Отговори
# 105
Марулче, точно по същия начин се готви, аз съм правила, но естествено, не е като на мамаа... нямам и против де, на мама като й кажем, че нещо е мега вкусно и хооооп - кутии, кутийки и кутийченца безчет Smile
Прахосмукирах, сгънах три перални, а един куп за гладене ме зове от стола... обаче и едно розенце ме зове, та познайте чий зов ще чуяяя Stuck Out Tongue

# 106
Аз знам тая рецепта със същите продукти, но малко по различна технология на готвене.

# 107
  • София
Аз от тая рецепта получих позиви за връшане. Извинете ме, но не бих хапнала такова нещо.

# 108
Ох, този паприкаш!!!
Сигурно в мазето още имаме (правен някога си от баба ми- в ОГРОМНИ количества).

# 109
Мид, и мен не ме съблазниха чушките с мляко Simple Smile

# 110
Еее, ама аз я написах, щото Бър попита .

# 111
  • София
Много ясно, говорим си.
На вкус и цвят знаеш.

# 112
Е, разбира се, че ще я напишеш. На мен ми беше любопитно така или иначе каква е.

# 113
Здрава да си, Кайсия, повече спокойствие ти желая!
За чушките и аз ще замълча.Не че ги обичам,но комбинацията ми звучи...
Веселинкова,ела и тук да кажеш "дзак" Mr. Green

# 114
  • София
В нашия дом се казва Млечна каша с чушки тази манджа. Мама много я правеше, но по друг начин. Чушките само се пекат. Кашата е като сос бешамел, но без индийско орехче ( в класическия сос Бешамел май се слага орехче, затова правя уточнение). Мама слагаше малко млян черен пипер и сол като подправка. Може и магданоз по желание. Когато сосът е готов, печените и обелени червени чушки се мятат вътре. Много вкусно. Израснах с тази каша. Но ако искате засищане, трябва много хляб или нещо друго в добавка.

Бърди, май напред пропуснах да спомена - радвам се, че няма спешност при ТМ. Бързо да минава и да не се налагат повече интервенции.

Мързелоткееееееее, Hug Миналата седмица питах за теб. Добре си се завърнала!

На мен в работата ми предлагат временно допълнителна отговорност със съответното заплащане. Приех. Хем ми е притеснено, хем се вълнувам. Ще ми бъде  изнервящо и трудоемко, особено в началото. Може би ще пиша по-рядко във форума - да си знаете, ако зачезна.

Щях и още да пиша, но забравих какво. Кайсийка я поздравих вече, но още не знаех какво празнува днес. Вече знам, че е РД, така че сега по-конкретно казвам Ч.Р.Д., мило другарче! Бъди здрава и щастлива!

# 115
Панди!!! 🤗
Радвам се, че си приела, пък било то и временно!
Дори да е малко по- трудно и по- напрегнато в началото, ще се справиш!
Успех!!! 😘

# 116
  • Пловдив
Кайс, ЧРД! Здраве и малко нерви желая!

Аз съм туш! Ма не от зъбЪ, ам ходих на стречинг 🧐🥴🤕 Майкооу! Робокоп...уж момичето вика браво, ма то ко да каже?  Simple Smile
И у нас камара за гладене, ма няма да е сега...не мо-га! Даже не знам как да стана да суша тая коса 🙃

# 117
  • София
ЧРД на Кайсийката. Я, каква си младичка. Laughing Празнувай си на воля.

Кой питаше как храня злобари? На юбилея ми разни злобни кифли през зъби съскаха. Аз им пожелах и те на моите години да изглеждат толкова добре. Laughing

Защо така оплювате чушките с мляко? Чиста добруджанска рецепта, върви си с произхода. Даже е правилно Simple Smile да се каже пиперки с мляко. Звучи кофти, ама е много вкусно.

П.п. Въпрос на вкус. Аз само от мисълта за бамя получавах позиви.

# 118
Мистева, не се раздавай спортно 2-3 дена с тоз зъб Simple Smile Иначе браво на теб, най-малкото за това, че си отишла и си положила усилия в залата!

Аз не понасям прясно мляко и днес мога само да си капна в кафето. До 7-8 клас ми се повдигаше и от миризмата. Свекито прави някаква карфиолена супа с него, сигурно е вкусна, ма не съм пробвала и не смея.

Панде, много успех и късмет с новите отговорности, ще се справиш, аз съм убедена!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 20:29 от zlatenceto

# 119
  • Пловдив
И аз бамя да не видя Simple Smile
За пиперките, ам то все едно соса кат за пълнени чушки Wink

Злате, отлагах, записвах...станА ми неудобно...а бях само аз Blush поне само от момичето да бера срам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт