Отговори
# 2 145
Ренкич, утре ще те прочета още веднъж.

Тринидаде,  радвам се за добрите новини. Брой лошото зад гърба ви Flowers Four Leaf Clover

# 2 146
Тринки, най-сетне и при вас изгря слънце. Само така, стискам палци да нямаш повече тревоги с Килешов Flowers Four Leaf Clover

# 2 147
  • Варна
Не знам каква зрителска аудитория се очаква за нещо, което се нарича "Тревожност". Малко тревожност си имам моя си, че да се залепя да зяпам чуждата, мерси. Wink

Честити рожденици, нека само благини и радости да ги спохождат и да се радват на крепко здраве!

БравУс на готвачките, тортоправячките и др. кулинарни мастъри и ентусиасти. Радвам ви се от сърце. Аз "майсторих" постно зеле и пица с домашни продукти върху бъркан блат от спелта и лимец. Далеч от пицата, която поръчвахме преди, но все пак достатъчно близо, та да ми секнат бляновете за прегрешение Simple Smile

Трине, радвам се (тюху).

Добре дошла, wanconboy, как да ти викаме?

Марул, чудна е мънинката, пу-пу! Отдъхвам си заедно с тебе, че кацна чедото ти.

# 2 148
Наспорт... за повече ме мързи.

# 2 149
Мързелотка, вие добре ли сте?

# 2 150
Ох,мерси,ДорчЕ! Мислех го аз, каза,че на излитане му станало зле.С този имплант винаги имам едно на ум.

# 2 151
  • Стара Загора
Ха !
 Приятно ме изненадахте !
 Не съм очаквала посрещане и то добросърдечно . Стоплихте ми душата на лягане.
  Това е най-позитивната тема в БГ мама, а май доста следя. ( Позитивизмът идва емпатията на постовете.)

# 2 152
Мързи, как е малчо?

Бърди, пропуснах да честитя РД на майка ти. Жива и здрава да е!

wanconboy, ние сме готини, от вътре ни идва. Добре си дошла и списвай по-често.

Умирам за сън. Колежката писа, че излиза в болничен от утре,  д.то да ми е яко следващата седмица.

# 2 153
И Бър ми се загуби нещо.

# 2 154
  • София
Тринайске, как те пропуснах. Пу-пу, да е минало лошото и отсега нататък бързо възстановяване на Килешов.

# 2 155
13, занапред само с такива новини да се включваш!!!

Бърди, да е жива и здрава мама, още дълги години да ви гощава!!! 🙏

Бг продукции следя, ще си го пусна тези дни да видя щО- какво.

Wanconboy, велкомен!!! Чакаме те утре за кафе.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 23:09 от TuЛи

# 2 156

Ша отнасям плувката Язе ,та лека да ви е .

# 2 157
Малчо е добре, пу-пу... ше видим.

Готини сме ние , ама особено сме готини, като поспортуваме малко Stuck Out Tongue

Оплакване - оня ден мерих дънки от актуалните сега - с чарлстон крачоли. Ми за мойте кинта и шейсет аз трябва четири пръста да отрежа от крачолите и се губи целия фасон на дрехата.. мрън

# 2 158
Клоо, чета аз “Добре си дошла и си сипвай по-често” 😂😂 ма ней лъжа, добре дошла и от мен!
13, продължавам с палчетата и добрите мисли за вас, скоро всичко ще е зад гърба ви 🍀🍀
Ренкич, ти ли си точиш корите за баницата? Туй ще е вкусно вероятно!
Аз нали оня ден правих мекици, стана тестото идялно! Вечерта със същата мая правих фокача… ми не втаса.. беше язък за матряла, но пък беше вкусна и се изяде 😅
Лека и спокойна нощ, общество ❤

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 14:50 от Азалия

# 2 159
Добрютру!

Ей го замина и септември, пфу, ще се нареждам Коледа да чакам вече май.

Артемис, вземай машина за газирана вода, хич не се чуди. Не съм търсила скоро дали пък не се е появила някоя нова фирма за пълнителите. Машини иначе има вече. Аз моята тогава случайно я видях в технополис,  филипс, подскочих от радост, че вече има и тук и направо я взех без да гледам.
Пълнителите ги пълня в газиро, т.е. поръчвам, те ми пращат пълни,  а аз като ги вземам връщам празните. За 2 броя излиза около 36 лв с доставката и ми стигат,  при много ползване - 3-4 бутилки (ок.700мл не съм сигурна точно в момента) на ден - за два месеца.
Миналата година на черния петък имаха намаления те и на машини и пълнителни, тази година мисля да си взема още 2, защото на 4 доставката е безплатна.
Можеш да си регулираш колко газирана искаш да ти е водата.
Единствения минус за мен е, че няма стъклени бутилки, пластмасовите се сменят на около 2 години, но и тях ги има. Щях да проучвам дали пълнителите биха станали на една система със стъклени, ама тя трябва от чужбината да се поръчва и още не ми се занимава Smiley
Питай, че сигурно проспускам нещо. Всъщност единствено не знам дали като разход излиза по-изгодно, защото преди това не купувах често газирана, че много бутилки.

Честити да са ви вчерашните рожденици, живи и здрави.

Ренко, глей значи колко неща научих за тестото и брашното Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт