Отговори
# 2 160
  • Пловдив
Добро!
Есента дойде...дъШ, вятър на корем. Чак не ми се излиза...
Каня на кафе...

# 2 161
Пристигвам за кафето.
Спимисенемисеработимързимеспимисенемисеработи 😵‍💫

# 2 162
Мисте, ние ще дойдем на кафе, не излизай.
  И аз като Сири!
Дубрутро!

# 2 163
Добро утро нареждам се до Мисти и Сири, пия кафе и солидарно повтарям спимисенемисеработимързиме.........
Добре дошла, Wanconboy!
Тринки, радвам се за добрите новини, само такива да ни носиш.
Моето чедо вчера като стигнаха и ми писа, голям дъжд ги е прало, едва са виждали пътя. Добре, че този път имаше още един шофьор в колата, че София-Синая са си доста километри. Предните пъти командировките бяха до Букурещ и само той шофьор, другите колеги само се возят.

# 2 164
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сипнах си двойно.
плетох цяла нощ. насън Wink

добре дошли на новите попълнения. добре съм ви заварила - на старите.
тичам към куката и преждата.

# 2 165
  • Somewhere in the World
Добро утро!
Мисте, кафето е екстра- благодаря Kissing Heart
Аз моето го изпих в 6, до сега се въртях да вадя дебели дрехи и да приготвям кутия с обяд, а така ми се иска да си гушна одеалцето с книжка на диваня, ма няяма.
Успешна седмица, мили мои и дано са ни хубави емоциите и да няма болни! Hug

# 2 166
  • София
Ули, и аз се стреснах, че септември изтече без да го усетя.
13, отидете на 2 Октомври на доплер все пак. Радвам се, че е спаднал прасеца.

# 2 167
Артемис, пропуснах, когато купувах, от технополис ме увериха, че нося празния пълнител и вземам пълен за 8 лв. Само че след това нито веднъж нямаха като отидех и затова се разтърсих за друг начин, че щях да си го бия в главата иначе, та намерих газиро.
Може вече да си имат редовно в техн, но повече не съм ходила да търся.

# 2 168
Ули, и аз бях на косъм да грабна машина за газирана вода. Спрях се само заради мястото на плота. Влача си стековете и така.

# 2 169
Сиросче, моята не я усещам като много голяма и съм я сложила буквално в най-крайния ъгъл на плота до кафе машината.
Ето този тип е, намерих и някакви размери, предполагам са подобни на различните модели.
Скрит текст:

Разбирам те за мястото идеално.

# 2 170
  • София
Здравейте!

Търти, радвам се за добрите новини. Тихичко стискам палци да е взе така. А Фърчипланката какви ги къдри ?

Wanconboy, добре дошла!

Само аз ли не обичам газирана вода? Подува ми се коремът от газирано, а тя в допълнение ми е безвкусна. Иначе обичам газирано, но не консумирам заради подуването. Само няколко пъти в годината се изкушавам с кока кола.

# 2 171
  • София
Това поне нямам. Не мога да пия нищо газирано.
Днес ще ядем палачинки с тиквички. Мислих имфрикасе да правя, но нито едно деде не се обади и ще го оставя за друг път.
Букнахме пътуване за края на октомври. Дано се закрепя до тогава.

# 2 172
Панде,и аз не съм фен на газираната вода.Не може да ми утоли жаждата като другата,или като бирата 🤭
Азалия,дърпани кори са.От Сирос добих кураж да пробвам,то пък се оказа много лесно.И точена баница мога,но другата я предпочитам повече.Сол сложи ли на тестото,ако да,да не я изсипа върху маята?Солта убива дрождите.
Големия си поръча за днес леща,малкия крила.Най-обичам да изпълнявам кулинарни желания 😁

# 2 173
Добро!
Четох до към един, но и лошо спах. Кафелоча в момента.
Прити, снощи се сетих за теб и твоите НБ- оправи ли ги някак?
Само аз ли не обичам газирана вода?

Не. Аз не само не обичам, а направо не понасям. Гледам по магазините има такива “машини” със пълнители за всевъзможни вкусове, явно си има сериозно търсене. Също не обичам газирано, затова и бира пия много рядко. Кока кола- веднъж годишно макс, основно като усетя, че ми пада кръвното и имам време за реагирам, тоник пък веднъж на две- три години, с джин.

# 2 174
Панди, повечето хора в България не обичат по мои наблюдения Simple Smile
За моя радост тук сме се събрали няколко, които обичаме Simple Smile
Аз също не обичах, но с времето ми стана любима.

Общи условия

Активация на акаунт