Отговори
# 45
Добро утро!
Ммм, седмица в Барселона звучи добре!
   Успешна седмица!

# 46
  • Пловдив
На мен сичко и навсякъде ми звучи добре Wink
Добро понделнишко! Ич не ми се види таквоз, ма на...ша бутам...

# 47
Легендата казва, че Ахил е тръгнал за Троя точно от това място. Аз на къде ще тръгвам, не знам, но да споделя кафето

# 48
  • Пловдив
Супер! Обичам легенди Simple Smile
А бугацата дей?

# 49
Нека си глътна кафето де. Simple Smile Термитите още не мрънкат, че са гладни.

# 50
  • France
Брютро. Трябва да будя децата за училище. Боже, до вчера мен ме будиха за първия учебен ден. Как неусетно се изниза това време!
Свито ми е някакво. Има да се вършат едни неща и не всичко зависи от мен. Дано да имаме късмет поне веднъж.
ММ снощи беше като попарено мушкато. Мъчно ми е за него. В интерес на истината, точно за този казус не съм съгласна с него, но разбирам защо е избухнал. Казах му следващия път да ми разкаже, да вентилира, да го обмислим преди да почне да пише съобщения, които могат да бъдат лошо интерпретирани. И да си направи среща с нотариус, да има идеи за легалната страна на въпроса, защото според мен не е съвсем в час.

# 51
Сири , стой си край морето! Ахил квот могъл, направил!
  И нашата днес е на ясла след 1 м ваканция.Замина ентусиазирана сутринта, държеше да я изпратя и аз до колата, съседката и тя излезе, мъжът й и той. Махахме, докато тръгнат. Голям майтап сме. Тази съседка е като майка на децата от махалата , много ги обича.А към мен и мъхът има някакъв особен сантимент, съотв. и към децата ни. Особено към принца  , той порасна у тях.
   Фил, няма ли начин как да се откъснете от тия хора?! Мъчно ми става за мъхът , голям-голям, но тежи такова отношение.

# 52
Снощи легнах в 8:30, станах преди малко Flushed Е, не заспах баш в 8:30, ама все пак. Тотално съм бъгнала.
Включвайте палците на турбо режим, моля.

Някои от вас сигурно помнят нашето момче, за което стискахте палчета преди две години. Днес трябваше да има рожден ден. Пийте по едно за него довечера.

Тан_ко, ааа, не може така телеграфно да кажеш бях седмица в Барселона и хайде беж да те няма. Разкажи, покажи Simple Smile

Фил, хубаво си му казала на твоя мъх да разкаже, да сподели, да обмислите заедно вместо да трупа и преживява сам. Пък дано те послуша.

Сиросче, накъде и да тръгнете - снимки!

# 53
Бърди, стиска палци, турбо дизел инжекцион!
   НА работа съм, влизат клиентите  с тъпия хумор . Днес е пазарен ден и явно са се ярнали за чушки и храна за животни. Омммммммм!

# 54
  • Пловдив
Абе на мен не ми пречи да ям и да пия кафе Simple Smile

Фил, от колко часа почва това у-ще при вас???

# 55
  • София
Бърди, борба беше и за него. 😪.
Добро утро.

# 56
  • София
Здравейте!

Бърди , стискам!
Ще пийна за покойното ти другарче довечера. Да почива в мир!

Марул, много мило това със съседите!

И ние си имаме една бабка-съседка, която винаги е била настроена като родна баба към моето чаве. Но в последно време нещо охладняха отношенията. От една страна, бабата е вече бая баба ( на възраст) и е възможно да са почнали дементни процеси - в случаите , в които говоря с нея е някак отнесена и сякаш не разбира думите ми. От друга страна щерката подминава всичките съседи все едно не минава край хора - от стеснителност го прави. Навежда глава, дори не вижда покрай кого минава, не поздравява . Много й обяснявам, че не е ОК така, вижда ме и мен, че винаги първа поздравявам комшиите, усмихвам им се дори когато не ми е усмихнато, но тя на този етап си е такава, вярвам, че ще го преодолее. Подозирам, че може бабата да се е почувствала засегната и ще е с право.

# 57
  • France
Фил, хубаво си му казала на твоя мъх да разкаже, да сподели, да обмислите заедно вместо да трупа и преживява сам. Пък дано те послуша.
Да не ме притеснявал. Щото аз въобще не го усещам, когато нещо не върви Rolling Eyes
Снощи ми каза, че съм имала голям късмет да идвам от задружно семейство. И наистина, може да не успяхме да се сбогуваме с татко (моята голяма мъка), но винаги съм знаела, че съм обичана и той знаеше, че го обичам. Това ми дава голямо спокойствие вътре в мен.

Изпратих мишоците. Даже снимки не направих тази година, дано се сетя тази вечер. Славчо беше пред рев - не искал на училище, имало много хора там. Милото, така да го разбирам. И аз не обичах по същата причина. Монстърчето си намери приятелчетата и ги оставих, когато си разказваха летните авантюри.

Ще пийна едно тази вечер за тези, които не са вече с нас.

# 58
Прав е, Фил. И това е привилегия, която не всички имат, в това число и аз. Тежи много, отразява се и на мислене, и на действия. На всичко. Клиширано звучи сигурно, но се радвай, че си го имала, въпреки всичко, което преживяхте. Прегръдка Hug

МУ мина на преглед, малко светлинка в тунела. Няма спешност, всичко е наред предвид обстоятелствата. Чакаме поне месец да заздравеят меките тъкани и тогава пак. И двамата лекари смятат, че има шанс синусът да се затвори сам.

# 59
Радвам се за добрите новини, Бърд!!!
Хайде сега чакам такива и от другия фронт, на който се борите!!! Hug

Така! А сега- да честитя хубавия празник на Кайсията!!! Да е все така цветна и пъстра! Много щастие, усмивки и нерви само в абсолютния здравословен минимум желая!!! ChampagneCakeTada

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 00:55 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт