Отговори
# 90
  • София
Язе нищо не правя. Роботът чисти, аз пих кафе и обмислям как пропилях първия работен ден след голямата почивка. Пожелах си все така на нищоправене да ми върви, че мястото на етажерката за тиквени медали свърши.

# 91
Еха, Кайс, добре дошла в клуба!50 е новото 30,заклевам се! Дет вика Тилка, честити първи 50!
   Мид,косвено се почувствах поласкана за набор 74!
   Уми, и теб не съм те "гледАла"от доста време, дет викат бразилците.
   Аз нъл бачкам до обяд?!Аха!Прибрах се, свекъра опекъл 10 кила чушки.Белих,после цъфнах на зет ми на магазина.Да ходи да си прибира Графинята от ясла.Ще доработя тук и после пак да беля чушки.Ама викам на зетя, ще ми напазаруваш, че немам нищо за готвене.ММ иска шницели и мляко с пипер/рецепта от майка му/.
  И те така.Сега продавам смеШки и гледам новини,че некви чудеса стават в политиката.
  Чух се с принца, хахахаха, играе го домакиня.Днес почива, завел гаджето до уни , оставил я, готвил,подстригвал се, от утре бач.Ама днес лабаво го дава.

# 92
Привет, привет, привет на всички...
Липсвах ли ви, а?? Stuck Out Tongue
Както съм газвала многократно - мразя ваканцииииии... чаветата се моткат у дома, нервят ме, дразнят ме, мръннкат, правят дупки на диваните, баткото се чудиш как да му напрайш ежедневието, така че хем той да е доволен, хем шефовете, хем ти, хем денонощието да стигне...
а за капак на сичко - гроздобер гроздобер гроздобер и пак сначале гроздобер и прочие съпъстващи дейности и ааааааааааа искам да се метна от ттерасата вече, айде да идва 15,09, да си починааааа...
Кайсийче, честит рожден ден!!! Спокойствие и щастие ти пожелавам!!

Сиросче, ти да си починеш качествено, /доколкото можеш де... /:blue_heart:
Мойто мъх от три седмици се е изнесъл и идея си нямам кога ше се връща. Ама мий толкова спокойно без негооооо... няма кво ше ядем, няма сяка вечер салата, няма го половината гладене, Satisfied няма с кого да обсъдиш новините, няма наздраве да си кажеш, няма кого да закачиш... Pensive
И едно генерално решение взех - ше си сменям цвета на косатаааа...
Ха, Марулчеее, и ММ обожава мляко с пипер!!!

# 93
  • София
Дайте рецептата за това мляко с пипер, моля. Дори не знам какво е. Чушки с мляко, с кисело мляко?

# 94
  • тук и там
Нищо не стана в полицията,Кло.Полицаят в приемната беше същият нервак,като онзи..Та с две думи- да не съм им губела времето,да съм се била обадила на 112 тогава.Та се оказа,че трябвало да помисля и за тях,че ще ангажирам служители на полицията да се занимават с този случай ,с други думи-хабя ресурси ,и така или иначе нищо нямало да стане.Най-шикиращото беше,че ми каза ,че още имало наивни и вярващи граждани като мен,дето си мислели,че като подават оплаквания,жалби ,се случвало нещо на тези,срещу които подават .Рече ми и че те статистика не водели на такива,срещу които имало оплаквания,и за обиди и устни заплахи,абсурд било да очаквам каквото и да било.С други думи-отказа ме.Та това беше от една наивница на 50..ТолкоЗ..Ако ме беше набил,тогава по бих имала основание да хабя ресурсите на полицията,ама така.....НЕмам думи! Поздрави от Майчето,за първи път да си легне в нейното легло! Отивам да взема душ и да се глася  вече за празника!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 17:19 от Кайсия

# 95
  • София
Тъжно и жалко.

# 96
Мързи, откъде я знае ТМ рецептата?
  Тук, където живеем не се яде, но свеки е от Провадийския край,после Варна.
  Кайс, това е абсурдно, но реално!

# 97
  • Стара Загора
Кайсиева честит рожден ден! Здраве, любов и благополучие ти желая.

# 98
Дайте рецептата за това мляко с пипер, моля. Дори не знам какво е. Чушки с мляко, с кисело мляко?
 Аз в знам така :
Печени червени чушки,обелваш.В много малко мазнина , оваляни е брашно, запържваш.Ксто ги направиш всичките така, слагаш прясно мляко в същото тиганче и , колкото сос искаш да ти стане.Подправяш,аз със сол и малко пипер меланж, и добавяш брашно, като бъркаш непрекъснато.Нещо като бешамел,ама не баш.Като почне да клоква, да прави балончета и се сгъсти, връщаш чушките, да покъкри с тях, те в соса. И готово!
 Най- много време отнема печенето на чушки.
  Мързелотка да ме поправи, ако има нещо, което пропускам.

# 99
Знае я рецептата, щото е от Търговище... Smile но го закотвих заврян зет тука

Кайсийче, нямам думи...

# 100
  • София
Ся и пиперки с мляко  трябва да готвя, начи...Animal Pig

Кайс, това е по-брутално и от самата случка.

# 101
Знае я рецептата, щото е от Търговище... Smile но го закотвих заврян зет тука

Кайсийче, нямам думи...
   Ееее, да , в оня край се яде.Ама така ли я знае,както я написах?
    Тук и бамя не ядат. А ние много обичаме.Снощи на пейката една съседка каза,че сложила 200 буркана паприкаш и 100 зелен боб. Ама нека си слагат се, обичат и и си правят.

# 102
Кайс,честит юбилей! Здраве и хармония ти желая! Flowers Hibiscus
 Нещо ме е хванала нервата , а нямам МГВ/ мента, глог, валериан/, пиша го съкратено, че като гледам често ще го употребявам оттук нататък, та ще скоча до аптеката

# 103
Честита да си, Кайсия, жива и здрава! Да 'илядиш и само хубави неща занапред.

Сиросче, все тъй да ни поздравяваш в темата Simple Smile

# 104
Честит рожден ден Кайсия! 🎂🎊🎁❤️🎈🌹

Общи условия

Активация на акаунт