Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 119 185
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Кои точки от игрите ли на Кока-кола?
При мен си стоят
Скрит текст:
Вчера Еконт ми донесе ваучера от Сомат за Фантастико
Скрит текст:
В Лидл продуктите на Ети Даре не се изписват с името, а само шоколадов десерт
Големи вериги, а бележките непълни
снимах я бележката с продуктите
Скрит текст:

# 1 126
Тези от Пасифлора ни се подиграват! LaughingLaughingLaughingImp

# 1 127
  • Там...
Къде се намира този баланс от всички точки? Никога не съм го виждала в приложението, не можах и да го намеря по менютата... Намерих го Simple Smile

# 1 128
Къде се намира този баланс от всички точки? Никога не съм го виждала в приложението, не можах и да го намеря по менютата...
В App, меню Още- Профил- горе вдясно цъкаш на сандъче и се появява баланс на точки.

# 1 129
  • София
Кои точки от игрите ли на Кока-кола?
При мен си стоят
Скрит текст:
Тези, които при теб са 84. При мен са изчезнали.

# 1 130
При мен вчера ги нямаше, днес са се появили. Нищо не съм правила, за да се върнат

# 1 131
Благодаря за насоките на Ранобудна.
Успях да се свържа с агенцията.
С ваучер от Кауфланд съм от играта с активирането на купоните в приложението.
Hug

# 1 132
В търговската мрежа вече има бутилки КК с игра за Коледа- няма много информация още...
Скрит текст:

# 1 133
  • София
От Била се обаждат за големите награди. Дъщеря ми е с еър фрайър. Забравила е да пита дали да носи бележката, но и не са ѝ казали коя от 4-те е печеливша. Ако и на някой друг от темата се обадят, ще се радвам да каже.

Днес дойде ваучера от Маги за Ориндж. Искат бележката, макар да не бяха споменали в телефонния разговор.

# 1 134
  • Сливен
Днес вече успях да взема картата за Кауфланд, от Играта им с P&G. Имаше 2 малки листа - един за мен, и другият, който им се връща,  с попълнени 2 имена, дата и подпис.
На Маги играта - защо си мисля, че май за пръв път изискват касова бележка или греша? 🤔

# 1 135
  • оттам, откъдето започва България
Играта на Практикер приключи, изтеглен е спечелилият голямата награда:
1 брой КАРТИ ПОДАРЪК PRAKTIKER НА СТОЙНОСТ 5000 лв., изтеглен на 21.10.2024, печели boj***************@gmail.com

# 1 136
  • София
На Маги играта - защо си мисля, че май за пръв път изискват касова бележка или греша? 🤔
Отдавна не съм участвала в техни игри, но този път определено бяха много старателни в проверката. Бележката ми беше от края на ролката и имаше една гънка точно през бар кода ѝ. Трябваше да я снимам наново, за да е по-четлива. И куриерът е сверил добре всичко.

# 1 137
Здравейте, а от кой номер звънят? Благодаря предварително

От Била се обаждат за големите награди. Дъщеря ми е с еър фрайър. Забравила е да пита дали да носи бележката, но и не са ѝ казали коя от 4-те е печеливша. Ако и на някой друг от темата се обадят, ще се радвам да каже.

Днес дойде ваучера от Маги за Ориндж. Искат бележката, макар да не бяха споменали в телефонния разговор.

# 1 138
  • Сливен
Преди няколко дни видях Коледни календари в Дм и се сетих, че от 1. 12 ще започнат и "Коледните календари" като тези на Кауфланд, Хипп, /другите ги забравих 🤣🤣🤣/.

# 1 139
Съжалявам!  Споделих това, което видях.
Правилата винаги трябва да се четат преди покупки...
Не е било насочено към теб, просто отбелязах, за да не се "опари" някой друг, който не е забелязал.

Общи условия

Активация на акаунт