Отговори
# 2 070
  • тук и там
И аз съм яла хинап,но като дете.Не ми беше от любимите неща.А мушмулите помните ли?Аз и от тях не съм опитвала от дете,едно че също не харесвах,друго,че и май не съм виждала често.Японските мушмули ,кото тук продават,са киселички  и твърди ,и са също много по-вкусни от онези мушмули от детството ми.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 11:27 от Кайсия

# 2 071
Мушмулите трябва да са много мекички, за да стават за ядене, и пак си ги спомням стипчиви.

# 2 072
Да, аз и мушмули обичам, макар че са много неблагодарни за ядене Joy но не съм яла от дете кажи речи.

# 2 073
  • София
И аз съм фен на мушмулите. И кестени обичам.

# 2 074
Не обичам мушмули,хинап не съм яла,райската ми е много сладка.Обичам салати с ракия.

# 2 075
  • София
Ох бе Марул 🤣.
Аз не пия ракия. Май почти не пия твърд алкохол, освен по някой коктейл лятото.

# 2 076
Оооо и мушмули обожавам, ако са добре узрели/омекнали те не са стипчиви. Виж райската ябълка нещо не ми е любима.
Нар също много обичам, от Лидл взех едни, не са много сладки, но им видяхме сметката. Децата покрай мен също обожават гореизброените плодове. И грейпфрут, и киви, и зелени киселки ябълки.... покапах се.
Отивам да пълня пералнята, че да преваря дъжда.

# 2 077
Ре, то и аз сега не пия,заради глюкофажа, мамка му. Ама много обичам,тати я прави страхотна.Едим шкаф,голям , с бутилки имаме.Надписани,разл.реколта,различни плодове.Той е затворил при раждането на всяко дете, при тръгването в 1ви клас Тая от раждането я дава на сватба,другата на бал.Като елексир е,точи се като олио,с цвят кехлибар.Охххххх!
   Уинд, стискам палци, безаварийно пътуване на синът ти.
   Моля и аз, моят лети в 18ч наше време,много се притеснява.

# 2 078

Хаххах, и аз!!! Писала съм- пропих ракия след като заживяхме заедно с ММ и опитах от елексира на свеки. Кайсиева- уникална!!! Освен със салати я обожавам и с гореща супа. Blush

Добро утро!!!

При нас днес НЕ вали, да не повярва човек.

Помните ли, че бях започнала предизвикателство с ходене- обикалях Шотландия и трябваше да го свърша до Коледа? Напоследък тотално се бях отплеснала да си въвеждам крачките за деня в приложението и се оказа, че съм го свършила на 20- ти семтември. За около пет месеца съм извървяла над 800 км. Не е много, на ден по около 5 и нещо се пада. Сега си чакам медала по пощата. Trophy
И се записах за следващото- норвежки фиорди, на 1200 км, задала съм си да го напарвя за 28 седмици, като идеята ми е да го завърша предсрочно- 24 седмици макс.

Нещо схваната се събудих, отивам да опъвам постелката. Sunglasses

# 2 079
БлагодарИм, другарки, за пожеланията. Дай Боже всекиму послушен мъХ, ма Яз таквоз жУвотно не съм видяла още. 🤣
Райски, майски ябълки не обичам. Нарове също, мушмули, дренки.. тц. Смокинята така ни окапа, никой не бере, а е огромно дърво.
… Новата смарт гривна ми показваше все стрес стрес, ся ще се усмихне човечето. 🤣 Айде отваряйте някоя напитка за моето психично здраве. 🥰

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 15:40 от Anyyyone

# 2 080
Ти как ме подвеждаш......ай честито безсвекървие!

# 2 081
  • София
Здравейте, дружина!

Ени, честит да ти е мъхът! От здраве да не се отърве, за да има сили да угажда на двете ви със Синеочка!

Уинд, ама не може само със снимка да се измъкнеш. С бисквити ли е тортата? Кисело мляко? Дай по-подробно, моля!

Тили, браво на теб!

Райските ябълки са различни сортове. Аз по магазините съм попадала и на сладки, и на степчиви. Сладките ми харесват. Но заради неизвестността какви ще ми се паднат, спрях да купувам.
Иначе съм добро прасенце и плодове обичам всякакви.

Ракия не обичам. Силна ми идва. През годините се е случвало, за да не обидя накой домакин, да пийна малко ракия. Рядко ми е харесвала. Обикновено ми харесват тези, които не са от грозде.

# 2 082
  • София
Ено, честито 🤣.  И мъхът да ти е жив и здрав.
Обожавам нар и смокини.

# 2 083
  • тук и там
Смокини обичам гръцки.Като тамошните,никъде другаде не съм опитвала.И нар обичам.Чакам в колата за едно пиле с картофи за обяд.Чак след 10 минути ще е готово.Излезнах с мъхът да тренираме паркиране,това беше за последно!!!!То вика,извинява се,пак вика,всякаква увереност и радост  от шофирането утрепа в мен..После пак се извини,от него учител не ставал..Ми не става,да.Ма и аз повече с него не тръгвам никъде,да си кара неговата кола.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 14:59 от Кайсия

# 2 084
  • sf
О, Кайс, никакъв мъх, докато шофираш. Сама , леко, бавно , тренинг му е майката.

Общи условия

Активация на акаунт