Отговори
# 345
Уинд, нашият влагоабсорбатор я нямамтази функция, но като насочиш струята въздух се справя добре със сушенето.
С такава функция ще е съвсем бързо сигурно.

# 346
  • София
Печените кестени са лесни за белене само горещи. Като купим, пека малка част, която да ядем веднага, другите варя.

# 347
Сири, наскоро беше написала рецепта за сос за пълнени чушки (по молба на Кайсия). Бях сигурна, че съм я запазила, но не съм. Може ли пак да я споделиш, моля.
Как върви твоето лечение? Имаше обнадеждаващи прогнози последно, ако не се лъжа?

# 348
Мога Тили, благодарение на нашата любезна домакиня Кло. Heart

Благодаря, че питаш за лечението. Мисля добре върви. След десетина дни имам час, да видим ще спирам ли АБ и какви лазери ще правим за белезите, че тоя път са изпъкнали. Исками се някаква превенция, но уви няма.

# 349
ОИ върви с пълна сила. Готвене, чистене, подреждане, пране. Но рязко ми свърши тока и ме домързя. Тъкмо проснах поредната пералня и хоп, заваля. Засега лекичко, дано поизчака още малко да поизсъхнат и тези дрехи. Много хубаво и приятно беше времето досега - слънчево, топло, тихо.

Сутринта ходих да търся нови (за мен) кутии, че имах да взимам една книга. Намерих ги, на две куриерски фирми една срещу друга в едно помещение. Два пъти пробвах да си взема пратката, два пъти ми даваше грешка. Накрая, вече поизнервена, а-ха да пробвам трети път за щастие, се зачетох в надписите и разбрах, че се опитвам да взема от погрешното място. Та кръгом и вече от правилното място я платих и взех от първия опит. Мунска работа.

# 350
  • София
Благодаря за рецептата, Марулче! Нацелувай от мен малката любителка на бабините соленки.

Сири, радвам се, че добре върви лечението!

Бърди, аз така преди два дни търсих една нова Изи бокс. Била съм точно до помещението и съм обикаляла наоколо няколко минути. Кой да се сети, че може да е в страничната част на сградата!

Имах излизане напред. Валеше и можех да хвана тролей за три спирки, но избрах да се разходя. Отворих чадъра и се насладих на есенните цветове, минавайки пряко през кварталния парк. Толкова приятна разходка не съм имала отдавна. Все се крия от дъжда, а в определени моменти се оказва много приятно под него.

# 351
  • Пловдив
Ний заредихме малко батериите из есенния пейзаж на гората Simple Smile Красиво е! Обожавам есента и да вървя в нападалите листа! Да, и аз кат Марулка Blush
Дирихме гъби, ама йок...сал 1 сърнела, ама неразтворена.

Ся ме чака камара за гладене, баня и къпане 🥴

# 352
  • София
Мисте, напомни ми как събирахме листа на куп, само да скачаме отгоре 😊. Ех, детство мое 😊

# 353
  • Пловдив
Мисте, напомни ми как събирахме листа на куп, само да скачаме отгоре 😊. Ех, детство мое 😊
ооо, да... Simple Smile
Толкова меко беше сега като стъпвах...страхотно! Покрай пътя също беше красиво...

# 354
Обичам горски гъби на каша или на супа!
Листата с коварни, особено мокри!
Вън поваля но искам още. Да вали напоително с часове, земята има нужда.
Свежия въздух след дъжд е незаменим!

# 355
Имах по план днес пак да си оправям гардероба, мА като гледам как върви денят... Не зная защо, имам чувството, че бая време ще ми отнеме, хем преди месец правих почти същото упражнение. Умувам, докато допия кафето; днес цял ден кафелоча.

Сири, мерси!!! Предполагам и на сарми ще върви този сос?
Стискам палци след прегледа новините да са все така добри!!! Hands Pray

Имах излизане напред. Валеше и можех да хвана тролей за три спирки, но избрах да се разходя. Отворих чадъра и се насладих на есенните цветове, минавайки пряко през кварталния парк. Толкова приятна разходка не съм имала отдавна. Все се крия от дъжда, а в определени моменти се оказва много приятно под него.

В петък "си причиних" подобно изживяване. Просто си направих разходката- в дъжда. Страхотно беше. Heart Eyes

# 356

И ние се насладихме на есенните пейзажи, и най-вече на локвите 🤭
Сега баткото спи, а ние с малката шушулка се гушим на дивана. Много е хубаво на село, времето спира 🥹

# 357
Въпрос доза соленки се допичат,а после изчезвам на кафе.После малко да пазарувам и да почвам вечерята.За гладене време йок днес.
  Панде,мерси.Тя им казва мекички.Ще дойдат след малко,нали ще правим ббкю,само дето мастър шеф го няма още.Тъй кат гледам,май аз ще се заемам.

# 358
Тили, става.

# 359
  • Euskal Herria
Поизчетох ви уж. Пак ми бягат постове, ама нали съм нередовна, не съм сигурна дали не съм ги пропуснала аз, или си продължава проблема.
Наработих се, моят мъж се беше погрижил за обяда. Та даже и подремнах. Сега едно кафе за ободряване и после - релакс. Преполових работната седмица. Сутринта в 6 беше 20 градуса, сега превалява. Точно време за мързелуване, никакъв ОИ. Wink

Общи условия

Активация на акаунт