Отговори
# 2 115
Честити ви мъхове! Бърди, да ти е честито и майчето! Здраве да има. 🍀
Навън мирише на есен вече. Сложих телешко с картофи на фурната.
Сипах си чаша червено на балконе, наспорт ви.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 19:29 от zlatenceto

# 2 116
Изпекох една тава с гръцка мусака. Ще има и за утре.
Честити ви рожденици. Канех се бисквитена торта да правя, ама още се ослушвам.

# 2 117
Бърди,забравих да кажа-на мама желая само здраве!Другото богатство го има в твое лице !

# 2 118
  • Пловдив
Ми да слизат от балконЯ,че много духа.
е, слезнаха де Grin

Бърди, ЧРД и на мама! Здраве в изобилие!

# 2 119
Мисте, на самия пазар имаше само на две три места. Дали защото късно отидохме, не знам. Ние ги вземаме от познат на познат, който изкупува за износ.

# 2 120
  • София
Азалия, що не отвориш един сладкарски цех! ( Риторичен въпрос ). Чудно изглеждат тортите ти! Да ти е здрав мъхът!

Бърди, и на твоята мама здраве пожелавам! Скоро да се решат по най-добрия начин болежките й!

# 2 121
Точно вчера приятел въвеждаше Шефа в дебрите на гъбарството 😂.Може и да му се отдава на детето, няколко намери.
Бърд,здрава да е мама!
На изминалите мъжОве рожденици-да слушкат 😁
Бан'ца пак дърпах.Скъпия за пореден път се усъмни в способностите ми 😬.Но пък децата си облизаха пръстите,той още не се е вредил.

# 2 122
  • София
Скъпия за пореден път се усъмни в способностите ми 😬.Но пък децата си облизаха пръстите,той още не се е вредил.

Рен, що още не си викнала за чували и лопати? Дръж го гладен, като се съмнява.

# 2 123
Ааа,сакън,с кой ще се шегуваме дразнейки се,ако използвам форумния метод 🤭. Нарочно така ми говори,да ме надъха,да не се "проваля".Иначе ми знае способностите с тестата 😉.Нищо,че понякога се провалям с гръм и трясък,на всеки се случва.
Лав,мислим ви!

# 2 124
Прочетох "знае ми способностите с теслата" и викам ей, много ербап, хем знае, хем пак се драка Simple Smile

Благодаря за пожеланията! Да сме живи и здрави всички.

Новите попълнения да не се срамуват, а да кажат няколко думи за себе си. Не хапем, поне не много Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 125
  • София
Честити да са празнуващите.
Здраве  и късмет.

# 2 126
Ренкич, като каза тесто, последните два пъти хич не можах да разтегля, много се късаше. Рецептата и брашното да едни и същи като и преди това. Акъл да ми дадеш къде бъркам?

Ще гледате ли новия бг сериал по БНТ?

# 2 127
Кой е, не съм следила?
В нво има Под прикрите и си го пускахме тия седмици. Резултатът е, че мъхът си купи уиски 😄

# 2 128
Тревожност от 21 ч.

# 2 129
Аз няма да го гледам, не ми допаднаха промотата.
Наточила съм се за четене и гледане като приключа тегавата работа. Тази година съм много, много назад и с двете.

Общи условия

Активация на акаунт