Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 86 422
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 420
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В ютубето гледах видеоклип с испанската кралица София, която приема строя на военни на някакъв парад или церемония. Ясно си личи, че е жената едвам ходи и вече е възрастна за такива неща. Защо просто не я оставят на спокойствие, да си гледа старините?
Рейна София по неволя се оттегли, след скандала със мъжа и, отделно скандалите със дъщеря, зет...
Според мен тя би искала да си е кралица.

# 421
  • Някъде там
Скрит текст:
Много е елегантна отново кралицата (страхотен класически костюм със закачлива
блуза), исландката също - чудесен пример за облекло по време "на работа", мъжете и те хващат окото, и двамата са хубави.

Изглежда много добре!

Маделин много ми харесва в този червен цвят. Нещо се промени при нея в последните години - сякаш отслабна много в един момент и това ѝ се отрази на лицето. А може и просто от възрастта да е. Виждаме как всички са се променили между 40 и 50.

Разбира се, това не се отнася за "лудата" Максима. Смях се с глас на снимката от юбилея на майка ѝ 🤣 - да в жив и здрав, който я е пуснал.
Да много приятна блузка. Бижутата също много красиви.
Класическа стилна комбинация си е бяло и черно, като има закачлив акцент и красиви бижута е още по добре. Докато търсех полата от приема ми излезе тази любима нейна рокля. Не сме я виждали много години.

Хубави два дни бяха.Много усмивки и много приятни моменти имаше.  Днес си тръгват. Преди малко е било изпращането.
Лана искаше менюто. Има и музиката. Интересно звучи менюто. И виното от френското шато. 😉😀
https://www.kongehuset.dk/en/news/menu-and-music-at-the-state-ba … on-8-october-2025

# 422
  • София
Много е стилна Мери отново. Въпреки че горната част на роклята нещо не ми допада, сплесква силуета.
Иначе много харесвам подобни черно-бели комбинации.

# 423
Роклята на Софи е много хубава, обаче не е трябвало да слага този груб колан

# 424
Отново много хубав избор на Мери и гримът й много ми хареса, изглежда разкошно.

Роклята на Софи никак не ми харесва, то пачуок, то модел, дори и без човек вътре не изглежда добре. Софи трябва да си вземе друг колан, този за втори път май го сложи тия дни и все не подхождаше.

# 425
Малеееее тази Максима. Такъв шемет е тази жена. 🤣🤣🤣
Жестока. 🥰🥰🥰🥰
Снимка от юбилея на майка ѝ. Братята ѝ са на снимката.

Малее, толкова да е готина тази жена Joy

Отново, разкошна и фина Мери 😍

# 426
  • Някъде там
В ютубето гледах видеоклип с испанската кралица София, която приема строя на военни на някакъв парад или церемония. Ясно си личи, че е жената едвам ходи и вече е възрастна за такива неща. Защо просто не я оставят на спокойствие, да си гледа старините?
Може да чакат още 4-5 години докато момичетата приключат с обучението си, понеже ако и тя спре, остават само двамата да работят.
А може пък тя да не иска съвсем да спира . Не се появява на ангажименти толкова често колкото преди 2-3 години.

# 427

Много свежа рокля на Софи, на мен ми харесва, както и обувките. Определено без колан няма да стои добре, може би с тънък колан в цвета на обувките ще е по-добре, но и така изглежда много красиво. Софи няма твърде голям гардероб, доста често повтаря дрехи,  сега за това посещение може би е купила някои нови неща, но едва ли има голям бюджет.

# 428

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 12:20 от second

# 429
То ясно, че всеки чете и разбира каквото му се иска Simple Smile
В момента, в който се прави тест за бременност зачеването вече се е случило. И аз лично никъде не вижда, Хари да говори за зачеване и присъствието на духа на Даяна по това време. Това е интересна интерпретация на написаното определено.

И на втората страница пише нещо различно от съобщил на роднините си на самата сватба.

Та тъй вече е ясно защо спомените се разминавали Simple Smile

# 430
  • в сърцето на един мъж...
Вероятно тая кутийка не е сложена специално докато направят теста, ами си я държат там Simple Smile Та не е съвсем интерпретация на прочетеното.

# 431
Според мен роклята на Софи е за неформална разходка в парка или екскурзия, но не и за прием. Много е шарена и стои странно до костюма на мъжа й. Другите й шарени рокли някак по си подхождаха със събитията, на които присъстваше.

# 432
Съвсем елементи на разсъждение, представени като цитат, са.
Никъде не се споменава дори зачеването.
Това, че някой е решил да си го интерпретира, че Хари казал, че духът на Даяна е присъствал на зачеването и че е описал самото зачеване, както беше написано в темата вчера, не го прави вярно, уви.

# 433
Коктейла в чест на булката и младоженеца кога трябва да се е провел, не е ли в деня на сватбата ? Много ясно помня, че коментирахме тоалета на Меган на сватбата, както и всички вестници и акцента от сватбата на Южени се измести върху това бременна ли е Меган , самото официално обявяване май беше на следващия ден, не помня добре точно това.

# 434
Няколкото събирания по повод сватбата едва ли са се състояли в един ден и то този на самата сватба, че и Чарлз да си е в кабиента тогава

Общи условия

Активация на акаунт