Тема за идеи за Свети Валентин. Какво ще подарите на половинката си?

• 4 195
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
  • Mediterraneo
Аз преди малко и напоръчах разни неща от любим сайт и уведомих ММ, че ми е купил подарък. Онзи ден му поръчах обувки и днес ги нарекох за празника. Толкова романтика от нас. 30 години сме заедно, що шоколади сме изяли и цветя похабили, не е истина.

# 61
Чаши за любимата му бира, които мислеше да си поръча за Коледа, но се отказа. И един суитшърт, който ми поръча да купя, но аз излъгах, че вече няма такъв модел и са заредили само летни неща 🤣🫣
Той ще ме води на ресторант без дете.
Практично, но от сърце.

# 62
Себе си ( освободих се от нощната смяна) 😆

# 63
С  жена ми сме заедно вече 30 години и този празник го започваме като Трифон Зарезан и приключваме като Свети Валентин...С нищо не можем да се изненадаме дастатъчни са по чаша вино  свещ на масата ..

# 64
  • Швейцария
Купих му Heat Box, кутия за обяд с реотани, която затопля яденето. Не за Св. Валентин, а просто защото му трябва. Очаквам от него някакви цветя.

# 65
Купих му Heat Box, кутия за обяд с реотани, която затопля яденето. Не за Св. Валентин, а просто защото му трябва. Очаквам от него някакви цветя.
Ооо отлична идея! От къде е?

# 66
  • Швейцария
Ако е с кабел, може да се намери и от Алиекспрес. Те имат и с батерия, но им е слаба. Та взех HeatsBox GО с батерия от техния сайт.
https://heatsbox.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campa … 9lvBoCp7IQAvD_BwE

# 67
  • Plovdiv
Ние ще ходим на вила с приятели за уикенда, та подарък ще са му емоциите. Вероятно ще му взема и някакви бонбонки или сладичко във формата на сърце

# 68
Не си подаряваме нищо на такива празници като Св. Валентин и 8 март, пък дори и на Коледа. Само пием по 1, 2 питиета, пускаме си музика, и хапваме. В нашето семейство подаръците са единствено за рожден ден.

Общи условия

Активация на акаунт