Отговори
# 2 100
Може от фрийшопа отделно.
Нали му беше развален телефона?

# 2 101
Успял е да го зареди.Ама и гаджето е с телефон.Проблемът е бил в буквата, в която влиза зарядното,или в края на зарядното.

# 2 102
  • София
Понякога взимат покупките и ги дават след кацането.

# 2 103
Да с живи и здрави рождениците! Мъховете и послушни.

Азалия, майстор си! Адмирации!

Кайс, много си хубава, колкото и да си замазала.
Уинде, мерси за хинапа. Днес така се случи, че видях на живо, но не посмях да купя. Ни знам как се яде, ни нищо. Разходихме се до Велинград за манатарки и навестихме пазара. Много го обичаме по това време на годината. Има всичко, пъстър е от цветовете на плодовете и зеленчуците. Напълнихме багажника с какво ли не, даже лапад намерих. Не пропуснахме и мръвкарницата. Случихме на овнешко, телешки опашки и агнешки главички 🐷🐷🐷

# 2 104
Ау, Сиросче, завидях ти люто Simple Smile
Хинапът директно се яде Simple Smile той става за ядене от почти зелен до съсухрен като стафида, да си вземеш другия път да опиташ  Simple Smile

# 2 105
Може от фришопа да се носи в тяхната маркова торбичка.Даже ме бяха посъветвали,ако нещо не се побира в багажа ,да го пъхна в торбичката.

# 2 106
Моя мъх не е от викащите Blush Беше ми голяма подкрепа и помощ в началото на шофирането...даже, ако той не ме беше "заставил" нямаше да имам книжка изобще.

Ся кафе и диря нещо за гледане...мина един вятър як, та пробрахме китките.
Вятърът е съборил клон до блока и ми е откъртено огледалото на колата.Пререва ми се като го видях Sad Бял кахър, ама кахър..Всеку ден се прибирам с една торба помагала за проверяване и без кола съм жив зян Sad

# 2 107
Хубав е хинапът, дядо ми на село отглежда. Ядем го от още зелен и хрупащ до омекнал и чак сбръчкан.
Напомняте ми да проверя как е реколтата тази година.

# 2 108
Уми, моето пострада на пролетните бури. Просто от сервиза поръчаха ново и отидох за час-час и половина, като дойде, да оставя колата за монтаж. Не се кахъри.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 19:14 от zlatenceto

# 2 109
Бърз въпрос -ако си купи нещо от фриишопа преди излитане,може ли да не го пъха в раница, а да си носи отделно.Иска някакъв сос за готвене

Може. То вече късно, де. Вече не постове, а страници ми се губят.

Мен моят мъж ме научи за карам като хората. Но той е много спокоен, обяснява, не вика, не се нервира. 😍

Азалия, честит ти рожденик!!! 🎂 Много ми хареса тортата, както и тази на Вятър и мъгла. 🤗

Попреядох аз с комкуат. Много обичам, а рядко намирам, та като ми падне- компенсирам.

Сири, завидях!!! 😇

У нас довечера агнешки ребра, пилаф, салата домати и краставици.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 18:15 от TuЛи

# 2 110
Да,благодаря ви!На майка мастър шефа, накупил си някакви неща , ама и сос да вземе.
   И при нас се раздуха, ама вали,та ще се топлим на сушилня днес.

# 2 111
  • Пловдив
Пак се крият постове...
Азалия, ма кога успя??? Браво! ЧРД и на твойто мЪх!

Сиросче, тия месища ги подминавам, ма живо ме интересува имаше ли гъби? Simple Smile

# 2 112
  • Стара Загора
Никъде не намерих такова за филтри на моя телефон, снима си ме стара и това е 🤣

Сега проверих на моя телефон : На реда , където са изброени опциите - портрет, фото, пейзаж... най- вдясно има четчица с +. Е, с нея се изглаждат бръчките.

# 2 113
  • Пловдив
Нови попълнения ли имаме??? Или само гостЕ?

# 2 114
Ми да слизат от балконЯ,че много духа.

Общи условия

Активация на акаунт