Отговори
# 2 220
  • София
Сири, имаш си незаменим помощник и на всичко отгоре помощникът е с царствена осанка. Heart Eyes

# 2 221
  • Варна
Е, днеска - урожай. Видях и Узито сладък пухен.
"If it fits I sits" Wink Понякога нарочно си търся снимки с тез ключови думи, да ми се порадва окото на хамави котета Simple Smile

# 2 222
Хубави човешки и котешки бебета!
Късам нерви с лаптопа си, ще го занеса на преинстал,ама баш сега ми трябва да разпечатвам документи.

# 2 223
  • тук и там
Чакам за род.среща онлайн.Още не е започнала,аз от сега въздишам и си мисля кога ще свърши.Очаквам да се проточи поне час ..Днес се справих,с малко помощ.На връщане,на паркинга зад мен имаше кола,която като паркирах я нямаше и трябваше да правя сто маневри за да изляза без да я ударя .Добре че ме видя един колега,та ми показваше наляво,надясно ,кога да спра  и така .

# 2 224
Кайсия, прибрала си се успешно значи Simple Smile бравос, много ме радваш.
Сипи си едно, ако трябва в чаена чаша, ако не можеш да изключиш камерата, грабвай телефона и си готова за родителската.

# 2 225
Кайсия, прибрала си се успешно значи Simple Smile бравос, много ме радваш.
Сипи си едно, ако трябва в чаена чаша, ако не можеш да изключиш камерата, грабвай телефона и си готова за родителската.
подкрепям Sunglasses
А така, Кайсия. Утре пак.

# 2 226
Може и като тук(някъде го бях видяла,не съм го правила,ако и да имам нужда понякога 😬),каквото и да е питие,в шише от студен чай 😁.Много ме напрягат родителските срещи,и всякакви подобни събирания с други родители (по задължение).Като изцедена се прибирам обикновено.
Ма'сторите напредват,едното помещение се получава доста добре.А те са си баш майстори, всичко си изпипват,до най-малкия детайл.И главния от тях също като мен е маниак на тема симетрия 😁.Е,всичко си има цена,но това само да е проблема.Нямам търпение да имаме течаща вода и тоалетна,и да си измия на спокойствие прозорците и дограмата.Луда работа,знам.Но като излезна на терасата,направо все едно пеперуди имам в стомаха,толкова ми е хубаво там!Та много искам да си седна на терасата,с питие и шофьор до мен,и да слушам тишината 😊

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 21:16 от Ренко

# 2 227
Цитат
А те са си баш майстори, всичко си изпипват,до най-малкия детайл
Аз го прочетох "всичко си изпиват" Rolling EyesSmile

# 2 228
Сакън и аман от такива майстори!Миналата година едни подобни ни оправяха терасите.Направо не ми се отваря дума за тях 🤦🏻‍♀️.Не,не,не,нищо общо!Като качвахме един ден материали,доста зажаднях.Имах някоя и бира в колата,свалих да пийнем,но отказаха категорично!Така си и стоят там,и прашасват.

# 2 229
В миналогодишния ремонт нашите не пиеха, ама единият страшно много пушеше. Уж на балкона, а смърдеше в коридора на етажа 😤

# 2 230
  • France
Залипсваха ми родителските срещи от дистанция. Беше много удобно

# 2 231
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
почти 60х60

тия дни ще се разходя до магазина за прежди. ако намеря ще е супер. ако не - имам идея Wink

# 2 232
# 2 233
Цитат
А те са си баш майстори, всичко си изпипват,до най-малкия детайл
Аз го прочетох "всичко си изпиват" Rolling EyesSmile
И аз съм такъв майстор , от най- баш майсторите Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт