Тема за идеи за Свети Валентин. Какво ще подарите на половинката си?

• 4 166
  • 68
  •   1
Отговори
Здравейте!
Свети Валентин наближава, но все още нямам окончателно решение за подаръка. Потърсих по стари теми, но не видях активни, затова реших да пусна нова. Възможно, някой ще даде и по-актуални идеи.

Нека тази тема да снате вдъхновение и за други участници.

Да кажа, че обмислям да купя комплект електрически четки за зъби, но съм отворена и за други идеи.

# 1
Аз съм подготвила почивка за 7 дни и то заедно с мен😅, с бебе сме даже май е повече за мен 😁.

# 2
  • Melmak
Себе си! Малко ли е? Толкова много красота!

Не мисля нищо да му купувам, нито да се блъскаме по кина и ресторанти в хайпа на този ден.

# 3
Точно на този ден сме вкъщи - без ресторанти, без кратки почивки някъде, точно когато всички са хукнали да си доказват, колко се обичат.
Ходим задължително на уикенд всеки месец поне веднъж и обичаме да е тихо и спокойно.
Вкъщи ще сме и подаръците са от моя мъж. Аз не му купувам. Родила съм му дете. Приготвила съм празнична вечеря. Какво повече от това?

# 4
И аз нямам желание за празнуване навън, хубава вечеря вкъщи, пък на следващия ден може да отидем някъде на масажи и СПА. Ако трябва да съм чест аз съвсем бях изключила. :д

# 5
ММ има рожден ден няколко дни преди Св. Валентин и по традиция си организираме кратка почивка някъде. За 14 вземам нещо символично - сувенир, нещо ръчна изработка или сладкиши.

# 6
Ще му подаря самостоятелна почивка за мен за няколко дни 😄 шегувам се.
Не празнуваме Св Валентин, подаряваме си подаръци предимно без повод. Той не е от сантименталните типове и бих взела нещо практично.

# 7
Нищо. Обикновено си взимаме торта.

# 8
Направете си тематична вечер, свързана с някоя страна. Приготви (или поръчай) характерна на страната храна, подготви някакви елементи от традиционното облекло, открий някой хубав филм от страната, открий местна музика. Купи съответния алкохол.
Може да подготвите и да си разкажете някакви интересни факти за страната, да пробвате някоя местна настолна игра, да разглеждате снимки на известни места там. А накрая може да завършите в леглото с ролева игра, в зависимост от костюмите Simple Smile

Най-лесни и достъпни като манджи и облекло са каубойска вечер, италианска вечер, гръцка вечер. Но може да се получат много интересни неща и с Индия, Мексико, Китай, някоя африканска или скандинавска страна.

Има толкова много страни, че може да си го превърнете в традиция за дълги години напред Simple Smile
От такива тематични вечери, и в процеса на проучване, обикновено хрумват много идеи за екскурзии и пътувания, и след време може да "повторите" направеното вкъщи вече в оригинална обстановка Simple Smile

# 9
Някакви бармански принадлежности за хобито на мъжа ми и за колекцията му с различни пособия за правене на коктейли или бутилка с питие, каквото липсва сред арсенала му. Още не съм измислила какво точно, но...в тази сфера.

# 10
  • Обран бостан ;)
Фотосесия.

Недостатък е, че не бива да е изненада.

# 11
От няколко години поръчвам бонбони от La Feve и си организираме вечер само за нас си, вкъщи. Миналата година бях направила валентинка с разни рисунки-подсказки за това каква ще е програмата за деня. Предишна година бях организирала дегустация на сладолед. Не си разменяме подаръци и не ходим по заведения и ивенти, защото е ужасна бутаница навсякъде, бавно обслужване и безумни цени.

# 12
Аз съм подготвила почивка за 7 дни и то заедно с мен😅, с бебе сме даже май е повече за мен 😁.

Много харесвам идеи, насочени към комфортно прекарване. Една година ни купих ваучер за спа и уелнес център и си починахме чудесно.

# 13
  • София
Нищо няма да му подарявам, нито той на мен. Ще сготвя или ще поръчаме храна, ще си отворим бутилка-две вино в чест на Трифон Зарезан и туй то. С 3 малки деца не мога да си представя да ходим по ресторанти, хотели или въобще някъде извън вкъщи в тоя ден, че да не вземем да откажем останалите влюбените двойки в ресторанта от идеята да имат деца Smiley

# 14
  • София
Ние тогава сме на ски почивка. Съвпадение просто. Мислих някакви бисквити да взема ей така, но като гледам как изгрубяват с цените ще пропусна. Никакви други подаръци не виждам смисъл да си взимаме, достатъчно вещи имаме. Вино след като заспят децата и малко време за нас, демек стандартна наша вечер 😀

П.с. Св.Валентин не празнуваме, Трифон Зарезан повече бие нашето. Цветя, сърца, любов е целогодишно

Общи условия

Активация на акаунт