Отговори
# 2 055
Лудо време, Фил. Сега вали много и е не повече от 15ка.
Добро ви утро!
Най-после главата ми си е на мястото. Сигурно щот мъхът се прибра и ми донесе кантучини.
Днес ще го прекараме на диване. Малко перални имам и ще врътна едни содени питки за тиквената супа.
За довечера не съм измислила.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 13:02 от zlatenceto

# 2 056
Фил,до вчера при нас,северозапада ,беше 30-32 гр,нощем също жега.Сегс захладня и вали,по-скоро ръми.Дават лошото време от вас да дойде при нас .
  Обичам есента,да е топло като за къс ръкав и жилетка.
   Аз пуснах робота,с Кати сме качени на дивана.Подозирам,че днес ще е от единия на другия,на обяд в леглото.Баща й днес ще се кръщава,та идея нямам кога ще я вземат.Само ме подпитват слуша ли,хахахаха.

# 2 057
  • France
Моята глава е наред да не е на място Joy
Вчера бяхме на кръщене, умрях от студ, а дори не сложих роклята, която мислех. Rolling Eyes

Оф, докато се наканя да си ходя в бг и то времето ще се развали. Така ми се пада

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 10:44 от Philomena

# 2 058
Аз изпуснах последната приятна, топла вечер снощи, че ММ беше рожденик и празнувахме. Синеочка си хапна и излезе да играе, но аз нямаше как. 😁 Сега се е смрачило и е хладничко.
Нагледах се на страхотни снимки! Котаци, хапване, гледки… 😍
Донси, дано е нещо временно и безобидно. Аз напоследък вдигам кръвно, а бях все с ниско. Не съм ходила на лекар, надявам се е било временно.
Другото го забравих. Старост нерадост. 🤣
Хубава неделя! 🍀

# 2 059
Да ти е здрав мъхът, Ени, да те слуша и обича!

# 2 060
  • Наблизо
Добро утро! Simple Smile

Тази сутрин се събудихме на 5 градуса.Направо ви завиждам за 30тте градуса.
Ени,да ти е жив и здрав Мъха!
От три дни се будя с мигрена ,ужас..Плюс малкото пак ме събуди посреднощ.
Много хубави снимки! Но изпуснах котаците.Моето ми спи в леглото,по средата.
Ще ме водят на брънч след малко.

Аз продължавам да търся билети за Коледа…Знам,че сама съм си виновна,ама и компаниите прекаляват..

# 2 061
  • тук и там
Добро утро!Аз също съм с главобол от сабаХлян,вчера не ми беше и хич добре на стомаха,скъсах се да повръщам.Малкото е  болно от миналата седмица-сополи и кашлица,но не е повръщал,та вероятно не е същият вирус.Всяка сутрин от няколко дни хеликоптери кръжат около нас,подозирам,че заради Папата,който е на посещение тук. Та от сутринта хеликоптери пак и полиция на всеки ъгъл.Rolling Eyes.Като дете въобще не обичах Райски ябълки,бяха едни меки и гадни на вкус,на тиква ми докарваха.Тук като купихме за първи път от магазина,бях изненадана ,защото много ми харесаха-нищо общо нямаха с ябълките от детството ми и сега са ми един от любимите плодове.Предполам,че са различен сорт тези в магазините,или са ги подобрили хибридно,но какитата(какi са на френски) тук са супер.Та ако помните и не харесвате вкусът на райските ябълки от детството си,не ги отписвайте,опитайте от тези в магазина,ще се изненадате .Ако ми мине главобола,може да се пробвам с колата да отида някъде наблизо,за да практикувам просто.Днес ми е ден за гладене,всяка неделя имам три или четири панера с дрехи за гладене,щото през седмицата не гладя..Болните да оздравяват и спокойна неделя на всички!

# 2 062
  • Пловдив
Ени, ЧРД на твой мЪх! Да е здрав и да слуша да не иде отбора с лопатите Simple Smile

Хинап ви бях снимала мисля...цяло дърво имаме на село. Ма никой не го поглежда...евент. ММ, ма то кат ней близо файда.
Турих фасул в тенЖурата под налягане, в гювеча мръвчок с картофи и после един пандишпан с вишни. Ма после Wink
Цветята пооправих и бучнах 4 теменужки-дружки.
ЕргенинЪт спи и катмите му не са хрупкави вече Grinning
А ний не сме измислили на къде.
Рапорт даден! Stuck Out Tongue Winking Eye

13сче, как сте?

# 2 063
  • sf
Като стана дума за райски ябълки, и аз кат Кайс не ги обичах, ама миналата година една колежка черпи в работата и много ми хареса, сочна и твърда.
Правих вчера кюфтета по чирпански, 20бр малки сладурски кюфтета, синкото ги изяде на едно ядене 🤣 а мислех, че поне за обяд няма да готвя.😃

# 2 064
  • София
Ние се насвинихме с английска закуска и едвам гледам, а онези шкафове още ни чакат 🤣.
И хинап не съм пробвала. Кайсия, ще взема да пробвам райските ябълки. И аз като дете не ги харесвах.

# 2 065
Има едни райски ябълки, които оставят сипкав вкус в устата. Аз също харесвам тези другите - обикновено са внос от Испания или Италия и нямат такива нишки.

# 2 066
Райските ябълки, които могат да се ядар твърди са съвсем различни от тези, които трябва да се чакат.
Като дете и аз не им бях фен, но сега харесвам всичките видове Simple Smile

Оф, Мисти, да дойда да го обера аз хинапа, макар че вече ще е почнал да съхне, а аз твърд го обичам.

# 2 067
  • тук и там
Твърдите са сочни и вкусни,от моето детство бяха едни меки и кашави.Отслабнала съм почти два килограма покрай стомашни проблеми два дни.Та значи мога да слабея по принцип,ако не ям или връщам.С други думи,през останалото време не слабея,щото ям,като ми е празен стомаха си слабея и още как..

# 2 068
Ени, да ти е жив и здрав!
Тук сутринта бе слънчева и топла, но вече духа силен вятър, облаци изгониха слънцето, телефона вика 100 процента дъжд.

Сири, ето го хинапът. По моя край го има в изобилие, обожавам го. Пренесох го и тук, хвана се и плодове започна да дава, сега дали още расте в двора на къщата или бившият му е видял сметката идея си нямам.
Стиснете палчета днес, голямото дете е на дълъг път, де ще кара, де ще се вози, ще си делят трасето с колега.
От мен една бърза мързелива лека тортиШка. Успях да снимам, че тийна нещо взе да изравнява тавата.
.
п.с по моя край на хинапа му казваме барбарошки
п.п.с Стрейндж, хинапа трябва да е на слънчево място и на "завет", южно или западно изложение и нещо да спира вятъра наоколо. Един път да израсте и да се хване, студът вече не е проблем.Има някакъв измислен едър сорт, но той не е вкусен. В Свищов също има много от това дръвче, нищо че там зимата е студено, добре си вирее.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 11:22 от wind and fog

# 2 069
Еми, жив и здрав и ПОСЛУШЕН Мъх!!!!
   Взеха си детето, баба се мята на ОИ.
Свекъра си е набримчил климатика,аз изгинах от жега.

Общи условия

Активация на акаунт