Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 116 853
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Здравейте!
Следя Ви отдавна, но днес нещо ме провокира да се регистрирам и да оставя коментар тук.
Искам да попитам, понеже сте ветерани тук, има ли някой от Вас, който да е печелил или да познава някой, който да е печелил 20 лева ваучер от месечната игра на Лидл с регистрирането на касовите бележки в Анкетата им за оценка на филиала?
Прочетох мнението относно Альонка и печеленето на два ваучера от играта през септември, където госпожата е регистрирана с два различни телефонни номера. Стана ми смешно и съмнително за коректността на тези тегления поради следното:
1. Отварям да видя печелевшите днес и виждам името си. Мисля, си, че сигурно много хора регистрират бележки,но да спечелиш си е див късмет и се зарадвах.
2. Пет секунди по-късно почвам да се смея, защото телефония номер срещу името ми, не е мой.
Въпросът е: какъв е шансът жена с моето име и фамилия да регистрира бележки в Лидл играта и да спечели, но да има друг телефонен номер? Като прочетох това с различните номера на госпожа Альонка, нещо лекичко ми прекипя и писах на Лидл.
Очаквам да ми потвърдят аз ли съм или не съм печелившата в игричката им. Мноооого ми е съмнително.

Светлана Стоичкова

# 32
Благодаря на всички списващи, тази уютна и зареждаща с емоции тема!
Една игра видях , която скоро свършва, но чак сега е обявена в магазин " Хали Красна поляна "( възможно е да я има и по други места). При покупка на водка Флирт  се тегли скреч карта и може да се спечели: чаша; шейкър или колонка
Скрит текст:

# 33
# 34

Честитооо! Мама хапва от млечните шоколади, та мисля да играя и аз в тази игра, за такива коплекти,че нещо това преживяване колко да е уникално,освен ако не ме хвърлят някъде в шоколад да плувам. 😀😀

# 35
  • София
Скрит текст:
Здравейте!
Следя Ви отдавна, но днес нещо ме провокира да се регистрирам и да оставя коментар тук.
Искам да попитам, понеже сте ветерани тук, има ли някой от Вас, който да е печелил или да познава някой, който да е печелил 20 лева ваучер от месечната игра на Лидл с регистрирането на касовите бележки в Анкетата им за оценка на филиала?
Прочетох мнението относно Альонка и печеленето на два ваучера от играта през септември, където госпожата е регистрирана с два различни телефонни номера. Стана ми смешно и съмнително за коректността на тези тегления поради следното:
1. Отварям да видя печелевшите днес и виждам името си. Мисля, си, че сигурно много хора регистрират бележки,но да спечелиш си е див късмет и се зарадвах.
2. Пет секунди по-късно почвам да се смея, защото телефония номер срещу името ми, не е мой.
Въпросът е: какъв е шансът жена с моето име и фамилия да регистрира бележки в Лидл играта и да спечели, но да има друг телефонен номер? Като прочетох това с различните номера на госпожа Альонка, нещо лекичко ми прекипя и писах на Лидл.
Очаквам да ми потвърдят аз ли съм или не съм печелившата в игричката им. Мноооого ми е съмнително.

Светлана Стоичкова
Аз съм печелила 20 лв от анкетите на Лидл както и много от тук участващите
ще получите мейл-този от август получих
Носят го с куриери на DHL пластика заредена с 20 лв
до 20 дена ще я донесат.
В Лидл казвате -плащам с ваучер-касиерката натиска едно квадратче
"Плащане с ваучер" и маркира картата като стока с бар-код четеца.

Скрит текст:
Честито, спечелихте ваучер от играта на Лидл България „Твоето мнение“

Здравейте,

Благодарим ти за участието в нашата игра „Твоето мнение“ и поздравления за късмета!
С участието си Вие спечелихте на томболен принцип ваучер за пазаруване в търговските обекти на Лидл България на стойност 20 (двадесет) лева.

Моля, в срок от 5 календарни дни, считано от днес, да потвърдите желанието си да получите наградата, както и да посочите адрес, на който желаете да я получите.
Доставката до наш магазин не е възможна.

Потвърждението става през контактния формуляр на следния линк: https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/contactsupport
Ще Ви помолим да ни изпратите и снимка на касова бележка, с която сте участвали в играта за м. Август. Участието в играта не е обвързано с точно определена касова бележка.

Екипът на Лидл България!
трябва да попълните контактната форма+ снимка на касова бележка от септември.
Проверих и другите имена които се повтарят на всички им е сменен телефона
Т.е имената са същите, но телефоните са различни
С Контрол+Ф пишеш името и се вижда името еднакво, а телефона е различен
Предполагам сте вие-честито!
Като ви я донесат проверете баланса тук
че преди 3 месеца ги пратиха празни с 0 лева

# 36
Да, дойдоха СМС-ите от Ная, но не мога да си намеря бележката аз! Нищо не казаха по телефона за нея, нали се качваха. Еее, веднъж да спечеля с една бележка само. Даже си спомням, че бяха за 6 лева и нещо вафлите.

Ей, намерих си бележката! Трябваше да се оплача тук и тя изскочи!
Раница е печалбата.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 14:11 от evhen

# 37
Честита нова тема!
Подарявам ако някой го иска

# 38
И аз с раница от Ная 🥰

# 39
Честита нова тема! Аз имам въпрос относно играта на Старопрамен от август. Бях спечелила комплект чаши, като времето за доставка беше 30 календарни дни. Около 10 дни след като дадох данните за доставка имах пропуснато обаждане от куриер на Европът. Звъннах обратно малко по-късно през деня и той ми каза, че след 1 час пак ще е на адреса и ще достави пратката тогава. Повече не ми звънна, а сега вече официално са минали 30 календарни дни. Знаете ли кой имейл или телефон мога да използвам, за да попитам какво се случва с чашите? Някой имал ли е подобен опит с Европът?

# 40
За съжаление все повече фирми изполват Европът, тъй като цените при тях са по-евтини от Спиди и Еконт…
Обслужването е кошмарно.

# 41
Да се похваля,пак имам имейл от бъзстор.Миналата седмица получих сапуните Тео,а сега за савекс.Доволна съм...

# 42
  • у нас
Честита ни нова тема! Късметлийска да е и изпълнена с много, много награди!
Сикрет /дано не бъркам/, за тениската на KK може само веднъж да, се спечели.

# 43
Здравейте!

Светлана Стоичкова

Аз също съм сред печелившите имена с друг тел. номер. Много интересно  Smile

# 44
Има ли други, които нямат обаждане от Хайникен за шапките и очилата?
Може ли някой да ми даде номера, от който звънят?

Общи условия

Активация на акаунт