Отговори
# 2 175
И аз от любителите на газирана вода. Лятото буквално живея на нея. Ули е подскрекател, не за първи път споделя за тази джаджа Simple Smile

Дубрутру. Няма нужда да казвам, че и аз съм в групата немисеработинемисеработи. Вятърът ми бутнал едно сандъче, та рано-рано метох терасата. Продължава да духа, по някое време през нощта чух дъжд.

Менюто на Ренко ми хареса, но ще изчакам и другите да си кажете, за да избера къде да се натреса за обяд Grinning

# 2 176
Оплаквамсеотколегата, оплаквамсеотколегата........
  Панде, и аз не пия газирано, нищо, освен тониН /по Кати / с розовия джин,ама това само летоска.И бира не обичам. АЗ ОБИЧАМ РАКИЯ!!!!Да се знае! И уиски!
  Като тийнейджърка , в зората на демокрацията нашите имаха цех за безалкохолно.Първо с ония машинки, дето на ръка се пълнят стъклени бутилки.После тати купи за пластмасови,по-модерна.АМа докато моите дружки момуваха, аз миех стъклария и забърквах есенции, после пак в цеха,подготовка, чистене, сортиране,подготвяхме заявки.
   Та не ща да чуя за газирано. Сега като се замисля,и аз от 16 годишна бачкам, сигурно затова съм си юрнала и дечурлигата да се трудят от малки.
  Имам тиквички , нещо с тях ще сготвя за вечеря. И едни пилешки месенца от бакалията, с корнфлейкс.Снощи ги опекох във фурната , остана и за довечера.
    Тринки, задължително доплер!!!!!Племенника преди месец се контузи по подобен начин, но не стигна до операция.Някакъв близък на гаджето, кинезитерапевт на ЦСКА му прави процедури,и задължително такива за кръвонасядания  около прасеца. Човекът казал, че при такива травми винаги има, които в последствие може да станат на тромб.Незнайно кога.Така че , задължително!!!!
   Пия две глътки кафе и слизам в склада.Познайте рафтовете празни ли са!

# 2 177
  • Пловдив
Марулко, ма сте прекалено търпеливи мисля...
И ний дОма не пием газирана вода, ама туй лято в офиса една колежка ме запали с такава + лимонче Simple Smile

# 2 178
Мисте, той е честен и работи добре, като изключим това.И семейството му се качват на главата, ама мен тва не ме засяга,освен че ми споделя.
   Много е трудно да се намерят читави хора за работа, особено при нас, повярвай ми.

# 2 179
Ренко, солта в брашното, маята със захар, малко брашно и топла вода да шупне. Ама сега като връщам лентата назад си спомням, че правих двойна доза фокача, че си бяхме народ, но не се сещам дали сложих две маи и определено не чаках после двойно време да втаса, пък и още докато месих си беше твърдо и гадно тестото. Абее в повечето случаи ми се получава, но има и едни такива случаи на умопомрачение, дето нямам идея какво правя, че и спомени нямам после 🤣
Има ли някаква рецепта за тази баница и корите, по-специално?

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 10:46 от Азалия

# 2 180
Искаш ли да дойда??? Искаш ли? Ма не да ти сгъвам прането, а да гушкам това съвършенство.

# 2 181
Заповядай 🤪🤪

# 2 182
Азалия,зарежи ОИ-то,прането затвори в някоя стая,и всичко ще е точно 😁.Гушкайте се сега с беба,работата ни има край,ни ще избяга.А на ТМ желая да е неговото място,и да се харесат взаимно !
С твърдо тесто фокача не става.Трябва да е много меко,лепнещо.И много втасване.Баница,без значение дърпана или точена,се прави с брашно,вода,сол и малко оцет.Ако е дърпана,топчетата се оставят обилно намаслени с олио да почиват,ако е точена-набрашнени.Почивката на тестото е изключително важна.
Приведох в ред къщата,сега ще бягам да диря крила.Че Шефа довечера ще си ги търси като наследство 😂

# 2 183
  • sf
А на мен даже не ми се гушка бебе , стига ми да гледам на снимка. 😆
Ходих до ЛЛ, за здравната карта на синкото, ама не го огря, трябва сам да иде, че има и ваксина. Та и кръвното ми премери , като на някоя баба 😆 125/85 , ма да си го меря, ако пак ми текне носа, засега туй. 😆

# 2 184
  • София
Азалия, много сладко спинка сладката душичка.

# 2 185
Азалия Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Да ви е хубава седмицата на всички. Най-после си взех мляно кафе за кафеварката, никакъв нес (мъхът го пие), никакви капсули.

# 2 186
Привет, другарки и другари! Не съм чела от около месец, но се надявам, че всички сте добре!

Азалия, ❤️❤️❤️, искам да гушкам и мачкам, направо ми идва желание и аз да имам второ. 😄

Дърпана баница много обичам да правя. Много успокояващо ми действа да си дърпам съсредоточено корите.

# 2 187
  • France
Радвам се да те чета. Как си?

# 2 188
Филче, 🤗 Все още задържам главата над водата.

# 2 189
Лав , къде сте , как си? Малкото лъвче?

Общи условия

Активация на акаунт