Отговори
# 45
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дорч, много си мила. хубаво е, да, но е малко. Sad
мацките с малки бебета, колко е голямо одеалцето за бебешкото столче в колата?
аз слагах едно стандартно навремето, но много му се ядосвах как видва, пада... големичко си беше.

13, Simple Smile новия дом? а? а? кога заминаваш?

нашата Минка минава под диваните. аз не се навеждам да проконтролирам почистването. не от мързел, страх ме е да не се сецна. Wink

Горинич още не се е обаждал за състезанието.
аз вече претръпнах.
к'от, такoС!

# 46
  • София
Диванът в кухнята го местя няколко пъти в годината. Този в хола - никогаш. Зверски тежък е, с крачета е и не става дори с " пързаляне" да го избутам колкото да почистя зад него. Пъхам отдолу силиконовата метла и каквото докопам с нея, това е.

Тази сутрин имах случка с шкафа в банята. И той на крачета като дивана. Но поне е достатъчно пространството под него, че да си пъхна ръката и да измия с кърпа с препарат. Та надупих се и си пъхнах ръката, но тя се подхлъзна върху кърпата и си залепих физиономията върху пода. Сигурно, погледнато отгоре,  съм приличала на осакатена морска звезда . За радост не си разбих носа или устата. Единствено самочувствието ми пострада.

# 47
Абе 🤣🤨🥹
Коттакос и осакатенаморсказвезда 🤣🤣 скъде останаха вещицитИ? Че и ред ниЙ, хелоуин иде 🤣

ДобрЕ, ще се представи блестящо Горинич наш, знам си аз! Иначе ма жегна с новата колиба, щотооооо… Точно от днес стартирах малкопомалко разчистване, изфърГане и подобия дейности.. Добре, че наблизо имаме подходящите събирателни пунктове.. Бавно и не толкова славно, стартирах подготовка за великото мое преселение 😁

# 48
ДобрЕ, ще се справи момчето!Вярвам!
   Ох,така готино си побъбрих с дружката,че и по салата хапнахме .Малко попивам сега,докато ви видя и отивам за Графинята.Да видим какви заповеди ми е подготвила днес за изпълнение.

# 49
Ех, ама вашите дивани умно измислени, може да бръкне човек отдолу, нашите хем не може да бръкне човек отдолу хем има откъде да падне и по средата и отстрани и отзад, изобщЕ който ги е мислил е вложил много старание да е трудно Cold Sweat

# 50
2 – 3  пъти годишно зад диваните???!!!  2 – 3 пъти годишно прозорци???!!!  Ма кой посмя да напише таз чудесия вселенска?! На  2 - 3 години веднъж по-скоро и за двете...
Малката... ах, малкатааааа... ах, принцесата галенааааа... ах как ми иде да й извия тъничкото вратленцееее... ше пише домашна по ЧП. Сяда и  -Мамооо, може ли помощ? Питам я - урока прочете ли? МИ не. Ми като е "ми не", как очакваш да направиш домашното? И петнайсет минути спор що аджеба требе да си чете урока преди домашната!!!!!!

# 51
Ох, Панде!!! Малкият дявол. Много неприятно.

А, де. Да не мислиш, че е лесно. Прочета нещо веднъж и си остава в чекмедженцето.
Онзи ден с ММ си говорихме къде в ЮК сме посещавали американски заведения. Аз обяснявам за едно от местата, за които се сещам-  масата къде ни се е намирала, гледката, времето, какво съм яла, каква е била гарнитурата (говорим за преди близо 10 гОдИн време), а за конкретния град и името му- не мога да се сетя. Явно табелката с името му не ми е минала пред очите и затова и не мога да визуализирам, знам ли.

Ама за ИталЯта много сЮриозна подготовка- тефтери, пък следене на теми... Направо давай бележника да ти врътна един "отличен". Grinning

Добре дошли на новите момичета. Hug Списвайте по- честичко. Че и без това сме се изчерпали откъм идеи какво да готвим. Joy
В този ред на мисли, от мен днес боб яхния в чугунената тенджУрА.

ПП. Видях сладкото Азалийче вчера. HeartHeartHeartОх, боМбонка тя, да го обсипе с целувки човек!!! Пу- пу.

# 52
начииии... излезе ми стреснушка!
не е от Горинич, даже от мъхът не, форумът ме докара до припадЪк (ударението на Ъ, моля)
туй ли била последната мода - кроксове с токчета?
да споменавам ли и останалите?  шпицари и танкове, плюс оксфордки!
вкопчих се в последните като в спасителен пояс.
а най-страшното е, че през годините съм носила всички, без жабите с ток. но като казвам през годините - последнте 30+, а сега всичките накуп ми идват в повече.

# 53
  • София
Мързелче, ама все едно за моята щерка пишеш! Едно към едно! Тези двете са като от един калъп излезли.

ДобрЕ, все забравям да спомена одеалцето . Много добре изглежда! Чакам снимка и в завършен вид!

А за Горинич нямам никакви съмнения, че ще се справи. Само не проумявам защо от вчера за днес са им снесли информацията. Днес например в Школо видях нанесена първата дата за класно . Чак декември ще е, но от сега го знаем.

# 54
Панде, по тези системи на обучения е нормално да не се дават дати за тестове предварително. То и децата не се стресират допълнително така. Simple Smile От една страна, от друга- толкова са свикнали на всевъзможни тествания, че просто е един от многото. Добри, какво те мъчи? Ще се справи детето- ние го знаем, пък ти- не? Чилвай.

Иначе за кроксовете на ток- май Баленсиага ги лансираха още преди 3- 4, може и 5 години да е било. Мода. ВиШа.Smiley

# 55
  • Варна
Опаа чакайте да дам един важен списък.

1 октомври е

Ден на музиката
Ден на кафето
Ден на поезията
Ден на възрастните хора
Нац. празник на Китай
Ден на психичноболните
Ден на борбата с хепатита
Ден на вегетарианците

Тук се намират поводи за спорт, а? Simple Smile

# 56
не е класно или тест, състезание по математика е. международно. и с добър резултат може да донесе допълнителен плюс, като се впише в документите за кандидатстване в университет.

ще видим какво е направил. надявам се да е пак с медал. а ако изкара и блу рибън като миналата година ще се напия - обещавам. Simple Smile

започнах друго одеалце Wink есенно. сега се чудя да го правя ли на одеалце или да го изкарам докрай като триъгълен шал. все ще намеря някой да го подаря.
шалове не нося, забавлявам се само.

Опаа чакайте да дам един важен списък.

1 октомври е

Ден на музиката
Ден на кафето
Ден на поезията
Ден на възрастните хора
Нац. празник на Китай
Ден на психичноболните
Ден на борбата с хепатита
Ден на вегетарианците

Тук се намират поводи за спорт, а? Simple Smile
8 от 8 Wink

# 57
Порой, движа се в колона, но с добра скорост и изведнъж- катеричка пред мен. Набих спирачки, но не силно (в колона съм все пак), мисля, че успях за ѝ спася живота. 🙏
И отново- дъжд, порой, 13 градуса и синчето се прибира от физиотерапия по тениска. Като го питах къде му е худито- беше сигурен, че го е облякъл и в момента е с него. 😤 Иначе- в шкафчето в училище било. То бива да си заплес, ама…

# 58
продължавам да се забавлявам. топли есенни цветове са. ще снимам утре на естествена светлина.

# 59
Добри, какво е това?

Общи условия

Активация на акаунт