Тема за идеи за Свети Валентин. Какво ще подарите на половинката си?

• 4 182
  • 68
  •   1
Отговори
# 30
Джантите му подарих за нова година. Стига засега 😜

# 31
Да допълня какво измислих: кулинарен курс по занаятчийски хляб 😁
Първо мислех ваучер за изкачване на Мусала, че знам, че е запален по тези изживявания, но се оказа, че няколко пъти е изкачвал.
И се сетих, че на Нова година ( цялото меню направи той) обаче питката не му се получи, та като видях, че има такъв курс викам ето това е ! 😅
Има много интересни кулинарни курсове, занапред може да му правя още подаръци от този вид.
Също иска да управлява самолет, което си записвам в ума занапред, най-вероятно за рождения му ден.
Общо взето много се кефи на адреналин, но повечето неща е правил.

# 32
Азара, наистина оригинално е! Съпругът ти определено улеснява работата ти, щом има много интереси 😁

# 33
То нищо чудно да са само жени на курса, ама нищо. 😁
Ами, има много интереси, ама въпроса е да нацеля какво Не е правил все още.

# 34
Жъ умръ!
Да иде човек на Мусала е вече платено ли?
Кой я е купил, за да я продава на ваучери? От кого, тоест, кой му я е продал?
Тая работа съвсем на изуй гащи върви, въздуха вече си го плащаме със шашмата "въглеродни квоти"
-------------------
Ако някоя рече да ме праща на кулинарни курсове щот питката ми не била станала, изпарявам се на момента и я оставям да си търси кулинарен коуч според нейния вкус за питки.

# 35
Твоето мнение не ме интересува, не ти правя подарък на теб.😀 той сам иска и ми е говорил, че иска да се упражнява и да се записва на курсове.
Аз хляб по принцип не ям, така че не е за мен питката 😀

# 36
Вечеря в любимият ни ресторант.

# 37
Твоето мнение не ме интересува, не ти правя подарък на теб.😀 той сам иска и ми е говорил, че иска да се упражнява и да се записва на курсове.

Само ти ли не се усещаш защо, че и финансираш подобни самостоятелни социални ангажираности?

# 38
Всички приятелки ще водят мъжете на СПА, малко секс по команда ми е цялото това организиране.

# 39

Само ти ли не се усещаш защо, че и финансираш подобни самостоятелни социални ангажираности?
Ама ние трябва да сме задължително заедно всеки един момент и да нямаме самостоятелни хобита ли? Той подаръка няма да се ползва на 14.02. Какъв е проблемът?

# 40
Към днешна дата куцо и сакато предлага курсове и “обучения”. Аз лично препоръчвам разни там занятчийски хлебарски сбирки и подобни групови изпълнения като терапия за хора с проблеми и социални дефицити.
Ако ще плащам мъжът ми да ми ходи по курсчета за готвене - ще го сменя, казвам ти. Да се усъвършенства с практика вкъщи.
То и на мен не ми се получаваха козунаците, ама не съм ходила на курс.
Ваучерът за Мусала няма да го коментирам, казали са ти го.
Колкото до ходенето на спа - на спа не се ходи за секс по график, а за да прекарват хората време заедно, с цел рекреация.

# 41
А теб какво те бърка аз какво подарявам?
Май като ви е скучно и гледате да се захванете за някой във форума. Къде видя тук да се обсъждат видовете подаръци и кок какво на кого е подарил? Обсъждат се идеи. Нали така се казва темата?
В какво превърнахте този форум?! Защо сте толкова злобни?!
Чак пък и препоръчвала такива неща на хора с дефицити.

# 42
Аз днес получих три пръстенчета и съм много щастлива 😊. Азара това си е твоя мъж и ти най-добре си го познаваш, не се ядосвай, за мен идеята е креативна. Ако спа-то беше за секс по график ,значи ние трябваше постоянно да сме там 😁.

# 43
И аз не разбирам защо всички са толкова привързаха към този ваучер за Мусала и готварския курс. Азара познава мъжа си най-добре, знае какво може да му хареса, и двамата не са против за подобни идеи и всички са доволни, всички са щастливи. Какъв е проблемът?

# 44
Не го познава добре, там е работата, щом не нацелва идеята. Много активни станахме жените, не ми харесва тая работа, хич. Явно  мъжете ще си останат само потребители и ползватели на услуги.

Общи условия

Активация на акаунт