Отговори
Августовска вещерска тема

Готварската книга на Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай!

Добре дошли в нашето уютно местенце, където добрият тон е задължителен, а ние нямаме какво да делим помежду си.
Споделяме както радости, така и болки. Вие сте!

Бъдете здрави и щастливи, повече смях и закачки в темата, по-малко тревоги за утрешния ден!
Анимирани емотикони

Малка част от изпитаните от всички нас готварски рецепти
Готварския индекс на Dorchester
Скрит текст:
Карамел, прилагам по-долу една специална таблица. Това е моят готварски индекс, сортиран по "постни" и начин на приготовление. Бая се вихрих (и всичко приготвено си записах в тоя индекс), когато моето чедо и половинката му постиха преди Коледа. Всичко е тествано и имам чудни рецепти. Ако нещо ти хване окото и мога да помогна, пиши.

Слагам в скрит текст, че дълго.

https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/NaJrF.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/WmHyO.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/k9jJ1.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/FK2N2.png

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 10:16 от Clo - Camille

# 1
  • sf
Ха, първа!
Благодаря за темата, да се напълни само с хубави неща! 
Нещо не мога да спя. Подхлъзнах се вчера по едни евтини самолетни билети и сега мисля дали ще имам пари за другите неща. 😆

# 2
Добрютру!

Благодаря за темата, Кло Heart

Ей ни в септември. Кога приветствахме август кога го изпратихме.

Кайсия, ужасна ситуация. Напълно нормална реакция след страха, който си изживява. Надявам се, че си се успокоила вече.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 05:19 от Ули

# 3
  • София
Благодаря отново, Кло! Тук сме.

Добро утро! Flowers Fallen Leaf

# 4
  • Пловдив
Добро!
Ай, коги навъртяхме до 1.09??? Simple Smile

Мерси за темата!

# 5
Бърде, благодаря за снимките! Наистина много ефектен концерт е било май май, от това, което гледам. Палчетата ги имаш! 🤍
Мисти, кафето е чудно, благодарим, ставам да пия и аз.
Кло 🤗

# 6
Добро септемврийско утро и благодаря за темата!

Кайсия, ужасна ситуация…страшна, тъжна и огледало на реалността.

# 7
  • София
Добро утро.

# 8
Добро утро!
Прекрасна Ена!
Приятна почивка на почиващите. На работните - лека работа!

# 9
  • тук и там
Добро утро и благодаря за новата тема.Майчето ни разказа играта вчера-търчане като изоглавена,скачане,люлеене по пердета,гризане на кабели и т.н.За капак ,сутрин ни събужда като ни закача краката ,щото и се играе..Rolling Eyes.Цял ден спи и сутрин и вечер направо полудява това коте.Успокоих се вече,след вчерашната ситуация,ММ вика да съм отивала да подавам жалба в полицията.Вероятно нищо няма да стане,защото ако ме викат на разпит,аз няма да съм в Бг,но пък и да оставя така нещата,не е окей.Снощи излизахме с приятелките,хубаво си изкарахме.Харесаха ме с новото късо. Да ни е хубав,слънчев и спокоен септември!

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 08:55 от Кайсия

# 10
Цоп и аз тук!Мерси за темата!Само добри вести да има и сладка раздумка!
   Кайс , много ти е добре с късото!
   Станали сме ние, колата натоварена,Принцът ще тръгва за София-та.
  Донси,закъде евтинджос?Аз следа за Вроцлав, ама все още не ми изнася цената.

# 11
  • sf
За Барселона през октомври. 😃
Обаче нощувките са майко мила. Билетите за мача не ги коментирам. И всичко по две, че тоя път ще водя и синкото.

# 12
Аууу, супер!

# 13
  • France
Ох, вече сме септември месец... с противоречиви чувства го посрещам.

Ние се върнахме вчера, по живо, по здраво. Къщата е цяла, китките сухи и май неспасяеми и Париж ни посрещна с дъжд. Странно усещане за нереалност, а всъщност това е истинският и обичаен живот. Врътнах 1 пералня, измих ваната, където бях сложила китките, изкъпах малкото дете, рязах нокти, починах си малко, отидохме да пазарим, прострях пералнята, мама сготви нещо набързо и хапнахме. Спах много лошо, студено ми беше и Славчо довтаса по едно време - сънувал "голям" кошмар.
Днес трябва сериозно да се организирам, 2 деца тръгват утре на училище, 1 мъх на работа, а аз имам сумати задачи, които малко изостанаха последната седмица - телефони, мейли, досиета... как ще се справям, когато наистина почна да работя на пълен режим... не знам, не знам. Мама си тръгва тези дни и ми е тъжно и тъпо. Много добре ù дойде планината. Отдавна не я бях виждала така, както беше преди.

# 14
Добре дошли в моят месец 😁
Хубава работа свършихме вчера.Главно аз де,Скъпия само се съгласяваше 🤭.Консултантката в чудо се видя с мен,но търпеливо огледах всички хиляди модели серии 🙄.Спрях се на два,в сряда ще ходя да направим и проект,щото още не ми е съвсем ясно в главата какво ще стане.Вечерта решихме да излезем,за пръв път без Шеф, който е на гости (май за втори път без мен 🤔).Ми чудо,в наше село чааас и половина обиколихме де що има заведения,и всичко се пука по шевовете!Баткото се изнерви,ние със Скъпия гладни,ужас.Хеле накрая намерихме свободна маса в едно квартално заведение.Повече спонтанности в събота вечер няма да си причиняваме 🙄

Общи условия

Активация на акаунт