Отговори
# 75
Мисте, можеш кафе, но студено.
Гледай поне два дни да не приемаш нищо топло.

# 76
  • София
Можеш Мистиче, но да е хладко.

# 77
Не, Мисте.
Що да е лесно, като може да е максимално сложно. Тя цялата работа такава става, възможно най-сложна и омотана.

# 78
Мисти, Кайсия не е писала нищо, но й честитиха, аз затова я попитах празнува ли днес.
Но те мъжът й и децата май днес летят наобратно, а тя на 5-ти с Мая, та може и да не е влизала още.

# 79
Мисти, не пуши с кафето.Аз го пиех с лед, студено.Не жабури, не пий със сламка и по е няколко дни карай на кисело мляко и кремсупи.
Къде вали дъжд- не знам, но аз пуснах климатика, че е жега.
Имам много да се оплаквам, но файда няма ..Да сме живи и здрави.Отивам да тренирам, че не съм мърдала 10 дни.

# 80
И аз днес сефте от много време насам направих сериозна силова тренировка. Голямо потене падна. Подозирам, че близките ден- два ще съм “ах” и “ох” от мускулна треска.

В годините съм останала с впечатлението, че днес Кайсия празнува. Като пиша, че помня всевъзможни ненужни ми неща, не се шегувам. 😓
Може и да съм се объркала, разбира се. Да идва да изясни ситуацията. 🤗 Ако съм подвела някого- сориН съм, не е било умишлено.

# 81
  • тук и там
Много мило ми стана,ТиЛи,че си се сетила.Благодаря много на всички за хубавите пожелания!Да ви се връща! .Не мога да смогна да почерпя любимите си съфорумки(вас),защото от сутринта багажи събирам-моите нали утре летят,до полицията ходих,ама друг път ще разправям,за на Мая разни неща търчах и т н. Та почерпете се за мое здраве, днес ставам на 50 !!!!! И  ви благодаря за приятната компания и подкрепа през всички тези години във форума!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 16:53 от Кайсия

# 82
Кайси, жива, здрава, щастлива и обичана бъди!

Стана ми интересно какво стана в полицията.

# 83
Честити първи 50, Кайс!!! 💐🎂💥
Имам едно розе за допиване от снощи, ще те уважа довечера! 🍾

# 84
  • София
Честита да си, любимият ми 1974 набор ❤️🙏😪

# 85
Кайсийчоооо, да си ни здрава, весела, домашните да те слушат, Мая и тя, и да имаш много поводи за шампанско. Хубав празник.

# 86
  • София
Кайс,  жива, здрава, успешна, спокойна и обичана да си още 50!

# 87
Честита да с Кайс! Здраве и усмивки ти пожелавам! Наздраве!

Това за Бърди

А това за всички

# 88
Кайс, отново - да си жива и здрава!

Сироче, аууу, че красоти. Благодаря Heart Направо ги пъхай в багажника Simple Smile

# 89
  • Mediterraneo
Ко прайти?!

Кайс, жива и здрава да си! Да разкажеш догодина как е да си на 50.

Общи условия

Активация на акаунт