Отговори
# 2 130
Аз преоткрих документалното кино и биографичните филми, много обичам. Миналите седмици изгледах биограф. сериали за Карл Лагерфелд и Баленсиага + Vogue за няколко десетилетия мода. Имаше мн интересни неща за пробива на Келвин Клайн и Ралф Лорън.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 21:14 от zlatenceto

# 2 131
Честити да са рождениците, много здрави и с късмет! Flowers Four Leaf Clover

Леле,как искам да се къпя и да лягам,а Малчо още дивее и скача Cry
Такъв е студ,че е само за книга или филм под одеалото.Кога ли ще ме огрее.

# 2 132
  • Стара Загора
Нови попълнения ли имаме??? Или само гостЕ?
  Тук съм от около месец. Чета ви с огромно удоволствие, радвам ви се и  съм съпричастна с всичко, което споделяте.
 Хубава вечер !

# 2 133
Злате, в HBO ли?

wanconboy, добре дошла. Май сме се засичали из темите за Игри на волята, ако не се лъжа Simple Smile
Включвай се по-често.

# 2 134
Бърди, в Дисни +.
Там все още стриймват и филми, които съм гледала и понякога си пускам за приспиване, като съм охобохо по нощите. Един от тях е Hidden figures.

wanconboy, добре дошла!

# 2 135
  • тук и там
Да са живи и здрави мъжовете рожденици, да ви слушат и обичат. Бърди, да е здрава и твоята майчица, още много рождени дни да празнувате заедно. Добре дошли на новите попълнения.

# 2 136
Тюху, тъй  да мъцна, че на Килешов прасеца спадна и няма болка вече ..ма тюху, чеее...Вече е по- добре той, позаслабна, ама това да е..
Продължаваме с физиотерапията от утре ...дано вече лошото е зад гърба ни. Кво ли не ми мина през главата, даже не искам да го напиша 🫣🤫

Честити рожденици мъхове, да ви слушат, че чувалите са винаги готови.
СирИ, завидях за пазарчето, помня го👍 и аз обичам пазарчетата есенно време..
Бърде, здраве за мама 🤗
Новодошлите, разполагайте се 👍
Страхотна торта видях, чак ми се прияде, а на мен рядко ми идва такъв ищях..

# 2 137
Кой е, не съм следила?
В нво има Под прикрите и си го пускахме тия седмици. Резултатът е, че мъхът си купи уиски 😄
Кажи му,че рискът,да се пристрасти към уиски,е по-голям,от колкото към вино 😎.Пък и е по-скъпо 😁.🤣🤣🤣
Сирос,и моето днес доста се късаше.Оцет капвам(от сигурен източник,помага за късането,ако и да е кофти брашното).Но беше верно капка днес.Шефа беше,а другият вариант беше половин шише в тестото.Повечко да "почива",да не е мноого меко...Гледай и кога е произведено брашното,че края на лятото и началото на есента не ги бива много.В смисъл,както джибрите имат нужда да втасат,така и брашното, веднага след меленето,има нужда да поузрее.С прясно брашно много трудно се работи.Друго не ми идва на ум в момента.

# 2 138
Ренко, то ми е свидливо. Наредило е 2-3 бутилки от скъпото над шкафовете в кухнята и ги пази. И той не знае за какво. Grinning

# 2 139
  • София
Добър вечер.
Честито на рожденниците, да са живи и здрави.

Ули, дай експертно мнение. Ти имаше машина за газиране на вода, нали?
У нас върви на конвейр и се замисля да си купя. Че не е работа през 2 дни да се мъкнат стекове.

# 2 140
Сигурно ги пази за твои гостенки.Разхвърляни из цялата страна,с изтънчени небца 😁😂

# 2 141
Да, да, звучи логично 😄🤩 Ще му обадя 🤪

# 2 142
Юхуу, 13, много се радвам, че Килеша е по-добре вече. Все така и скоро да е напълно във форма!

Ъъъм, правилно ли чух, че ще пием уиски у Златето? Simple Smile Горкият й мъх Joy

# 2 143
У нас, ми. То като седяло така по шкафовете и мухлясвало. Не бива!

13че, много се радвам! 💚🍀

# 2 144
Аууу, тъй ми харесвате!!!
   Детето кацна,вика видех си живота по време на турболенцията.Нещастен бил,че си идва. И свършили парите, хахахаха,ама щастливи и доволни.
   Добре дошли на новите попълнения!
Давайте смело!
  13, баш ми е драго да прочета туй дето прочетох.Тюхю,ама силно стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт