Отговори
# 2 085
Кайс, супер си, никакви мъхове в колата. Само, ако мълчи. Аз моя съм го смъквала веднъж да се прибира пеша 😄 Като за начало ще ти е най-лесно да паркираш назад. Иначе в тубата сиг има и доста тюториалс.

# 2 086
  • София
Кай, ама ти изглеждаш като момиченце на 20 г.! Пу-пу!

# 2 087
  • София
Кайс, ще мине този период. Карай си сама, за да не се дразните.

# 2 088
Ени, да е здрав твоя мъХ, да те слуша и да е щастлив 😊😊
Моя също вчера беше рожденик, ама вечерта бяхме на светско събитий, та днес се събирахме с родата, тъкмо се прибрахме.. оммм
Скрит текст:

Макови блатове, чийзкрем, за акцент лимонов кърд и боровинково конфи 🍋🫐

# 2 089
  • Пловдив
Моя мъх не е от викащите Blush Беше ми голяма подкрепа и помощ в началото на шофирането...даже, ако той не ме беше "заставил" нямаше да имам книжка изобще.

Ся кафе и диря нещо за гледане...мина един вятър як, та пробрахме китките.

# 2 090
  • тук и там
Не разчитай,Панди.На селфитата имам бюти функция,загладила и поизпънала ме е доста.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 091
Азалия, и твоят мъх да е жив и здрав, за да те слуша пълноценно!

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 17:07 от марулета

# 2 092
  • София
Кви са тези бюти филъри, аз все не успявам да ги настроя. Не че се снимам много де.

# 2 093
  • тук и там
Не си обърнала внимание, Ре.На мен и старият ми телефон има даже.(едно личице се показва на старият като символ).На моят новият излиза една звездичка мисля,или по-скоро като пръчка със звездичка (като на феите) и като натиснеш върху нея,те филтрира и изпъва отвсякъде.Grinning

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 15:57 от Кайсия

# 2 094
Честити да са празнуващите мъхове, живи, здрави и послушни! Simple Smile
И ние имаме рожденичка - мама празнува. Пожелавам й само здраве, другото някак ще го нареди.
Почерпи ни по случай празника, направихме един бърз пазар, намокрихме се и се прибрахме.
Рязко стана хладко, заваля, задуха, всичко се покри с окапали листа.

# 2 095
Въх, казвайте ги тези работи овреме! Grinning Не се харесвам вече как излизам на снимки и много рядко правя такива.
Панди, крема е от кисело мляко, няколко лъжици скир, малко кафява захар и замразен микс горски плодове. Пропорции не мога да дам, че всичко на око. Бишкоти савоярди наредих в тавата, отгоре половината смес, още един ред бишкоти останалата смес, фолио и в хладилника за една нощ.
Марул, нацелувай графинята!
Кайс карай си сама, не ти трябва нервак да те стресира.
Баща ми тъй навремето ме изнерви тотално, ако не беше той с неговото викане и крякакане и как шофьор от мен няма да стане... можеше да изкарам курсовете още в училище. Тогава курса траеше почти цяла учебна година, е имаше и полигон, но като цяло подготовката беше много добра. Сега нямаше да седя и да чупя пръсти и книжката да ми стои за украса.
Голям съм отплес, Азалия и твоя мъх да е жив и здрав, да те слуша и да си те обича силно!
Тортичката е супер!
Бърди, да ти е жива и здрава!

# 2 096
Графинята присъства на кръщавка на баща си!
   Азалия, ти ме смайващ с тези торти,момиче!Кога да идвам?Щото една кутийка не върши работа.
  Нлежах,въртях се,дремах,мисля го Принца с тоя полет,по-скоро с неговия страх . Ма тва да си мои мисли де.

# 2 097
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
напредвам с бесни темпове. одеалцето вече е като за кукла. остава да ми стигне преждата, че нито помня кога, нито къде съм я купувала.
честити рожденици, кръщелници и всички останали около тях.
дано не пропускам нещо.спи ми се като на мечка в късна есен. Simple Smile няма да спя, ще продължавам да плета. Simple Smile

# 2 098
  • sf
Никъде не намерих такова за филтри на моя телефон, снима си ме стара и това е 🤣

# 2 099
Бърз въпрос -ако си купи нещо от фриишопа преди излитане,може ли да не го пъха в раница, а да си носи отделно.Иска някакъв сос за готвене

Общи условия

Активация на акаунт