Отговори
# 15
  • София
Ека, добре дошла!

# 16
  • София
Добър октомври ви желая, сборище!

Нещо ви поопущих, като имам време ще дочета старата тема. Надявам се да няма болнички, да папката, слушкате и да спортите с разум и за удоволствие.

# 17
  • Стара Загора
Добро утро !  Редовно ви чета, темичката е много уютна и емпатична. Не винаги мога да пиша, но с удоволствие си отдъхвам с вас след тежкия работен ден.
Спокоен и успешен октомври!
  Присъединявам се към написаното от Eka ! Взе ми думите от клавиатурата.
  Добро утро и от мен   !  Благодаря за темата ! 
  Хубав и слънчев ден  !

# 18
  • Пловдив
Благодаря, момичета! За вас винаги! Heart

Сноще егати ветровете, чеСно...хич не спах, щот имах чусвството, че терасата ще падне Head Band
Синкото почна уроците, май ней въодушевен, ма ко да прая...и аз не съм, щот плащам как поп 🙃
Задачи на корем, ще бягам и до АГ-то...ужас на квадрат!

# 19
  • София
Сутринта изразих притеснение пред Пантата, че вятърът ще я духа в обратната посока. Отговорът : " Ти пък, мамо! Нали съм с раницата! Нея и вятър не може да я отвее.". Ми право е детето. Много тежки тези раници.

# 20
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нова тема, нови хора. Simple Smile
кло, благодаря! на хаирлия да е.
малко телеграфно, но не съм пила кафе и ми е трудно.
днес е 31, но се очаква до петък пак да е 36.
в холандската секция молят пътуващите да донесат есенни листа. ще го разпечатам на моя мъХ, че миналата година ми се смя, че събирам шаренки листа в един парк в Букурещ.
стискайте палци на Горинич, вчера са им казали, че днес са на международно състезание по математика. Sad пак по-добре от миналата година, когато им казаха чак когато отишли в изпитната зала.
и аз съм в кюпа с ненаспиващите се. и аз не знам защо.

# 21
Защото сте вещици, а утре е новолуние 😘🩷

# 22
Абе то и аз съм някакво такова животно,но само пълнолунието ми влияе 🤪
Чифтосах и сгънах около 40 чифта,не броя,чорапи 🥴🥴🥴.Едно от най-омразните ми занимания.И имах само два липсващи броя 😁!Пфф,мързи ме на квадрат,а трябва да се преборя с това,и да бягам по задачи.
Я дайте идея за готвене с пилешки пържоли от бут.Само не пържоли натюр,че директно ми отказаха.Ммм, всъщност,така като пиша,едните ще ги направя с ориз 😂 и зеленчуци.Ще оставя и за шишчета.Че Шефа иска месото да е на кокал или шишче 🙄.Онази вечер му предлагам баница или пържола.Като разбра,че месото няма кокал, категорично ми отказа.Затова снощи смота набързо 4 крила,големички,разполовени 🤐

# 23
  • Варна
Мерси за темата, Кло!
И на Мисти за кайвето - с изключително подходяща декорация с листенца от гинко Simple Smile Кат за такива изкуфели като мен. Много забравям напоследък, ей? Вий пиете ли гинко билоба?

Да кажа на Добриня, одеалцето е чуд-но. Прииска ми се да се гушна в него.

И при нас като у Ренкови, уснахме климатика на топло вчера. Сега пак.

Бър, радвам се да те "видя"

Добре дошла на Ека.

Начииии последно, да не се оливам Simple Smile  на бесни котета и неспящи човечета - пожелавам спокойствие. И на всички - един лежерен, благодатен месец.

# 24
Благодаря за темата, Кло! Да е успешен и спокоен октомври на всички.
Ренко, сега ми излезе една рецепта за пиле по азиатски и мисля да направя. В рецептата е с филе, но може би ще стане и с бут.
https://www.kitchensanctuary.com/crispy-sesame-chicken-sticky-as … wvk9RovNyp9UoP5fw
Аз отивам да се боря с институциите, миналата седмица не можах да се доредя дори, дано днес имам повече успех.
И да измрънкям! Оня ден от силния вятър ни се е отворил комарника и са се намъкнали 2-3 комара. Аз съм цялата изпоядена, а малката е нахапана на 3-4 места по бузките.. 2 утепах, дано няма повече….
… и вода нямаме.. май по-добре да излизам 😆

# 25
Влизам у темата с десният крак 😜 ай дано е за късмет, чееее..Нищо, че преди десет минутен ме събуди съседа.. да съм изместила колицата 🤨 Запушила бях неговата втора 🤨 ама съм, щото от месец ней в движение. Със спаднала гума беше. Е, цял месец я заобикалям, вчера вече запуших.. е точно днес ще оправял гумата 🧐🧐😤 Та късмет се лее на талази от сабалян 🤣🤣

Моите сезони идат 👍 Аз доволян. Толкова жега сбрах това лято, за две годин напред.

Баница ще правя.. за къде обядоследобедна закуска 🤓

Да минава утре и доплера и да почна да дишам нормално вече 😏
Кога беше, щерката ме пита- и как е да не работиш? Амче отде да знам. Откак на 15- ти последно бях на работа.. крак не съм подвила, сън не съм спала нормален..

Ай оревах хубуу темата с оплаквации.. Вече само хубави драскулки да си драскаме в новата колиба 🤗

# 26
  • sf
Скокнах до Лидл, ае 50 кинта за добро утро!
Хладилникът се опразва за отрицателно време, тийнът е като фуражомелка. 😆
Разходих кучо, надуха ми кратуната.
Метнах едни крилца във фраера и да си дояжда спанака с ориз.

# 27
  • Пловдив
Ох, 13сче разхили ме тука ся Grinning
Гуш! Heart
Утре сичко ше е Шес!

# 28
Търти, хайде утре да минава, всичко да е наред и дишаш по-спокойно.

Мъчи ме един екзистенциален въпрос Simple Smile колко често разместване диваните, за да чистите зад тях.
Ама ако ще ми кажете "всяка седмица" по-добре да не ми отговаряте, да знаете Simple Smile

# 29
  • Пловдив
😱 макак сяка седмица??? 2, 3 пъти годишно...кат прозорците Grin Толку от мен.

Общи условия

Активация на акаунт