Отговори
# 75
3 кила ракия??????!!!!!!OMG!
   Ама ще правим квот кажеш, солидарна съм!

# 76
  • тук и там
И аз една пилешка супа спретнах днес,но имаше ядене от вчера и супата никой не я яде,та за утре ще остане.Като казахте Наспорт,че се сетих,че съм трезвеничка цяла седмица.Това щото като пия,и ям много,та спирам алкохола,с надеждата да поотслабена малко .И от Мая да ви се оплача-иначе като е спокойна е мила и гальовна котка,но я прихваща нещо понякога и чак е плашеща-хвърля ми се отгоре,както е на земята и скача върху мен,та нещо агресивна и е играта и тя като цяло,когато е във такава фаза.Ще почета малко и лягам.Лека  и мека !

# 77
Сири, мерси, че каза. 🤗
ПогледнАх.
Ама… първо имам подобен десен няколко, плюс риза и рокля, отделно дължината е някаква никаква. Въпреки че на мен така ми бяха удължили таз, дет я имам… Ще пропусна този път.

Кайс, похвал за не- наспорта. 👍 Аз лично виждам/ усещам само ползи от разреждането на занятията.

Отивам да си дочитам книгата.
Лекинка.

# 78
Добро утро!
Кайс, виж кога трябва да кастрираш котката. Трябва да е преди първото разгонване.
Вън духа а исках да правя барбекю, което явно ще почака.
Но преди всичко първо кафето!

# 79
Добро утро!
Пия кафе на терасата,на голям студ.Ама ми е добре.
   Кайс,тази Мая голяма хитрушанка ще излезе.
   При нас се навърта едно котенце,цвят нюд,много интересно.Гали се,явно е било домашно. Съседът  го храни.

# 80
  • Пловдив
Добро ви утро от мечтаната веранда... Simple Smile

Снощи синкото остъргал колата Confused Не разбрал как станало...уж така, пък онака. Виновна физиономия има и тая заран...
То се очакваше, ама само се моля да няма по-лошо Hands Pray

# 81
Добрютру!

Кайсия, нищо й няма на Мая Simple Smile съвсем нормално коте, дивее 30тина минути дневно и в останалото време спи Simple Smileхайде, тя е малка, може и малко по-дълго да дивее.
С нашата, че е стара вече, се майтапим, че я хваща петминутката, ама трае само 3 минути Simple Smile много са забавни катп са малки.

Сряда, ама като петък я усещам, напрегнат ден беше вчера.

# 82
Мисте,може някой друг да го е дернал.Това да е.

# 83
  • Пловдив
Мисте,може някой друг да го е дернал.Това да е.
не, не, той е бил...ама лапешка работа. Мисли, че сичко знай и може.
Дано няма лошо, да!

# 84
Мисти, заедно сме писали.
Нормално,  ама неприятно. Важното е, че той е добре, а ако вземе малко повече да внимава генерално като кара, ще е добър страничен ефект. Ще трябва да намериш къде свършва моркова и почва тоягата Simple Smile

# 85
Брутро!
Турям кафеварката и аз.
Днес бая каране ще си покарам следобеда и надвечер Simple Smile

# 86
  • Пловдив
Ули, знам аз, ама мЪха е мн.мек...Вечно сме в пререкания именно заради това. Той му гласува доверие, аз нали съм лошата, не толкова и само дудна...което не е решението, де.
Та...е мн.сложна тЪз задача с моркова Sad

# 87
Мисте, що не го накараш да плати корекцията на одраното?
Другия път ще е много внимателен.
Но е факт, че такива неща се случват и на стари шЕфьори.

# 88
  • тук и там
Само с това да мине пожелавам Мисти!Дано е разумен.Аз карам много бавно,щото съм съвсем начинаеща ,и на паркинга онзи ден,ако не беше колегата не знам какво щях да правя..За моята кола не ми пука,стара е и е взета за това-да се уча на нея,ама можех да жулна онзи ,дето беше паркирал зад мен..Confused.Разбирам безпокойството ти като майка иначе,дано е умен и разумен ,а такива ожулвания,леки чуквания в градски условия - и на опитни шофьори се случват.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 07:46 от Кайсия

# 89
Ние за това не финансиране колите на децата.Нито им давахме нашите.Събраха пари и си купиха,даже синът купи от сестра си старата нейна кола.Внимават много,поддържат си ги,особено Принца.Като писано яйце си я гледа .
   Мисте, непоискани съвет- ясно е,че той сега няма как да купи своя кола.Но нека вземе някакво  участие в покриване /отстраняване на щетата.Даже и да не я отстраните,да има санкция.На всеки се случва, и на печените шофьори.Ама да му свети една червена лампа.Аз така бих постъпила. Всеки от нас,колкото и добър шофьор да е,при някаква случка си ремонтира колата,нали?

Общи условия

Активация на акаунт