Отговори
# 30
Ех, Тили Hug Успех на малката голяма Тилка, попътен вятър, нови приятели и приключения.

И ние не сме запалени фенове на Ед, но много ни хареса. Над два часа не мръдна от сцената, раздаде се. Без превземки, без глупости, с една черна тениска и китара. На този фон снощи коментирахме примерно Молец, които скоро са били в Пловдив с доста високи според мен цени на билетите - то едни странни дрехи, то пушеци, то превземки, то чудеса.
Вчера зад нас имаше възрастна жена, заговорихме се. През смях каза, че сигурно е най-възрастната фенка на концерта. Като свърши я попитах харесало ли й е - беше във възторг. Сподели, че преди две години го е гледала в Букурещ, сега повече й харесало. И пожела и на нас, и на себе си да имаме възможност да ходим и по други такива концерти. Много мило ми стана.

Забравих да благодаря на Кло за новата тема.
Кло Flowers Hibiscus
Септември не ми е сред любимите, обикновено изпитвам някаква меланхолия по отминаващото лято.

Какъв празник е днес, кой има имен ден? Живи и здрави да са празнуващите!

# 31
  • София
Кло, благодаря за новата тема!

Тили, гуш! И на мен ми се сви гърлото като те четох. Пожелавам на Тилчето успехи!

Марулче, сега те прочетох. И на теб гуш.

Ена се превръща във все по-красива малка госпожица.

Обичам есента. Любим сезон ми е. Не обичам началото  на учебната година обаче. Абе изобщо не обичам учебната година, че детето ми тогава е различно.

Честито на празнуващите днес. Май Симон/а, Симеон и производни мернах някъде, че празнуват. Може и в грешка да съм.

# 32
Честит празник!

# 33
Ква есен, ве?

Тили, май те изпуснах.

На плажа сме ние, но даже не ми се съблича, не ми се лежи. Нервите ми скъсани без причина, така ми е смърцафърцано. С това дете сме за никъде.

# 34
Симеон, Симона празнуват днес, както и Марта, ако не ме лъже паметта.
Благодаря ви. HeartHeartHeart
Сири!!! HugHugHug

# 35
  • France
Сири Hug дай си време да се успокоиш. Ще ти стане хубаво, ще видиш Kissing Heart

# 36
  • Наблизо
Ех Тили,прегръдка…като се поуталожат нещата,ще стане по-ясно кога може и кога не ложе да идва/отивате да се виждате.
Но ми е много ясно..Аз на 2000км заминах така,че и два пъти се местих.
Сега повече ми се стои при мама,отколкото преди повече от 15 години като тръгнах..

Сири,голяма прегръдка..Ще ми хареса и на детето,то бая път е било..

Ние спахме два часа с моето,добре ми е.След адското чистене сутринта.Ама нямаше как.Не че не беше подредено у нас като си дойдохме..Просто мръсно и прашно.Мъхът каза,че минавал с прахосмукачката..ама явно само в хола и то ако види мръсно.Познайте.
Да измие пода му е било свръх силите.

# 37
Ура! Инженерната общност се разраства. Машинна или Ел. Специалност записа Тилката ?
Сиро, ти какво предпочиташ - да бачкаш до откат , да ти пилят нервите за глупости и да гледаш морето само на снимка ли ? Я се успокой малко. Всичко ще си дойде на място. Сипи си чаша вино и не мисли за нищо. Помисли малко за себе си !
Вън е жега и се чудя как ще я карам. Захлаждането добре ми се отрази, върна ми се сънят и тамън си нареждах графика и бамммм - жега.
Лошото е,че сутринта се събудих недоспал със световъртеж и още ме държи. Явно е от смяната на времето и слънчевите уригвания. Както и да е.
Надявам се тези, които не са писали да са добре и всичко да е наред при тях и да няма проблеми !

# 38
Изгладих!Спирам с всякаква работа домакинска вече!

# 39
  • sf
Тия моите като постоят повече време заедно и почват да се дърлят. Едва ги изтърпях в колата. 😆

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 19:32 от donsita

# 40
Хубави!!!

# 41
  • София
Сиросче, гуш.
Тили, поздрвления.
Ние се прибрахме, тръгнахме  от св Влас и спрях след Пловдив. Да заредим, инак не бих де.
Прибрах и кака им с бебето и почивка.

# 42
  • София
ТиЛи, гушкам те. Марулчето и тя у купа наш майчин, де сълзи, де радост. И други вещички и те.

Извинете, ама ме пишете и у купа инДЖИнери. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 43
  • Euskal Herria
Здрав и щедър да е септември, общество!
Днес празнуват Симеон и производните му имена. Ако имаме именици, да са честити!
Записвам се в септемврийската тема, пък дано да мога поне да ви чета.

# 44
  • Стара Загора
Добро утро! Благодаря за темата. Ние с дъщеря ми бяхме една седмица в Барселона на екскурзия, прекарахме си чудно. Днес тръстика и гърч. На вас хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт