Отговори
Септемврийска вещерска тема

Готварската книга на Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай!

Добре дошли в нашето уютно местенце, където добрият тон е задължителен, а ние нямаме какво да делим помежду си.
Споделяме както радости, така и болки. Вие сте!

Бъдете здрави и щастливи, повече смях и закачки в темата, по-малко тревоги за утрешния ден!
Анимирани емотикони

Малка част от изпитаните от всички нас готварски рецепти
Готварския индекс на Dorchester
Скрит текст:
Карамел, прилагам по-долу една специална таблица. Това е моят готварски индекс, сортиран по "постни" и начин на приготовление. Бая се вихрих (и всичко приготвено си записах в тоя индекс), когато моето чедо и половинката му постиха преди Коледа. Всичко е тествано и имам чудни рецепти. Ако нещо ти хване окото и мога да помогна, пиши.

Слагам в скрит текст, че дълго.

https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/NaJrF.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/WmHyO.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/k9jJ1.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/FK2N2.png

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 19:07 от Clo - Camille

# 1
  • sf
Пу, първа!
Добро утро! Втора смяна съм, ама ей го кукнах като за първа. 🙄
Успешен нов месец!

# 2
  • Somewhere in the World
Добро утро!
Кло, благодаря че ни приюти и този месец Flowers Rose
Успешен месец,  общество любимо Kissing Heart
Тринайсче, забравих вчера- много се радвам за Килеша, всичко ще е наред Hug
Кайсииче, браво момиче! Само така! Казваш си, аз мога, и полека лека всичко ще стане… аз като не можех да паркирам на един баир, спрях и помолих един мъж Joy
Той реши, че му правя скрита камера, но ми помогна и паркира човека…
 Stuck Out Tongue Winking Eye
Тили, оправих положението с някакъъв спрей за набук, ма сега дебна промоция за някакви тъмни балански да си взема- мерси, че ме мислиш.
Мистее, де си да сирвираш хубава кафе с настроение Hug

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 06:51 от Pretty_Mama

# 3
  • София
Добро утро.
Спокоен  месец.

# 4
Добрютру!

Мерси за темата, Кло.

Идват есен и зима Simple Smile

# 5
Добро!
Кло , мерси :*
Кукнала съм в 05,30...

# 6
  • Пловдив
Абе, ей, що ме спите??? Simple Smile
Добрутро! Малиииий, октомври...🙃🤪
Кафе, както пожелахте...

# 7
  • Somewhere in the World
Иее, Мисте царица си на кафетата!
Благодаря Kissing Heart
Оплаквам се, че пиша домашно по английски, забравих уикенда… срам и резил Flushed

# 8
Добро!
Долното котенце току що свали корниза в хола. Flushed

# 9
  • тук и там
Добро утро!Благодаря за новата тема!Да ни е топъл и хубав октомври и само добри новини да има тук! Ау,Узито не изглежда калпазанин,пък гледай какви поразии прави.Нашата и тя много бясна,прихваща я нещо два-три пъти дневно,търчи и се хвърля като изоглавена,и ръмжи чак .Всяка вечер в 03.50 започва да драска и мяука на вратата,та до там ми е добрият сън,после един час се въртя,тъкмо заспя и часовника звъни за ставане..

# 10
  • София
Добро утро!

Кло, благодаря за темата!

Мисте, хубаво кафе!

Сири, хич не обвинявай котето. Корнизът не е бил сложен добре. Узаки ви е направил услуга,за да може да го монтирате добре сега. 😜

Нашата котка нощес я прихвана егати беса. Ама баш бяс, без кавички. Скочи ми да ме бие докато спя. Не знам какво ѝ направих. Може да съм говорила насън и да съм я обидила нещо, че е малко докачлива. 😄 Мина ѝ, де. Сега ме преследва да,се гушка. Шизофренна история.

# 11
  • Стара Загора
Добро утро и мерси за темата!
Болничките да оздравяват. За съжаление лятото свърши, последен уикенд направихме на морето - прекрасно беше. Сега освен Коледа нищо не чакам. Дано е по-топла есента.
Хубав ден на всички.

# 12
Бррр,викам това да бяха ветровете за годината 😬.Снощи сефтосахме климатика на топло 🙄,а на Шефа сутринта извадих дебело яке.Той пък си отива с желание на градина,и дано спре да разиграва другите в къщата,при опитите им да го заведат.След малко ще вадя ютията да се сгрея..

# 13
Добро утро и благодаря за новата тема. ❤

От около 5 часА съм будна, а четох до към половин час след полунощ. Кой ми открадна хубавия дълбок и качествен сън? 👿

Марули, ти май скоро щеше да потегляш към Пулия/ Соренто, или бъркам?

# 14
Добро утро! Редовно ви чета, темичката е много уютна и емпатична. Не винаги мога да пиша, но с удоволствие си отдъхвам с вас след тежкия работен ден.
Спокоен и успешен октомври!

Общи условия

Активация на акаунт