Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 86 377
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 345
Трансформацията на лицето на Мери през годините е по-интересна. Роклята си е все същата, но лицето..
Уау, доста трансформация има в лицето. Определено преди е била по-свежа, сега в лицето е като пластмасова и особено като вкара тази усмивка по задължение.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 08:14 от bubanka

# 346
Мери е с нова диадема. Катрин е била със същата през 2019 и 2022, но в синьо. Разбира се - британска марка.

# 347
Трансформацията на лицето на Мери през годините е по-интересна. Роклята си е все същата, но лицето..
Уау, доста трансформация има в лицето. Определено преди е била по-свежа, сега в лицето е като пластмасова и особено като вкара тази усмивка по задължение.
Жалко. Мери бе толкова естествена, сега е пластмасова и не знам ботокс ли е някаква друга процедура ли, ама чак погледът й е коренно различен. Винаги учудена с вдигнати вежди.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 08:16 от bubanka

# 348

Като русалка е тук.
Много хубаво тяло има Мери!

# 349
  • в сърцето на един мъж...
Не знам на какво се дължи, дали на проблемите им в брака, дали на неочакваната смяна на властта, но Мери не е тази уверена жена от преди. Изглежда като че ли е загубила мотивация да върши това, което преди вършеше добре. Имам чувството, че е толкова нещастна, че не знае какво да прави Sad Спомням си едно видео от рождения ден на Фредерик, в което говорешо толкова топло за него, толкова влюбено и изглеждаха в невероятен синхрон. А сега без Кристиян помежду им, все едно са два кораба, които се разминават. Много ми е жал, защото я харесвах ужасно много.

# 350
Много ботокс в цяло лице има Мери и затова е такава с вдигнати вежди и учудена.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 08:33 от densi

# 351
  • Down south
Хубави снимки на двете, но защо едната така "виси" на ръката на другатата

# 352
Не знам на какво се дължи, дали на проблемите им в брака, дали на неочакваната смяна на властта, но Мери не е тази уверена жена от преди. Изглежда като че ли е загубила мотивация да върши това, което преди вършеше добре. Имам чувството, че е толкова нещастна, че не знае какво да прави Sad Спомням си едно видео от рождения ден на Фредерик, в което говорешо толкова топло за него, толкова влюбено и изглеждаха в невероятен синхрон. А сега без Кристиян помежду им, все едно са два кораба, които се разминават. Много ми е жал, защото я харесвах ужасно много.
Съгласна на 100%. Харесвам Мери, тя няма класически правилни черти, но емоцията и одухотвореността й придаваха красота и привлекателност, когато загуби живеца, някак и чертите се промениха.
Роклята в този вариант не е нещо особено, долната част наистина е леко ретро, тези два варианта  на мен много повече ми харесват.

Исландката е с много красива рокля и й стои добре. Съпругът й ми изглежда доооста по-млад от нея.

# 353
  • София
Разкошна Мери, просто чудна, роклята във всички трансформации много ми харесва, личи си, че е мислено много и правено с вкус:

Тиарата също е много красива:

# 354
Гледайки обективно, Мери е жена, достойна за уважение - дошла е от другия край на света, научила е език, отдала се е на монархията, изпълнява си малкото дадени патронажи, родила и отгледала 4 деца. Скандалът обаче я съсипа. Смятам, че отдавна й е известно за страничните любовни афери и това я кара да прави подобрения по себе си. Всъщност,  в цялата ситуация,  тя заслужава най-много симпатии от семейството. Изключително унизително поведение от страна на съпругът й и майка му - първо докато е бременна да я карат да подписва нов брачен договор и след това с нетактичността му в Мадрид.
Ботокс, филтри, пластики - много са модерни и не е изненада, че е посегнала към тях. Не виждам и нищо лошо - щом се харесва.

Рания, която аз ужасно много харесвам визуално, ми е пример за супер добре направени промени. Не знам при кой доктор ходи, но е магьосник. Тя се облича много модерно и цялостната визия е завършена. Там не ми харесва фактът, че до мъжът си стои като негова дъщеря, както и другите техни кофти политики.

Майко мила, този Мариус им разказа играта. Феноменално нагло поведение и протекция. Не съм очаквала.

# 355
Какъв договор е подписвала Мери бременнна?

# 356
  • София
Великият херцог на Люксембург предава властта на сина си.

Не ми стана ясно защо Анри предава властта, но като гледам на снимката Мария-Тереза не е много във възторг.

# 357
  • София
Много красив и изискан банкет, също като домакинята.

Още едно гафче от Мери. Не е научила кога трябва да пее и кога не. Поогледа се и спря.
https://x.com/ChristinsQueens/status/1843734271644848129
Странно, че не е научила протокола при толкова години наблюдавайки как се правят нещата. В коментарите под видеото потребители коментират, че Фредерик гледа към мери, Мери гледа навсякъде другаде, а само персоналът обръща внимание на гостенката. Същото нещо бяхте отбелязали тук в темата и на дневните събития с исландката.
Къде са тези видеа или снимки, поне?
На публикуваното Фред не поглежда нито веднъж към Мер, та не става ясно какво коментират точно (при мен се вижда само един коментар)

# 358
  • София
Уникален кок има Мери Heart Eyes

# 359
Лейди Фредерик Уиндзор, снаха на принц и принцеса Майкъл от Кент, е на новата корица на Hello! , за да говори за работата си с The Big Issue Group, която наскоро стартира своята инициатива Big Community.
Много е хубава Софи

Общи условия

Активация на акаунт