Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 117 437
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 930
# 931
  • София
Имаше игра на Нивеа Мен, има ли някой линк?
за всички магазини
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/sound
14.10. – 30.11.2024

https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/iphone15
19 септември – 31 октомври 2024 г.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 22:36 от lite16

# 932
Ако някой би разменил смарт часовника от Милка за абонамент за Уча се може да ми пише 😊
На Своге съм с 2 пакета и децата са супер доволни, ММ не може да играе, защото от чужбина не може да изпрати Смс на този номер (а той е с повече късмет при моментни) и на моя номер трупам участия за фабриката (вече 13) а не ми се ходи в София 😃😁😃
Знаете ли дали Лидъл имат някакви оферти при откриване на нов магазин?

# 933
Има отделна брошура за новия магазин.

# 934
Добро утро! На аулейз в играта явно се правят на ощипани, защото са ми написали че ще ми върнат по - малка сума. Линка за обжалване, който са приложили логично не работи. Някой има ли идея къде да им пиша за да се разберем.

# 935
  • Сф
Добро утро! На аулейз в играта явно се правят на ощипани, защото са ми написали че ще ми върнат по - малка сума. Линка за обжалване, който са приложили логично не работи. Някой има ли идея къде да им пиша за да се разберем.
според мен бъркаш в пресмятането. И при мен се получи така на пръв поглед, но.. ако дадеш условията и кажеш сумата ,някой ще ти сметне.

# 936
От сумата се приспадат използвани купони, отстъпки, ваучери, затова може да не ти излиза.

# 937
# 938
Реших неделно да поиграя за диаманти в КК АРР и изненада - една от игрите е премахната. Или поне при мен не излиза. Не стига, че предлагат малко награди, предимно рекламни, а и за забавление не може да се играе. Май Спаркс беше в пъти по-добро приложение, но защо да не се развали работеща схема. КК имат огромен рекламен бюджет и, според мен, само отбиват номера с подобни предложения.

# 939
На Помбер играта е до днес, ама не работи 😉 Купих за разходката мезе, ама греда с регистрацията 😁😃

# 940
На Помбер играта е до днес, ама не работи 😉 Купих за разходката мезе, ама греда с регистрацията 😁😃

При мен се отваря полето за регистрация на код.

# 941
според мен бъркаш в пресмятането. И при мен се получи така на пръв поглед, но.. ако дадеш условията и кажеш сумата ,някой ще ти сметне.

Не бъркам. Продуктите са на стойност 14.78 лв. Не са на промоция. Нямат никаква отстъпка. Условието е, че връщат 50% от цената като максималната сума за връщане е 7.50 лв.

# 942
  • оттам, откъдето започва България
Връща се 7.50 лв., ако си закупила за 15 лв. Ако си купила за 15.01 лв. или повече, пак ще ти възстановят 7.50 лв., тъй като това е сумата, посочена като максимум.

7.39 лв. трябва да ти възстановят за твоята покупка.

# 943

При мен се отваря полето за регистрация на код.
И при мен се отваря, но като натисна регистрирай ми изписва, че се опитвам да въведа код след края на играта.

# 944
  • ЛОВЕЧ
Не знам как ги смятат,според мен 50 % от цената на 1 бр.,аз също купих 2 бр. × 7.79  и ми възстановят 3.90  не съм се разправяла

Общи условия

Активация на акаунт