Отговори
# 60
  • Стара Загора
Бърди в Барселона бяхме с нает ар бнб апарамент. Дъщеря ми беше купила предварително онлайн билети за всички възможни атракчиони, посетихме по един всеки ден - Саграда, Гуидо, Гюел, нац музей и т.н. горещо беше много, но лято е. С двуяки впечатления съм от града - хем е много уредено за испанците, хем е много мръсно, хем е пълно с негри всякаква измет / извинете/. Като цяло съм доволна, беше по-различна почивка от обичайно. Но за нас е значително скъпо. Ако нещо те интересува - на ЛС бих отговорила.

# 61
Дано, Тили, дано Hands Pray

Тан_ко, благодаря за споделеното. Не търся информация, просто ми е любопитно за впечатленията ти и дали ти е харесало. Ние бяхме в края на май, на мен ми хареса много. Да, мръсничко беше, имаше съмнителни екземпляри по централните места, но въпреки това ми хареса - цветно, живо, колоритно. С удоволствие бих отишла отново.

# 62
  • Пловдив
Извадиха ми зъбЪт! То повече дрънках, отколкото да вади док и т.н...
Ся дано не ме боли много.

# 63
Мисти, вземи си за всеки случай Нимезил прахче. Като мине действието на упойката може да се наложи да пиеш

# 64
Еее, браво, Мисте. Аулин, нимезил - вземи си нещо за всеки случай.
Стискам палци да мине леко и безпроблемно.

# 65
  • Пловдив
Аулин имам...

# 66
  • София
Мисте, бравос.

Фил, твоят мъх е напълно прав, аз имам чудесно ненормално незадружено семейство и наистина, както и Бърд писа, се отразява на всичко. Чак се чудя как ММ ме понася с моите вечни родови истории.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 16:07 от бъръльо-бъръльо

# 67
Мисти, дано не те боли, ама хубаво си заредила аулин, ако се наложи.

Бърди, радвам се, че при ТМ са на оправяне нещата.
При мен беше изядена цялата кост и беше стигнало до синуса също. Изпуснала съм подробностите при ТМ, ако си споделила, но дано сте се поуспокоили и двамата.

Кайсия, рожден ден ли имаш?

# 68
Днес ще цепя сливи ! Mr. Green

# 69
  • София
Кайс, пропуснала съм какво празнуваш днес, но честита бъди! Обичана и обичаща!

Мисте, браво на теб! Бързо да минава и да не те боли много докато мине!

# 70
ЛанЕ, хахахаха!Цепи!
  Кайс, какво празнуваш?Каквото и да е , да си здрава и щастлива!
   Бърдо, радвам се, стискам палци да е всичко наред!
   Задружна фамилия сме и ние.Да, споделяла съм разни неща, но като цяло,като махнем дребни спречквания и избухвания, знам,че каквото и да става имам хора до себе си и зад себе си.
   Знам,че това е ценен пример за децата ми, виждам връзката им и тази с племенника ми.

# 71
Ули, при него синусът се проби след вадене на зъб. Отделно раната от зъба не искаше да заздравява както трябва, наложи се да махнат импланта, който сложиха. Зъболекарят се опита да овладее положението, няколко пъти го ши, конците все се разхлабваха, раната се отваряше. Сега вече раната е значително по-добре, но бяхме притеснени заради синуса и се радвам, че склони да отиде и на лицево-челюстен за второ мнение. Сега чакаме месец да видим какво ще става. Дано няма усложнения и раната си заздравее както трябва. За синуса съм скептична, че ще затвори сам, ама знам ли. Настроени сме за оперативно затваряне, но се успокоих като чух и второ мнение, че не е толкова страшно и не е нужна спешна намеса.

Не разбрах Кайсийка какво празнува, но да е жива и здрава, успехът да й е верен спътник!

# 72
  • France
И аз съм пропуснала, че Кайсия празнува, зло да я пропусне. Да е жива и здрава Heart

# 73
  • Пловдив
Бърди, при тоя в Пловдив ли.бяхте?

Ам къде Кайс е писала за празник?

П.п..Мога ли да пия кафе?

# 74
Да е живичка и здравичка Кайсия-та, много обичана и уважавана!

Общи условия

Активация на акаунт