Отговори
# 15
  • Наблизо
Цоп и аз в новата тема!

И аз като Фил завърнала се.Накупихме принадлежностите за училище,буквално се борих да взема необходимото..Но учителката афишира нещата в петък..

Ренко ,успех с ремонта!

Бърд,как сте?

Донси,ау как разбирам хахах.Аз пък гледам билети за България през есенната ваканция,но не знам как да го наглася..Криво време.

Кайс,малка е Simple Smile Ще свикне да е по човешкото време,не че моят дърт добитък бе е будил мъжа ми в 5ч докато ме е нямало.Сега е спокойна,нали мама й се прибра.

# 16
  • Somewhere in the World
Добро утро и благодаря за новата тема Flowers Rose
Донси, а така!
Колкото и да са скъпи нощувките кеф цена няма… добра идея ми дааде.
Кайс, изобщо не го бави тоз- пускай жалба , ще го извикат да пише обяснение и пак е файда.
Бърдче страхотни снимки! Стискам палци за мъха.
Сиросче, да си събереш мноого хубави емоции ❤
Ах Ена, рааазкошна е Heart Eyes
Сиска, как си, момиче?

Стартира септември, а аз поставих програма максимум, до тук съм доволна от себе си, но може още.
Много, много горчилка събрах от брат ми, но…. или приемам, че нямам близки хора, или страдам.
Хубав месец, общество любимо, чета и ви мисля , а сега отивам да спортувам Hug

# 17
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добър ден!
Детето ме събуди в 8, било му скучно. Пия кафе и събирам сили да подреждам багаж за септемврийско море.
Понеже в първи и втори клас бях като луд с картечница, имам две кашончета с неща за училище, униформите са платени и поръчани, и само чакам 16 септември!

# 18
Бюти, не знам как сме. Аз съм супер тревожна, гълтам мента, глог и валериан като бонбони. Имам чувството, че ще ми се пръсне сърцето от нерви и притеснения. Мъхът миналия ден като проумя накрая, че наистина съм притеснена заради всичко около нас, взе да се държи по-нормално.

Наспахме се иначе, аз сигурно чак в 5 заспах, предната вечер същата история. Сега тръстика.

# 19
  • София
Бътди, гуш. Много ти се събра.
Ренко, смела жена си ти. Аз, след миенето на прозорци, ремонти мразя най-много.
По повод ремонтира, без ток сме, но само на лампите другото работи. Инсталираме батерия и не знам какво объркаха, но ток няма в осветлението. Много е романтично, свещи навсякъде 🤣. Утре ще идват да го оправят.

# 20
Ремонти, блякс.Още не сме свършили, гърбът за кухнята си стои в кашона, плот още нямам,караме със стария.Той пък цветово много пасва,хаха.На мястото на миялната има дупка.
  Мъхът се е качил на покрива,маже с нещо терасата, да не капе,че при силен дъжд нещо протича.Аз готвя супа и пиле с гъби.Сега съм на пуш пауза, остава прахосмук и да опвам морно тЕло.
  Следоб д ме чака една планина дрехи за гладене.

# 21
Е кога стана септември?! Лек да е и в здраве да посрещнем следващия месец! Можем да стягаме коледните подаръци...
Аз се занимавам с ОИ, кукъра готви, а понеделника тропа на вратата.

# 22
  • France
Ох, виждах аз, че Недовършений не е на кеф тези дни ама гледах да не задълбавам... ей, сега си призна, че пак стават натурии в бащиното му семейство. Голяма кучка ще излезе мащехата му.

# 23
  • Наблизо
Филче,що са такива ненормални…
При моите същата работа.
Моя приятелка-българка ме пита “Има ли тука нормални и с нормални семейства?”
Как се отговаря хах

Скапах се от чистене сутринта докато малкото и баща му бяха навън.Сега отивам и си лягам.

# 24
  • France
Не знам... единствените, които познавам са наша възраст, но бумърите са тотал щета.
Баща му е за бой. Крайно време е да си намери топките, които е загубил някъде и да почне да действа като възрастен и отговорен човек. А не всичко да оставя на жена си, която естествено го прави по свое усмотрение и като децата не са съгласни, той само да я потупва по гърба с думите: и аз не знам какво искат, не ги мисли

# 25
Благодаря за темата, Кло!!! Hug
Честит да ни е семтември! Харесвам го! Както и октомври, и ноември!!! Буквално живвам и усещам енергия да тече по вените ми видя ли, че август си е тръгнал.Sunglasses

Бърди, стискам палци да ви се наредят нещата по- бързо и по най- щадящия за всички ви начин. Hug И завид на концерта на Ед- ко. Невероятно зрелищни са всичките му изпълнения пред публика, без значение от място и брой зрители. Не съм от най- големите фенки на музиката му, но на личността, която стои зад твореца, съм!!!
Мид, наред с Павката и Ена ви е прекрасна! Heart Eyes

Пропускам някого със сигурност, но не е нарочно.

Хубав да ви е остатъкът от деня!!!

ПП. Бях с полата а- ла Сири. Бая комплимент отнесох.Blush

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 12:02 от TuЛи

# 26
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
есента е близо
...унилая пора
очей очарование...

тук няма да се усети много, но като знам, че някъде ще има листопади и есенни дъждове ми става приятно.

видях ената, Simple Smile сладурче.
друго май не видях, но ви вярвам и за мъХовете и за децата и за фИстаните. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

опекох три патладжана. смачках ги, сложиш чесънче, малко сол, малко зехтин...
пети път минавам през кухнята.
патладжана както и да е, но го слагам на сухарче... Sad как пък не се намери едно нещо, дето да не ми е вкусно!

най-накрая се събрахме всичките. чак сега разбрах колко ми е било напрегнато и колко съм била изморена.

# 27
  • Пловдив
Прити Heart Пиши по-често! Браво за спорта и режима!

Пазарувах, замесих хляб, втора пералня върти, а мЪха е пуснал прахото доде съм в магазина.
Имам мръви за свинско с ориз ги мъдря. Ма после...ся кафе Simple Smile

Тили, ам така ше е...и аз не знам как се свиква Thinking Каква специалност е? И там ли е кат по американските филми да си идват за Коледа и Великден? Интересно ми е Simple Smile искам моя да се запали за натам, ама ц...

# 28
Забравих!!!
Чеситити да са днешните именици!!!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 12:03 от TuЛи

# 29
Кои имена празнуват днес?
  Тилкааааа, страхотна си! От това,което чета тук от теб имам страхотно впечатление за теб!
   И ние днес изпратихме Принца, натовари куфарите в колата, докара девойката да си вземем довиждане и с нея, да й подарим подаръка за бала,че не бяхме и .....Тя се разплака, аз се разплаках, на Мъхът очите в сълзи......
  Макар че на нас не ни е нужно как за пръв път, някак си ми е мъчно.А са само на 130-тина километра. Представям си на техните какво им е.ТЕ отидоха с тях де, ама като си тръгнат .....
    Поемат по пътя си децата . И ние продължаваме по нашия, който ще върви успоредно с техния,ще го пресича,ще се отдалечава, но винаги част от мислите ще са с тях.

Общи условия

Активация на акаунт