Отговори
# 30
  • София
Веднъж месечно аз.

# 31
A така, Мисти, такива отговори очаквам Simple Smile

Ох, Миднайт, за веднъж месечно си мечтая Close

# 32
  • Пловдив
хЪпсурТ!
Grin

# 33
  • sf
Веднъж в годината, може и на две 😆

# 34
Ули, никога. Grinning
Мъхът го мести, когато се сети.

# 35
  • София
Моите са на крачета, леглата също, та не особено често. Може би на 6 месеца, или ако падне нещо и не успея да го извадя 🤣

# 36
  • София
Под моЙтО миндери влиза Гочо роботът. Специално си го избирахме да е нисък и поддиванопроходим. Да се разбира - веднъж на вдъхновение местя за дълбоко почистване мебели аз.

# 37
Хоп - троп шушуле,шандара-мандара шушуле..........тук съм.Кло, благодаря за темата и хубавата премяна!!!
   Да е спокойна и преливаща от благини темата ни!
   Добре дошли на новите! Ама айде малко по-сериозно, с две думи кво обичате да ядете,пиете, такива неинтимни неща.
   Тилка, как помниш ?! Пътуваме на 23.10 за Бари , Италия , моя любов! Вече съм се заела с подготовка на малките екскурцзийки.Вчера в темата за Бари  питам нещо,една мацка ми се скара,че преди три седмици съм питала същото. УмрЕх от срам! Затова сега, тефтеря до мен и записки.Щото групата разчита на мен за организацията и презентацията.Хем да видим тва-онова,хем да не се юркаме, хем да ни е лежерно,спокойно, да хапваме и пийваме.
   Щеркинса мина на кафе през работата ми, обсъдихме Графинята.След като ме изкомандори мен вчера да й пека хапки и да й сложа в кутийка за другото къщи,у тях е продължила със заповедите.На баба момичето,същинска майкюшка.
   ДНес след работа съм на обяд с дружката ,дето ще ходим семейно в Бари.Ако днес не се видим,ще де видим на летището.
  ДИВАНИТЕ - този в едната кухня,през ден, щото Графинята "без да иска" пуска разни неща зад него.В другата кухньодневна,е на крачета и Ген
често си влиза сама да чисти.На сина дивана не знам колко пъти и дали изобщо го мести.Ма не ща и да знам.

# 38
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Искам да си поръчам нещо от Озон.бг, ма било асортимент, не можело да се избира, каквото ми сложат.
#макактакабе?
Ми по тая логика, аз ще им платя колкото реша, бъркам в портфейла, и каквото хвана.

# 39
Ко каза , ко?

# 40
Кло Heart
Диваните ги местя, когато(ако) ми дойде музата, тоест 2-3 пъти в годината, но имам една плоска джаджа с микрофибърен калъф и когато се сетя минавам с него.
Добре дошла, Ека!
Лек месец!
До довечера, че тръстиката плаче за мен.

# 41
Благодаря за новата тема, Кло! ♥️

Около два пъти в годината ми щуква да правя разместване в хола, та тогава и чистя. 😬

# 42
  • тук и там
Аз не местя и веднъж годишно..Въх,пък съм и домакиня на всичкото отгоре..Confused.ММ мести диваните веднъж годишно,когато омаслява паркета,тогава и чисти сигурно.Иначе имам един суифър и минавам с него веднъж или два пъти седмично,доволна съм от него,добре обира прах,купувам само от време на време кърпички за него и това е. .Като бяха малки децата  местих дивана веднъж седмично и какво ли не намирах зад него-играчки,солети,салфетки-ма каквото се сетите..Сега отдолу е пълно само с мишки и други котешки играчки,Мая там си ги носи . Ето го ушатото ни Тринки,лошото да остане зад гърба ви!

# 43
Кло, благодаря за темата! Спокоен и хубав месец!
Лав Heart

Съдейки по постоянното стържене, моите съседи сигурно си местят диваните по няколко пъти на ден Joy

Лудница е при мен, бързам, притискат ме жестоко, валят задачи една след друга. Затова и не успявам да ви чета подробно.

# 44
Местя основно,като решим,че ще караме килимите за пране 😁. Тази година още не сме,и не знам кога,и дали ще стигнем до тях 😬
Скоро май ще служат моя снимка с надпис "Забранено влизането!" на магазина за плочки.Ма може ли да е толкова трудно,и да съм толкова претенциозна 😭.Накрая ми набутаха плочката в колата,да я нося на място да мисля 🤐...Там пък други казуси,аман!Хапвам и лягам,че мозъка ми се опитва да пуши 🤯

Общи условия

Активация на акаунт