Отговори
# 2 190
  • France
Това да се чува Hug

# 2 191
Марулче, малкото Лъвче, започна много яко да командори. Наскоро се научи да подскача и сега ни кара всичките да се събираме в кръг и да подскачаме заедно. Сутрешната физзарядка вече я направихме.
Първият изпит на МН е тази седмица, та ще ви моля да стискате палци. Аз започвам да стягам багажи. Хем се вълнувам, хем ми е свито.
Бях на мисия да разбера защо краката са ми в диспропорция с горната част на тялото и Алелуя! Най - накрая имам диагноза. Не е много приятна, но се радвам, че знам с какво се боря.

# 2 192
  • Варна
Лав, радвам се да те "видя". Късмет във всичко ти пожелавам! Flowers Four Leaf Clover

Изтървах Азалчето.... Disappointed Relieved

Донси, добре е, че не е от кръвнишкото. Дано не те спохожда често таз беля.

# 2 193
  • София
Е, не! Пак пропуснах снимка на бебка Азалийна! Мрън!

Стискам палци на мъжо на Лав за изпита!

Азалия, твоят мъж нова работа ли почва? Пропуснала съм май, но от сърце пожелавам да е точното за него!

И пак към Азалия. Кефиш ме как смогваш с бебе и малко дете да овършееш домакинството + да спретнеш торти. Аз с голямо дете все съм назад с домакинска работа и готвене.

Някой май събираше идеи за готвене?
С ентусиазъм започнах да пиша какво съм готвила последната седмица, за да помогна в избора, но установих, че спомените ми се простират до последното готвене. Joy Демек - пиле със зеле. След това баща ми готви някаква риба. Утре пак аз трябва да готвя и си мисля за пиле с броколи и сирена на фурна. Скоро го правих, но много ни харесва.

# 2 194
Панде, аз, пишман готвачка Laughing Снощи стана хубаво тел. с картофи. За днес размразявам пиле.

# 2 195
  • France
Събрах кураж да се кача на кантара и ауч, +1,8кг за един месец. Не знам на какво се дължат. Явно, когато ми е тъжно ям без да се усещам. А напоследък ми е много тъжно

# 2 196
  • София
Благодаря, Ули. Ще проучвам сега има ли някъде намаления.

Ули, и аз бях на косъм да грабна машина за газирана вода. Спрях се само заради мястото на плота. Влача си стековете и така.

И мен това ме спира.
Обикновено 1 бутилка от 1,5 л заминава за 1 ден. Ако съм си вкъщи - 2. Цената й е около 1,70 лв. Не знам дали се спестява с машината (трябва да изчислявам), но мъкненето на стекове наистина тежи.

Аз наливам газирана вода в кана и слагам вътре нарязан лимон. Може и портокал, мента, каквото се сетите.

# 2 197
Аз съм -3 кг. НО за рд на ММ взехме мега яка торта, Сникърс, с домашни продукти, с не знам ко… Беше божествена! Уникална! Беше…… 😅😂
Газирана вода не моЙш ме накара да близна. Виж, другите газирани си ги пия с кеф. За това и аз обмислям да взема машинка за газиране, но със сиропчета. Чиста не. Една приятелка има и също е доволна.
Азалияяя, искам и аз да видя бебката! 🥹 Все изпускам.
13, тихиШко бравос на Килеша! 🍀 Все така да е.
От Пандето ми се прияде зеле с месо, та ще търся зелка и ще правя.
Хайде спускам кепенците, да почина 1 час. После пак.

# 2 198
  • sf
Толкова газирано не е ли вредно?
Аз тия дни готвих постно зеле в гювеч, спанак с ориз, кюфтета по чирпански, пилешките неща на тиган няма да ги изброявам.

# 2 199
  • тук и там
Оф,ще отивам на един курс с колата.Познайте,дали не треперя като лист?Чак ръцете ми треперят.Това след вчерашните "уроци" на ММ.Преди това се качвах спокойна в колата..Мда..

# 2 200
Кайсия, браво, че се качваш и караш, стисвай зъбите и не мисли за вчера и ТМ, ще се справиш.

Газираното го водят вредно, когато е сладко. Самото газиране не е, някои дори за полезно са го обявили.

# 2 201
Кайс,давай смело!Сама,бавно и спокойно.Мини през няколко по-възлови места,да свикваш,да си дадеш кураж сама.Аз навремето така направих.ММ,още гаджета,спеше, и аз като лепнах колата,цял град сама.Русе, еднопосочни,кръгови,нерегулирани,влизах,излизах от града .ММ не вика,не реагира,той пък мълчи като .....Аз го питам нещо,той-ми ако си сама?И от време на време изохква.Затова сама.И сега избягвам да го возя.

# 2 202
Като казахте котки и газирано ...

# 2 203
Еее, Панде, съвсем не се справям. ММ много ми помага с баткото и домакинството чат пат, къщата е на вили и могили, ама реших днес да си почина и от утре да оправям. Последната седмица ми дойде доста нанагорно с два рождени дни, торти, софри, роди, подаръци.. сега очаквам затишие вече.
Иначе ММ започна днес нова работа, да. Той лятото си беше вкъщи и вече не го свърта, а по план трябваше да си изкара борсата до края на годината. Писа одеве два реда, звучи ентусиазиран. Нямам търпение довечера да сложим децата да спят (къде 10-11…) и да разкаже.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 15:56 от Азалия

# 2 204
Видях бебокааааа  нека виии Stuck Out Tongue
Малката ми сервира, че с две приятелки ше ходят в мола. Познайте кой ше им е придружител... Imp
И ми домъкна 5 на входното ниво по математика... Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт