въздействието на BetterUp, принц Хари, херцогът на Съсекс, в разговор с Пау Гасол, президент на Gasol16 Ventures и фондация Gasol, относно намирането на най-доброто място за цел, производителност и продуктивност.

Линк, където може да се гледа цялото видео- https://lounge.betterup.co/

# 140
На първата снимка от поста на gala66, сякаш главите им са сложени върху телата на други хора. На колаж ми прилича.

# 141
Нещо странно има да, фейсбук бълва понякога много обработени снимки, затова и изрично написах, че ми се струва не особено достоверна.
Хари с екип на Нетфликс ли е в Лесото?

# 142
  • Някъде там

Sparkling Heart

Много са хубави и двете. Заслужава си обичта на децата.
Тази ми е фаворит.

А разбра ли, че Ашли отваря своя компания, но те остават нейни клиенти ? Много мили думи бяха написали, едни за други.

# 143
Не че Софи се облича зле, но според мен от толкова време не сме гледали перфектните тоалети на Кейт, че вече и Софи ни се струва добре облечена.
Дано здравето на Кейт й позволи по-често да започнем да я виждаме.

# 144
  • София
Каква точно е добавената стойност от посещението на Хари в Лесото? Произлиза ли нещо от това посещение - инвестиции, здравеопазване, образование и т.н.?

# 145
Не разбирам, защо посещението на Хари в Лесото трябва да има добавена стойност? Тук се обсъждат какви ли не аристократки като де Осма, разни испански дукеси (Фицджералд), които просто разхождат тоалети на сватби и социални събития, а за Хари трябва да има обяснения. Вече не представлява короната, фенклубът му може да си поства, каквото иска - Хари и Мегън на пикник, Хари на сватба, Мегън в училище и т.н.

# 146
  • Някъде там
Не е малко,  че мнозина на пръв път ще научат за Лесото.
  😀 И за
работата си със Sentebale е там, организацията, която той съосновава заедно с принц Сейсо през 2006 г. в подкрепа на уязвимите деца в Южна Африка.
Има информация и в двата сайта.
https://sussex.com/lesotho-welcomes-harry-home/
https://sentebale.org/

# 147
  • София

Скрит текст:
Sparkling Heart

И още- Главният директор по въздействието на BetterUp, принц Хари, херцогът на Съсекс, в разговор с Пау Гасол, президент на Gasol16 Ventures и фондация Gasol, относно намирането на най-доброто място за цел, производителност и продуктивност.

Готин, сърдечен Хари! Heart Eyes

# 148
Не разбирам, защо посещението на Хари в Лесото трябва да има добавена стойност? Тук се обсъждат какви ли не аристократки като де Осма, разни испански дукеси (Фицджералд), които просто разхождат тоалети на сватби и социални събития, а за Хари трябва да има обяснения. Вече не представлява короната, фенклубът му може да си поства, каквото иска - Хари и Мегън на пикник, Хари на сватба, Мегън в училище и т.н.
Обсъждаме нещо, което е постнато в темата. Посещението не е обявено като туристическо т.е Хари да е там на лов, обявява се като благотворително, свързано с дадена организация,  пускат се снимки от посещения на определени места,съвсем нормално е в такъв случай да се попита какъв ще е ефекта от това посещение?
Аз попитах дали екип на Нетфликс е там, защото може да снима нова поредица за Хари, това да е целта и да поемат разходите по пътуването.

# 149
  • Някъде там
Среща с президента на Бразилия.
Чудна Мери. Елегантна и стилна. Прекрасна визия. Любима рокля.♥️

😀♥️

Общи условия

Активация на акаунт